Mihajlo Banjac (@MN Press)
Mihajlo Banjac (@MN Press)

Hteli ga Zvezda, Anderleht i Slavija, ali mu je lepo u TSC-u: Banjac produžio ugovor

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.03.22. | 17:56

Ofanzivni vezista potpisao saradnju sa klubom iz Bačke Topole do leta 2024. godine

Kao jedan od najboljih ofanzivnih vezista, Mihajlo Banjac imao je ponude sa raznih strana. Samo Crvena zvezda htela ga je u dva prelazna roka, a o uslovima transfera raspitivali su se i inostrani klubovi.

Njemu je, ipak, lepo u Bačkoj Topoli, te je odlučio da produži ugovor sa TSC-om za godinu dana, odnosno do 30. juna 2024.

Izabrane vesti

Vest o novom potpisu 22-godišnjeg fudbalera plavo-beli su objavili na društvenim mrežama.

"Naš klub je ponosan što smo produžili ugovor sa sjajnim mladim igračem koji je svojim kvalitetom, odgovornim ponašanjem i odnosom prema radu to zaslužio. Za Banjca su, u nedavno završenom zimskom prelaznom roku, ozbiljno bili zainteresovani Crvena zvezda i još neki strani klubovi poput belgijskog Anderlehta i češke Slavije, ali TSC je uspeo da ga sačuva u svojim redovima", navode iz TSC-a.

U Bačkoj Topoli su uvereni da će Banjac nastaviti sa odličnim partijama. U dosadašnjem toku Superlige nastupio je 25 puta, dao šest i namestio pet golova.

"Mihajlo Banjac je do sada za TSC postigao 13 golova, a ove sezone je vodeći strelac kluba. Svi u stručnom štabu su uvereni da će i u narednom periodu pružati podjednako dobre partije poput one na meču sa Crvenom zvezdom, na kojoj je proglašen za igrača utakmice i da će ekipa sa njim ostvarivati dobre rezultate kako do kraja ove, tako i u narednim sezonama", priželjkuju na severu države.


tagovi

Mihajlo BanjacTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara