Kristijano Ronaldo (Reuters)
Kristijano Ronaldo (Reuters)

I Ajntraht odbio Kristijana Ronalda: Na koliko je još adresa Žorž Mendeš pokušao da udomi Portugalca?

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.12.22. | 17:31

"Imam osećaj da je bio ponuđen svim klubovima koji učestvuju u Ligi šampiona", kaže izvršni direktor kluba iz Frankfurta

Teški dani za Kristijana Ronalda, teška godina... Rekao je da će završiti fudbalsku karijeru ukoliko sa Portugalijom osvoji Svetsko prvenstvo, umesto toga njegove suze nakon četvrtfinala sa Marokom obišle su planetu. Da stvari budu gore, njegov takmac u GOAT trci Lionel Mesi popeo se na svetski tron sa Argentinom i tako stekao odlučujući argument koji pravi razliku.

Uoči Mundijala rastao se sa Mančester junajtedom, početkom decembra odjeknula je vest da će Portugalac od prvog januara i definitivno postati igrač saudijskog Al Nasra, te da će za dvogodišnji ugovor dobiti nešto manje od pola milijarde evra. Međutim dok i ta priča trenutno visi u vazduhu i ne naslučuje se njen konačni epilog u javnosti počinju da se pojavljuju nove informacije koje u ozbiljnoj meri spuštaju ceni, a realno i veličinu portugalske mega-zvezde.

Izabrane vesti

Naime, Kristijano je letos bio ponuđen i Ajntrahtu iz Frankfurta, ali je bundesligaš odbio da u svoje redove primi 37-godišnjaka. Ta informacija potekla je ni manje, ni više nego od izvršnog direktora popularnih Orlova Aksela Helmana.

"Imam osećaj da je bio ponuđen svim klubovima koji učestvuju u Ligi šampiona. Vi takođe?" Bile su ovo Helmanove reči izgovorene u dokumentarcu "Tri perspektive - kraljevska klasa u srcu Evrope" u produkciji striming servisa DAZN.

Letos je, nakon što su uvideli da Ronaldova budućnost nije u Junajtedu, njegov zastupnik Žorž Mendeš ponudio usluge svog štićenika mnogim evropskim velikanima. Ipak, jedan po jedan, odbijali su vlasnika pet Zlatnih lopti. Među njima su bili Bajern iz Minhena, Atletiko Madrid, Čelsi... Bavarci nisu želeli Ronalda bez obzira što su minulog leta ostali bez Roberta Levandovskog, u Čelsiju gda lično nije želeo bivši trener Tomas Tuhel, a Atletikovi navijači su čak pokrenuli peticiju kako bi pokazali Ronaldu da nije dobrodošao na Vanda Metropolitano i da predstavlja antitezu svih klupskih vrednosti.

Tokom leta, kao moguće nove sredine za Ronalda pominjale su se Napoli i Roma, a posle saznanja da se Mendeš obratio i Ajntrahtu, otvara se pitanje na koliko li je još adresa superagent pokušao da udomi Ronalda?


tagovi

Kristijano RonaldoAjntraht Frankfurt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara