Huntelar se vraća u Bundesligu?

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.01.21. | 14:05

Šalke zove u pomoć...

Šalkeu ove sezone predstoji žestoka borba za opstanak. Kraljevsko plavi toliko su bili loši protekle jeseni da će teško uspeti da nadoknade sve prosute bodove, pa ih čeka teško proleće, a procena sportskog direktora Johana Šnajdera da klubu niko ne može da pomogne bolje od povratnika. Iz Arsenala je na zajam vraćen Sead Kolašinac (već je i debitovao), dok bi novo pojačanje mogao da bude niko drugi do Klas Jan Huntelar (37).

Holandski veteran je pod ugovorom sa Ajaksom do kraja sezone, za kada je najavio penziju, međutim kako u Amsterdamu nema značajnu ulogu - a pritom je i Sebastijan Ale stigao - nije isključeno da Šalkeova želja bude ostvarena, te da Huntelar završi karijeru u klubu kom je uz Ajaks najviše dao. Podsetimo, dres Rudara nosio je od 2010. do 2017. i u tom periodu postigao 126 pogodaka. Sa 29 golova 2012. godine bio je najbolji strelac Bundeslige...

Izabrane vesti

Šalke već dugo traga za iskusnim špicom uz kog bi stasavao mladi Amerikanac Metju Hopi. Sa Vedadom Ibiševićem nije uspelo. Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine napustio je Gelzenkirhen posle samo četiri meseca zbog nediscipline.

Sa Huntelarom bi moglo da bude bolje...


tagovi

Klas Jan HuntelarZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara