Holender u Vazura (© FK Partizan)
Holender u Vazura (© FK Partizan)

Holender stigao, uzeo osmicu: Nisam samo špic, mogu i po krilu

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.10.20. | 09:57

Mađarski reprezentativac promovisan u Humskoj, jedva čeka da prione na rad

Stigao je Filip Holender u Beograd. I čim je došao promovisan je u četvrtog letnjeg novajliju Partizana, posle Makija Banjaka, Dušana Lalatovića i Aleksandra Miljkovića. Oduševljen je mađarski reprezentativac srpskog porekla što će konačno dobiti priliku da igra fudbal na profesionalnom nivou u otadbžini.

Zasad se oprobao u mađarskom Honvedu i švajcarskom Luganu, dok će u Humskoj 1 imati šansu da se bliže predstavi ovdašnjoj javnosti. I opravda poverenje čelnika i stručnog štaba.

Izabrane vesti

Utisci su fenomenalni. Za širu priču ima vremena, ionako više volim da govorim na terenu, nego za medije“, ističe 26-godišnji ofanzivac za MOZZART Sport odmah po dolasku u glavni grad Srbije, u društvu menadžera Ivice Pavlovića, spremnog da utanači posao sa Švajcarcima.

Holender i agent Ivica Pavlović Holender i agent Ivica Pavlović

Posle lekarskih pregleda, Filip je potpisao papire kojima se obavezao da na Topčiderskom brdu ostane do kraja sezone na pozajmici vrednoj 50.000 evra. Budu li u Partizanu zadovoljni imaće priliku da ga otkupe po fiksnoj ceni od 450.000 evra. Posle svečanog čina u kancelariji na prvom spratu Partizanovog stadiona zadužio je crno-belu "osmicu".

Gledao sam crno-bele. Ne samo ove i prošle sezone, godinama ih pratim. Naročito kad igraju evropske ili derbi utakmice. Znam sve, jasno mi je šta se od mene očekuje“.

U trenerskim zamislima Aleksandra Stanojevića Kragujevčanin bi trebalo da bude saradnik Umaru Sadiku, ukoliko Nigerijac ostane. S tim da sam Holender naglašava kako u napadu može da bude raznovrstan.

Nisam samo špic. Više dejstvujem kao krilu, mada mogu da odgovorim obavezama i kao drugi napadač. Sposoban sam da završim i posao prvog. Sve zavisi od postavke na terenu, ideje struke, plana igre. Važno je da sam stigao, u hodu ću upoznati saigrače i tek onda nešto više moći da kažem. Prve impresije su sjajne, jedva čekam da upoznam momke i trenera, da zajedno krenemo u pobede“, naglasio je Filip Holender, novi (krilni) napadač Partizana.


tagovi

FK PartizanFilip Holender

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara