Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Horor serija pred Psima

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.08.20. | 09:50

Dinamo iz Bukurešta mora da odigra sedam mečeva u narednih 18 dana, a sve to pošto nije trenirao dve nedelje usled mnogobrojnih zaraženih igrača virusom korona

Profesionalna fudbalska liga Rumunije imala je u četvrtak generalnu skupštinu na kojoj je odlučeno da se kraj doigravanja produži do 18. avgusta, kako bi mogle da se odigraju sve faze. Dinamo je najviše pogođen odlukom Lige.

Nakon što nisu trenirali 14 dana usled činjenice da su mnogobrojni igrači bili zaraženi virusom korona, učenici Georgea Mulceskua moraju da odigraju sedam utakmica u sledećih 18 dana, kada je predviđen kraj sezone. Zvaničnici LPF-a objavili su program za Dinamo u narednom periodu. Od ovog vikenda, sastav iz Bukurešta igraće gotovo non-stop.

Izabrane vesti

Dinamov program:

2. avgust: Voluntari - Dinamo

4. avgust: Dinamo - Hermanštat

6. avgust: Dinamo - Kindija

9. avgust: Hermanštat - Dinamo

12. avgust: Kindija - Dinamo

15. avgust: Sepsi - Dinamo

18. avgust: Dinamo - Vitorul

Dinamo je u ovom doigravanju odigrao samo sedam utakmica i nalazi se na pretposlednjem 7. mestu, sa 21 bodom, 10 manje od Sepsija, ekipe koja je u sigurnoj zoni. Istina, pomenuti rival je odigrao pet mečeva više.

Bukureštanski sastav poslednji meč odigrao je 12. jula, kada je remizirao 1:1 sa Poli Jašijem, a večeras ga očekuje gostovanje Voluntariju (20.30). Domaćin ne može da se pohvali sjajnom formom, pošto je uprskao odličan start u plej-autu, ali i dalje je na bezbednoj udaljenosti u odnosu na zonu ugroženih. Jedno je sigurno, nije prošao ono što su Crveni psi.

"Imao sam četiri dana da fizički postavim igrače na noge. Ne govorim o tehničko-taktičkom i moralnom delu. Plašimo se povreda. Izgubili smo mnogo igrača i imaćemo dosta juniora koji će igrati. U veoma smo nepovoljnom položaju", rekao je strateg Dinama Mulcesku.

Srpski napadač Slavko Perović, prema izveštajima rumunskih medija, nije u kombinaciji za meč.

RUMUNIJA 1, PLEJ-AUT - 13. KOLO

Subota

Klinćeni - Hermanštat 0:2 (0:1)

/Santos 34, Dalbea 61/

Vitorul - Sepsi 0:3 (0:3)

/Karnat 8, 32, Štefanesku 16/

Nedelja

13.00: (1,92) KSMS Jaši (3,30) Kindija (3,90)

20.30: (2,25) Voluntari (3,00) Dinamo (3,30)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Dinamo BukureštRumunija 1Voluntari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara