Humanitarni tiket u podne: Nikola Dedović tipuje za lečenje dečaka Konstantina Jankovića

Vreme čitanja: 3min | pet. 31.01.20. | 11:40

Srpski vaterplo reprezentativac očekuje dvojku od Panatinaikosa!

Kada smo razmišljali o narednim MOZZART-ovim plemenitim kladiocima odmah smo se dosetili srpskih vaterpolista. Kontinentalno prvenstvo pobudilo je novu nadu za novu medalja, petu zlatnu u nizu, na Evropskim prvenstvima… Navikli su nas srpski vaterpolisti na odličja i najviša očekavanja jer su najbolji u svakom pogledu. Ipak, isprečila nam se Španija, u četvrtfinalu, pa smo stigli do petog mesta. Nije to u skladu sa našim kvalitetom, ali nismo razočarani jer smo uvereni da će u 2020. godini biti medalja kojima će se okititi srpski vaterpolisti.

Kad je Humanitarni tiket u pitanju nastavljamo po ranijem planu. Nakon Nikole Jakšića naši plemeniti kladioci biće vaterpolo reprezentativci Nemanja Vico i danas Nikola Dedović.

Izabrane vesti

Nikola je dete Partizana sa kojim je osvojio Ligu šampiona, a igrao je za Radnički, na Malti, u Primorju, za Špandauu…

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će upućivati donacije u zdravstvo, sport, obrazovanje, kulturu, humanitarne akcije… Danas je reč o humanitarnoj akciji koja se vodi za Konstantina Jankovića (2008). Njegova dijagnoza je cerebrаlnа pаrаliza. Živi sa jednim roditeljem, a zbog njegovih celodnevnih terapija majka nije u mogućnosti da radi.Za nastavak Konstantinovog lečenja i novu operaciju, neophodna je pozamašna suma novca koju njegova majka, kao samohrani roditelj, nije u mogućnosti da izdvoji.

Pomozimo Konstantinu! Upišimo 543 i pošaljimo SMS na 3030, a Nikola kreće u humanitarno tipovanje...
Prvi par je HERTA – ŠALKE. Gosti bolje stoje na tabeli sa jedanaest bodova više od rivala. Herti je krenulo, ima poslednjih sedam pozitivnh ishoda i jedan poraz od Bajerna. Bavarci su u poslednjem meču tukli Šalke sa 5:0. Gosti su pre toga imali dva trijumfa. Klub iz Berlina ima lošiji međusobni skor, 10:8:23 i Šalkeu je pripao poslednji duel sa 4:0.

“Sigurnije mi je da igram na golove, tri plus”.

Današnji dobrotvorvi kladilac u navijačkom srcu naravno nosi Partizan, tu je proveo petnaest godina, a sad prelazi u Francusku, REN – NANT. Kanarinci imaju malo bolji međusobni skor, 14:15:16, i poslednju pobedu nad Renom. Domaći imaju pet bodova više, u seriji su od četiri utakmice bez poraza. Kod NANT – a nema nerešenih ishoda, makar nije ih bilo na poslednjih 10 mečeva. Ređaju pobede i poraze, poslednja dva su neuspeha.

“Mozzart šansa, biće nerešeno na kraju meča ili na poluvremenu”.

Dedoviću se u sećanje urezao prvi reprezentativni nastup, a smatra da je rad ključ svakog uspeha. Sledi jedan košarkaški duel, VALENSIJA – PANATINAIKOS. Zeleni imaju bolji međusobni skor, 2:3, a višestruki prvak Evrope ima i bolji skor i plasman na tabeli. Valensija ima tri pobede manje, uz poslednja dva poraza u španskoj odnosno Evroligi. PAO je “složio” šest trijumfa.

“Očekujem sedmi, dvojka”, a mi se nadamo da će srpski vaterpolista postati 200. dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne.

MOZZART je u dobrotvornom tiketu donirao ravno 14.697.690, 00dinara. Kompanija Mozzart je učestvovala u akciji “Bitka za bebe”. Bila je naslovni sponzor KLS – a, beting partneri smo KSS, FSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili i svečano smo otvorili tačno 82 košarkaška terena. A krenula je nova društveno odgovorna akcija “za duži životni vek – najduži tiket”, produži životni vek.

Podsećamo na neke MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa dobitnim listićima od100.000, 00 i više dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Zdravko Čolić, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Branislav Trifunović, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Ivica Šurjak…Imamo 49 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Nikole Dedovića dobitak će biti doniran i za Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, Zvornik. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara