Horhe Mesi (Reuters)
Horhe Mesi (Reuters)

Horhe Mesi: Nije istina!

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.05.23. | 16:51

Otac slavnog Argentinca demantuje dogovor sa Arapima

Od 360.000.000 do 500.000.000 evra godišnje! To su cifre koje su danas uzdrmale svet fudbala i koje se vezuju za navodni dogovor Lea Mesija sa saudijskim Al Hilalom.

Arapi ne pitaju za cenu, na sto su stavili ponudu neviđenu u istoriji sporta. Spremni su i da mu dovedu društvo. Ponude su upućene i njegovim prijateljima Serhiju Busketsu i Đordiju Albi.

Izabrane vesti

Koliko je vest odjeknula fudbalskom planetom govori i reakcija Horhea Mesija, igračevog oca, i u neku ruku agenta, koji je morao da se oglasi saopštenjem. I da demantuje dogovor sa Saudijcima.

„Nema apsolutno nikakvog dogovora ni sa jednim klubom za sledeću godinu. Konačna odluka neće biti doneta pre nego što Lionel završi sezonu sa Pari Sen Žermenom. Kada se sezona završi, biće vremena da se sve analizira i vidi kako stvari stoje, pa da se donese odluka.

Uvek postoje glasine i mnogi koriste Leovo ime da bi stekli popularnost, ali istina je samo jedna i tvrdimo da ništa ni sa kim nije dogovoreno. Ni usmeno, ni pismeno. I neće biti do kraja sezone.

Čini mi se da mediji pokazuju nedostatak poštovanja, da ima onih koji svesno i namerno obmanjuju, ne dajući nikakav dokaz za svoje tvrdnje, a žele da svaku zlonamernu glasinu pretvore u vest ili u korist njihovih interesa. Morali bi da objasne zašto ne proveravaju informacije... Ne žele da im istina pokvari vesti”, poručio je Mesijev otac.

Podsetimo, vest o konačno dogovoru Mesija sa Al Hilalom je plasirala francuska agencija AFP, a prethodnih dana su u pregovorima izveštavali svi francuski i španski relevantni mediji. Sličnu situaciju smo videli početkom godine kada je saudijski Al Nasr ušao u pregovore sa Kristijanom Ronaldom. Portugalac je tada demantovao dogovor, ali je nekoliko dana kasnije potpisao za Al Nasr.

Mesijev ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na kraju sezone i neće ga produžiti. Zainteresovani su pored Al Hilal još Barselona i američki Inter Majami. 


tagovi

Horhe MesiLionel MesiLetnji prelazni rok 2023Al Hilal

Obaveštavaj me

Barselona
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara