Komentari na vest

Humanitarni meč u Rakovici: Drulović, Nađ, Danko Lazović i drugi asovi igraju za Radovana Radakovića

m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

nikad mi bre nije bilo jasno zasto bi neko morao da plati neku takvu sumanutu cifru da bi dobio operaciju ?? pa zar doktor nije vec placen ?? za 100 000 dal ce doktori koristiti neke specijalne aparate ili neznam sta da bi radili operaciju ??
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

Ne daj Bože da ikad saznas!!! Kad ti je život od koncu, platices i više!!! To cela ta farmako industrija zna!!! Sto ti verujes u neku "pravdu i kako bi trebalo" to je vec druga priča.. A na zalost u čovekovoj prirodi je da CEO ZIVOT JURI PARE I DA ZANEMARI ZDRAVLJE, A ONDA JE SPREMAN DA SVE TE PARE DA, SAMO DA POVRATI ZDRAVLJE... Na zalost, to vecina shvati prekasno.
D

DKP

pre preko 2 godine

Da li je moguće da te pare potražuju od naroda koji radi za 300-500e, a igrači partizana imaju mesečno 10-30 000e (neki i više). Sramota. RR brz oporavak.
I

Igor78

pre preko 2 godine

Zamislite da čovek koji je branio u Partizanu, Standardu iz Liježa, Šturmu, čak bio par puta i reprezentativac, 20 godina kasnije nema 100.000 eur za operaciju. Šta ti je fudbal nekada i sada u finansijskom smislu...A ima malo i do ljudi, neki su trošili kao da sutra neće biti...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

brate ne prave svi oni velike pare iako su u vecim ligama ili klubovima a sa druge strane u pravu si i ono sto imaju sroljaju na gluposti . Od prvih vecih para kupe auto koji za 10 godina recimo izgubi 70% vrednosti ali sta ces mladi ne izivljeni