Komentari na vest

Hrvatski klubovi su se ovog leta proveli kao bosi po trnju, crno se piše i Rijeci

P

Pedja108

pre 8 meseci

Pa mi nismo losi. Imamo Zvezdu i TSC koji sigurno igraju Evropu, a Cukaricki i Partizan se bore za lk.
k

kole56

pre 8 meseci

cukaricki ima vec obezvedjenu lk
s

sinj99

pre 8 meseci

Autor zaboravi da Zrinjski ima sigurnu Europu
i

iz sljivika

pre 8 meseci

Bitno je da naši klubovi razbijaju.
T

Tubeki

pre 8 meseci

Uvek je tako, ali bitno je da sve nase pljujemo
g

gost098

pre 8 meseci

Hrvatski klubovi nemaju Terzu i Vuleta iza sebe!
R

Rubikova kocka

pre 8 meseci

Nikad jača hrvatska liga 🤣🤣🤣
g

gost098

pre 8 meseci

Da pogodim,ti si navijač Zvezde. Naravno. Lako se smijati drugome kad iza tebe stoji država koja ubacuje pare i kupuje sve što Terza i ekipa zažele. Samo ,smijalo, do kada? Svemu dođe kraj. Neće financijer biti vječno tu gdje je. A šta onda?
P

Plavi10

pre 8 meseci

Hrvatska Liga je jaca, ujednacenija i kvalitetnija od vase lige. Medjutim nekad ti treba i malo srece da imas. Kad sam gledo Backu i Bragu imo sam osjecaj da Braga moze dati gol kad hoce, 4 gola u 20min i onda su stali, ej drugoj ekipi u Srpskoj Prvoj Ligi. Ne vasu zalost mislim da i vam sledece godine sledi ovo kao ove godine Hrvatskoj ligi. Nasa realnost je mjesto od 15 do 20 mjesta na Uefa listi.
B

Bili23

pre 8 meseci

FKCZ i FKP su skupa dužni 120ak milijuna eura. To je 10 puta više nego li čitava naša liga, a možda i više. Naša liga jest bolja jer ima bolje igrače (5 osvajača medalje na SP iz HNL-a s važnim ulogama), ali je prevenstveno razvojna i zato europski rezultati pomalo late. Ali Bože moj. Repka je onda jača. Da skratim, da Rijeka i Hajduk smiju imat svake godine 5-10 milijuna veći budžet no što si ga zaista mogu priuštiti, i ne plaćat struju vodu porez kao vaši večiti, lako bismo bili u top 15. Međutim, hrvatski nogomet živi od plodova svog rada (razvoj i prodaja igrača) a ne od državnih kredita, bankovnih hipoteka i ostalih steroida. Također, što je naivažnije, nositelji igre u našim klubovima su Hrvati - što se za večite baš i ne može reći.