Humanitarni tiket u podne: Milica Starović tipuje za Dom Veternik

Vreme čitanja: 4min | sre. 13.11.19. | 12:01

Zlatna kajakašica vesla ka dobitku od 259.000 dinara!

Naša današnja gošća u MOZZARTOVOJ društveno odgovornoj akciji “Humanitarni tiket u podne” je Milica Starović. Veslanjem je počela da se bavi 2000. godine u Novom Sadu. Na prvi pogled zaljubila se u osećaj koji kajakaši imaju dok su na vodi. Kako za Mozzart Sport kaže kajak je nešto bez čega ne bi mogla da zamisli život.

Iz velike ljubavi, ali i samopregornog rada, stigli su i rezultati. Milica je između ostalog osvojila srebro na SP 2015. godine, zlato na EP godinu dana kasnije, dve bronzane medalje  na EP u Račicama i bezbroj odličja na Balkanijadama, Univerzijadama, prvo mesto u Bakuu na Evropskim igrama…

Izabrane vesti

Dobitnica je mnogobrojnih nagrada poput priznanja za najuspešniju sportistkinju Kajakaškog saveza Srbije, lista “Dnevnik”, Spartakove nagrade…Milica je izborila vizu za Olimpijske igre u Japanu, a zatekli smo je na pripremama sa kojih je poslala tipove za naš plemeniti listić, 1252. po redu.

Prva na tapetu je utakmica iz Rusije 2, HIMKI – ROTOR. Poslednji međusobni duel okončan je remijem, 1:1, a skor je 3:2:4. Rivale koji se bore za sam vrh tabele deli bod. Domaći su niz od četiri pobede prekinuli minimalnim porazom. Rotor se “vrteo” između pobeda i remija. Ima još puno utakmica da se odigra, ali je i ova svakako bitna za konačni redosled.
“Pre ću pokušati na pogotke, gol, gol”.

Prelazimo na Ostrvo, LDV kup, ŠRUZBERI – MAKLSFILD. Domaći imaju najubedljiviji trijumf od 4:0 i bolji odnos u dosadašnjim okršajima, 9:3:6. Sa 3:1 gosti su dobili poslednji put Šruzberi koji ima pobedu pa remi. Da je forma gostiju u padu pokazuju tri poraza nakon četiri pozitivna ishoda.
“Dupla pobeda Sruzberija”.

FLITVUD – OLDAM je treći duel. Domaći imaju tri pobede i dva poraza iz poslednjih pet duela. Rival po dva trijumfa i nerešena ishoda. Međusobni odnos je na strani Oldama, 2:2:4, ali je poslednju međusobnu utakmicu izgubio sa 2:1.
“Gol, gol, uz tri plus”.

Poslednja utakmica je duel BRISTOLA i SVINDONA. Roversi imaju najubedljiviju pobedu od 4:0, a skor je ujednačen, 6:3:6. Svindonu je poslednji okršaj pripao sa 4:2. Bristol ima tri pozitivna ishoda, a Svindon poslednja četiri.

“Gosti daju minimum dva gola na meču”, konstatovala je srpska kajakašica koja je na MOZZARTOVO pitanje koji sportski događaj joj ostao u sećanju odgovorila.

Današnjeg dobrotvornog kladioca dodatno smo upoznali sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Veliki odjek u javnosti, naročito košarkaškoj, izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 82 košarkaška igrališta. Otvorio se još jedan teren, u Vrnjačkoj Banji, a poneće ime Igora Rakočevića. Jedan od renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića.

Naša kompanija je ekskluzivni betinng partner FSS – a, ali i KSS – a i član je sponzorskog pula FK Crvena zvezda i KK Partizan.

Mozzart  je generalni sponzor sporta na BU. Kompaniji je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

 Ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, sa poslednjim dobitnim tiketom, popela se na fantastičnih 13.546.190, 00 dinara.

Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”. Trener Virtusa Aleksandar Sale Đorđević bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija. Jedna od poslednjih dobitnica u Humanitarnom tiketu u podne je glumica Milena Pavlović Čučilović sa sjajnih 208. 900, 00 dinara. Nedavno  je, odlukom našeg menadžmenta,  legendarni Dragan Džajić imao zagarantovani dobitak od 20.000, 00 dinara koje doniramo na Ub. MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne ima i 183. plemenitog dobitnika. Reč je o košarkašu Olimpije Milana Vladimiru Micovu koji je ispisao dobrotvorni listić za sjajnih 64.500, 00 dinara. Dobitak je namenio za novosadski centar “Živeti uspravno”. Ćavi Paskval i Zoran Savić imali su zagarantovane dobitke od po 10.000, 00 dinara, a glumica Mira Banjac od 20.000, 00.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Informacija bitna za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Milice Starović  dobitak će biti doniran i za Centar za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Budućnost”, Derventa. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Pišu: Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com         

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara