Komentari na vest

I lider Bundeslige hoće Jovana Mijatovića

Jovan Rašković

pre 4 meseca

Jel ti vidiš ko je nama trener? Samo mogu na kraju sezone da odu za džaba i da ih niko neće! Jedino pozitivno od Bahara jeste što je imao m*da i njime nije upravljala mafija da govori ko će da igra pa je puštao ove klince koji sada odlaze i donose u kasu preko 20 miliona zarade! Kada je Zvezda unazad 20+ godina prodala igrača za 10+ mil €?! Sad kada odu ova deca nastupaju starkelje u prvoj postavi Vladana Milojevića i godine stagnacije umesto da jedno 10 ak godina pustamo talente i zarađujemo kao Dinamo Zagreb, a cilj nam bude što bilja igra u Eveopi bez prevelikih očekivanja dok klub ne postane prepoznatljiv i stabilan finansijski da kupuje odlične mlade koji će doneti i rezultat i profit!
G

Gggggttt

pre 4 meseca

Sve prodajte… Pa sta mene kao navijjaca interesuje Serifov gol traljavi u dresu Zvezde igrac je ogadan za gledanje. Ocemo Mijatovica dve sezone po 20 komada u mrezi. Prodaste svu nasu decu da bi nahranili ove promasaje od Napadaca i slicno.
D

Darenbg

pre 4 meseca

Jedini igrač Zvezde koji mi se sviđa zbog mladosti, energije i kako se nosi sa seniorima, samo da bude pametan jer MLS bi mu bio promašaj života, a možda za početak neka Benfika, Porto, Ajax bi mu bilo najbolje rešenje igrao bi LŠ i lepo bi se razvijao za neke top 5 klubove u Evropi.
D

Delija33

pre 4 meseca

Znaci prodati sad dva igraca koji ce otici tek posle sezone je bolje nego cekati kraj sezone pustiti ih da igraju da bi im porasla cena na kraju sezone ? Ma bravo 👏
z

zero

pre 4 meseca

Sta si imao nameru da kazes?
p

podesen

pre 4 meseca

Malo logike zvezdasi.U godini LS prodajes decu na polusezoni.Sta mislite zasto.?
1

1980

pre 4 meseca

Ostavio 3 poruke danas. Igrali LŠ navodno uzeli veliki novac sve super e prodajemo igrače. Druže nema logike kod većine uzalud se nadaš.
R

RealNo1

pre 4 meseca

Ово је најбоља опција за њега. Први шпиц им је повређен, могао би одмах у прву поставу.
r

rsczz

pre 4 meseca

Ispred Hlozeka i Sika jako tesko...
B

Bob Rock

pre 4 meseca

@RealNo1 Pa, jel' citas ti clanak pre nego sto komentarises? NE MOZE da igra za 3 evropska kluba u jednoj sezoni. NE MOZE!
s

srka

pre 4 meseca

Momak je supertalentovan, nema nikakve dileme, a to ove "bitange" sa zapada odmah primete, ne može ništa da im promakne. Da mu je Mamić menadžer, ne bi ga dao ispod 30 miliona eura. Zvezda će ga dati i za pet. Živi bili, pa videli. Fizički dosta podseća na Luku Jovića, ali samo u tom segmentu, u svim ostalim parametrima, Mijatović je za Jovića doktor fudbala.
b

bot brigada

pre 4 meseca

@srka haha a ti provereno "znas" da ce ga Zvezda dati za 5 mil jer si to cuo od babe na pijaci.
V

Varla

pre 4 meseca

Zvezda mora da ima dugoročan plan i da se odluči već jednom,hoće li i dalje da dovodi drugorazredne strance ili će da izgradi novi imidž i da forsira mlade fudbalere da bi ih unovčili.Liga nam je takva kakva je,tereni blagi užas,poseta isto tako.Čak ne bi mogao ni kvalitetne "penzionere" da dovodiš kao što ih npr.dovode turci *Ikardi,Zaha,Džeko).Malo je jača liga od naše ali imaju više novaca I dobru klimu.Smatram da bi mi trebali da probamo da dostignemo nivo Šahtjora i da nam oni budu model kojim putem da krenemo.Ukrajinska liga je smešna kao i naša ali Šahtjor je u Evropi drugi kalibar u odnosu na Zvezdu.Jednostavno forsirati klince pa i da jednu sezonu ne budemo prvaci ali posle toga imamo kostur igrača koji mogu napraviti fine rezultate kako u domaćim tako i u Evropskoj utakmicama.
I

Izzy buisy

pre 4 meseca

Druze, shvati, nece stranci da dodju ovde da igraju fudbal. Nasa liga je losa kvalitetom i pri tom namestena u korist blizanaca, a kao epilog te namestene lige, video si kako smo prosli u Evropi (gde blizanci ne mogu da nameste). Tako da mrka kapa.
V

Vladimirc

pre 4 meseca

Svaki mladi igrac koji predugo ostane u nasoj ligi kakva je sada puca u noge svojoj karijeri. Da bi mladi fudbaler napredovao on mora da igra protiv dobrih fudbalera - ovde takvih jedva da ima.
b

banence

pre 4 meseca

BLAGO ZVEZDI SA PVIM MILIONIMA...NEKAKO UVEK NJENE PRODAJE MORAM DA SACEKAM ZASTO NEZNAM...
M

Matija #1

pre 4 meseca

Zato sto si nepismen.
H

Hermano7

pre 4 meseca

Partizanovac sam do smrti. Zao mi je za decka sto mu stvaraju pritisak skroz nepotrebno. Kolko ima 17-18 god, nema prava do leta da smeni klub, a maltretiraju ga. Nece ovo ispasti na dobro ako mu nije glava hladna
S

Sedorf

pre 4 meseca

Divna vest, sve da je Terza lično izmislio!
M

Mikis

pre 4 meseca

Pravite euforiju oko malog kao da je vejn runi iz najboljih dana.odigrao 5 utakmica ove nase lige
R

Raffa

pre 4 meseca

Pa ne moze da odigra neke tamo lige kada je ponikao u nasoj ligi.I treba sa se pravi euforija,da se za sto vece pare proda,pa da se dovede jedan dobar igrac.
@

@ Raffa

pre 4 meseca

Jednog dobrog igraca tesko da mozes da dovedes u ovakvu nasu ligu.
A

AK10

pre 4 meseca

A kakve veze ima povreda Bonifejsa sa Mijatovićem, kad i kada bi otišao odmah danas tamo, ne bi mogao da igra za Bajer u zvaničnim mečevima po FIFA pravilima, jer je već igrao za dva kluba ove sezone - Grafičar 5 mečeva u PLS i Zvezda posle. I Mijatović i Nedeljković će ostati do kraja sezone, posle ne sumnjam da su bivši..
b

bakicar

pre 4 meseca

Rezultat rada uprave koja je najbolja u istoriji nakon Barija.
h

hulkdelija

pre 4 meseca

Samo u FAjenord,tamo ce da igra

ДејвФранкфурт

pre 4 meseca

УПРАВА НАПОЉЕ!!!!
1

187 187

pre 4 meseca

Ruku na panj dajem, ako i jedan od ova dva momka, koja bi trebala da ostanu, bude prodat za ove cifre koje se pisu. Zna se princip, stignu ponude, “kao” su odbijene, i naredni prelazni rok ih prodaju u Rusiju.
1

1980

pre 4 meseca

Lako može da se desi. Seti se Erakovića. "Cela"zapadna Evropa ga "hoće" Terza "odbija" onda ide vest Eraković u Zenitu.

Aleksandar Trajkovic

pre 4 meseca

Decko je odbio Usa hoce da ostane u Eu. I ponudu iz Rusije je odbio. Ponude koje niste naveli. Kagwa 3m Ivanic 6 m Bukari 9.5m Peter 2 m Kraso 4 m. Mislim iskreno da bi ih sve trebalo odbiti i da se uigrava ovaj sastav. Za one koji kazu da treba prodati Ivanica jer nece vredeti nista uskoro. Kolko on moze da pruzi samo klincima kao mentor... A i dalje igra na dobrom nivou. Na kraju jel hoce on uopste u Arabiju , 3 m plata jeste ok al sa druge strane zivot tamo...porodica... Nedeljkovicu sve najbolje od srca.
Z

Zulu u fulu

pre 4 meseca

Da se uigrava taj sastav za sta? Radnik iz Surdulice? Mladost Lucane? Spartak Subotica? Daj saberi se, momci jedva cekaju da odu odavde, a ne da gube vreme u ovoj zabiti.
A

Alan Brut

pre 4 meseca

Mnogo si naivan, nisi za ovde.
R

Retro

pre 4 meseca

Rece terza pre neki dan da njih dvojica nisu na prodaju. Haha jel i dalje ima terzinih svedoka. ? A ko vam ode na maraknu ne vratio se sa nje vise
J

Jaaaa

pre 4 meseca

Za siću nisu, za ove pare ako je imfo tačan bio bi lud da ih ne proda, još ako mogu da ostanu do leta ...
R

Retro

pre 4 meseca

A sta menja za koje pare idu ?
d

dejanera

pre 4 meseca

Lako je napisati glupost i misliti da je napisano tacno! Odgledaj ponovo izjavu pa onda pisi. Rekao je da za Ivanica postoji ponuda od 6 miliona i koja je odbijena jer je on igrac koji je neophodan za osvajanje titule.Ali je i rekao da kada bi pitali ljude koji imaju firme da bi bilo nedopustivo ne prodati ga za te pare. A za Mijatovica i Nedeljkovica je rekao: "Oni su poslednji koje cemo prodati ove zime iako trziste prepoznaje samo mlade igrace sa ovih prostora a ne momke od 28-30 godina. Medjutim MI MORAMO DA PRODAJEMO IGRACE jer nam je to jedini izvor prihoda uz bonuse UEFA. Od sponzora vise nemamo ni jednu drzavnu koompaniju, ostao je samo Gasprom." A i ugovor sa gaspromom istice na leto.
J

Jaaaa

pre 4 meseca

Kako ne menja?! Od čega misliš da klub živi i funkcioniše? Da smo puni kao brod pa i da pričamo o razvoju mladih igrača, ovako ... Svi mi po portalima pametujemo, a niko ne zna u kalvom je stanju klub! Kapiram i jasno je da tu ima svega, da će verovatno tu neko malo da omasti brk, ali opet znam da se od prodaje mora živeti ..
@

@ Jaaa

pre 4 meseca

Klub zivi i funkcionise od budzeta Repunlike Srbije.
B

Bl rs bih

pre 4 meseca

Bjezi dijete spasi se...
T

Terzinjo

pre 4 meseca

Stiže Maši avion😍
1

1980

pre 4 meseca

Spejs Šatl.
.

......

pre 4 meseca

Da sačekamo da se sve završi. Da vidimo gde će,za koliko će,da li će uopšte pa da komentarišemo.
S

Sladajac

pre 4 meseca

Kakvi bonusi?,bolje procenti od naredne prodaje...
S

Srki1977

pre 4 meseca

Istina za Jovana i da ima interesovanje Bayera.Posto je to preneo Kicker najveci sportski magazin u Nemackoj i oni su uvek dobro upuceni. Boniface nece do Aprila moci.Schick je odlican napadac ali godinu dana bio povredjen i sklon povredama.Dok Hlozek nije pravi napadač.Moguce je ovo .
J

JovanCZV

pre 4 meseca

Mali je panjina, na osnovu golova u nasoj ligi uzeti 10M je premija!! Partizan prodao Mitrovica za 5, Vlahovica za 2!!
K

KojMoj

pre 4 meseca

Znači da može biti bolji od njih
p

prava raspodela

pre 4 meseca

jedan covek: 2m lice s poternice: 2m ds1989: 2m

Otvarac_za_oci

pre 4 meseca

Da bre, posto su Hlozek i Šik prosecni :)) verovatno ce Mijatovicu da da sansu ispred njih. Koliko nerealno.
@

@@@@

pre 4 meseca

Misliš da neće 😂😂😂
K

Kalcopolista

pre 4 meseca

CEO TIM JSD-A DA RASPRODATE NE BI MOGLI ZARADITI VISE OD 20MIL KOLIKO ZVEZDA UZE ZA 2 KLINCA.
D

Doktor Terzic

pre 4 meseca

A gde je ponuda za Sladjanu iz brazila,nevidjeno cudo za koju rekose da ce da bude drugi Ronaldo,jel zna neko nesto o tome?🤣
P

Podsecanje

pre 4 meseca

NEKO PREKO 20+ MIL.ZA SAMO DVA KLINCA,A NEKO JEDVA 3 MIL ZA BELICA,NISMO ISTI FALA BOGU!
B

Bl rs bih

pre 4 meseca

Nije pijaca.
P

Podrska za Upravu

pre 4 meseca

Samo napred Zvezdane majstore PUNA PODRSKA svih pravih Zvezdasa i Delija,neko za samo 2 klinca ce da zaradi preko 20 Mil.a neko jedva uze za Belica samo 3mil,a Sladjanu novog Ronaldinja nece cak ni Azerbejdzanci da kupe ni da im ga ponudis za dzabe!
V

Vronjski

pre 4 meseca

Lazni Zvezdasu i lazni Delijo!
а

армата

pre 4 meseca

Алексу Терзића смо продали, фалило пара за плате или шта већ, раније и Јовића, Јовељу итд итд. увјек неко крпљење ствари. Нажалост од ових продаја младих играча клуб користи нема, пошто на сваког продатог младог играча доведе се 2 старца и то црнца сумњивог квалитета. Ова управа је досегла своје лимите и даље подизање клуба они не могу нити знају како извршити.
8

8

pre 4 meseca

Transfermarkt kaže prelazi u Juventus 60% sigurno
m

mrva zemunac

pre 4 meseca

transfermarkt dobija informacije od medija (kao mozzartsport.com), a to za juventus je odavno bilo, zato stoji na 60% već 2 meseca
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Važan faktor. UEFA monitoring. UEFA posebno prati finansijsko stanje u 5 klubova Superlige, potencijalnim predstavnicima Srbije u Evropi naredne sezone. Zvezda, Partizan, Vojvodina, Čuka, TSC.
R

Robovlasnik

pre 4 meseca

Za BG blizance ne brinem, imaju budzet Srbije kao garant i pokrice.
@

@Zvlat BG

pre 4 meseca

Kakav bre crni Uefa monitoring i ostale gluposti. Uefa ne može da kontroliše kada se igračima namerno naduvaju plate, pa igrači deo vraćaju nazad ispod stola. Uefa ne može da kontroliše kada klub proda igrača, da li će drugi klub da časti isto ispod stola. Uefa samo kontroliše da li klubovi na vreme isplaćuju svoje obaveze, ne mogu da oni kontrolišu trange frange kombinacije.
+

+46Swe

pre 4 meseca

30 miliona za 6 meseci vodjenja tima, nije lose Barak Bahar
i

ivan Gary

pre 4 meseca

a vi se posle pitate gde odlaze zvezdine pare, pa evo gde u pisanju ovakvih budalastina terza madjija placa novinare kako bi dizali cenu igracima, smesniji tekst nisam procitao juce pise kako nece nigde u evropu moci da igra do sledece sezone a danas ga vec alonso planira za sledeci vikend u prvu postavu
S

Sever.

pre 4 meseca

@ivan Pa to novinari pisu po celoj Evropi a ne Terzic,ali posto ti Nisi nikakav navijac Zvezde,razumen te potpuno,7-8 godina bez titule,Terza vam unistio detinjstvo,nije vam lako,ostalo vam samo da ga napadate preko poruka i nista vise,jer mu nista ne mozete,civek je doktor za fudbal!
m

mrva zemunac

pre 4 meseca

ti mediji koji su to pisali pre svega su netačni (mislim pošto je terzić rekao da se dvojna registracija računa kao 1 klub??), a ako su tačni onda može lako da ostane na pozajmici još 6 meseci pa da onda uđe u klub (kao dele alli sa totenhemom iz mk donsa)

Gosthjk

pre 4 meseca

Daj ne sprdajte se sa ovim. Klinac mi je drag i želim da uspe, ali pisati da će da igra u prvih 11 Leverkuzena a nije mogao u prvih 11 Zvezde je u najmanju ruku smešno. Osim ako Kiker nije neki tabloid, onda im je dozvoljeno da lupaju. I ne sviđa mi se ovo licitiranje sa njim uopšte... To obično znači da se šalje reklama, a da li ponuda ima, i kakvih, videćemo.
Z

Zaza Paculia

pre 4 meseca

Kosta 9m + 15%... Ja iskreno mislim da je to ponuda koja se ne odbija, mozda gresim, ali ja nisam video nista od njega. Prodati Bukarija za preko 6m, i ako stvarno postoji ponuda od 6m za Ivanica, to svakako treba prihvatiti. Idealno bi bilo da prodamo Kangvu a da Mica ostane.
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Kada bude zvanicno objavite... a ne rekla kazala
m

menadzeri dalje od zvezde...

pre 4 meseca

Ucite od Dinama iz Zagreba..Postavite neku granicu oko 30-40 miliona jer ionako treba da ostane jos par sezona...Ako ga bas toliko neko hoce nek plati..on je nama bitan...ne prodavati samo da se nesto zaradi i posle utrositi na "pojacanja" tipa Serifa Ne daje golove i slicne...Ne dovoditi nikog
L

Lakrdija

pre 4 meseca

Druze..svi bi to voleli..ma sta 30 miliona 200 miliona da kostaju ovde mladi igraci..ali mi nismo u EU, vodimo se kao stranci po evropi...
1

149

pre 4 meseca

🤔
j

ja sam protiv uprave!

pre 4 meseca

5 godina nismo napredovali ni milimetar, milioni baceni u prazno, poslednji u Ligi Sampiona, grobari nas pobedili u derbiju, bacene pare na bahara i ekipu, ugradjivanje u transfere i plate... Ja sam Zvezdas, Srbin protiv uprave. Terzicu mrs iz Zvezde!
a

ajde pali

pre 4 meseca

smorio si kazni zvezdasu
T

Terza...

pre 4 meseca

...stavio🔒vam na jsd!
a

ako sa njime

pre 4 meseca

misle osvojiti bundesligu ispred bayerna mogu odmah odustati...prestanite sa ovim narucenim textovima.. niko ne daje 10 miliona budzasto..
G

Gost300

pre 4 meseca

Ako se budu razvijali kao igraci kako se ocekuje on i Nedeljkovic,uz Simica,da je tu jos Bajcetic i Pavlovic,stvarno bi imali finu perspektivu...
Х

Х Х

pre 4 meseca

На то додај још Влаховића, Ераковића и Павловића. Петровића из Челсија. Самарџића. Имали би смо преозбиљну репрезентацију.
E

Eseks

pre 4 meseca

Bajcetic je odabrao spaniju a pavlovic nemacku...
G

Gost300

pre 4 meseca

Znam da su odabrali,nazalost,kazem da su,a Vlahovica,Samardzica itd.nisam nabrojao jer vec igraju za reprezentaciju i formirani su igraci...
D

Doktor Zvezdan

pre 4 meseca

A ZA KOLIKO JE PRODATA SLADJANA IZ BRAZILA,ZNA LI KO..?!?
N

Nije

pre 4 meseca

Na prodaji da vas dalje puni u derbiju 😁
0

011

pre 4 meseca

Terzić je izjavio da Nedeljković i Mijatović nisu na prodaju? U Srbiji javna reč očigledno ništa ne znači i ne obavezuje nikoga. Mene kao navijača Zvezde ne zanima koliko će para da prođe kroz Zvezdu (čitaj koliko će da se ukrade) već isključivo sportski rezultati kojih nema.
.

.....

pre 4 meseca

Ako šest uzastopnih titula, tri uzastopne duple krune, tri učešća u Ligi šampiona, tri proleća u Evropi kroz LE nisu rezultat, onda ne znam šta jeste. Ko očekuje polufinale nekog evro kupa nije realan.
@

@ U inat dusmanima

pre 4 meseca

Sendvici na popustu danas. Brze idi dok se nije rasprodalo!
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Ok, ne volim Doktora, nemam uopšte dobro mišljenje o njemu, ali vidi ti ko nas proziva, oni što su večno mali klub. PAŽNJA PAŽNJA!!!! Dalje u tekstu možete pročitati mnoge podatke koji nisu za osobe sa srčanim problema. CRVENA ZVEZDA INSTITUCIJA. Titula šampiona Evrope i Sveta. 3 polufinala Kupa šampiona, 5 četvrtfinala Kupa šampiona. Finale Kupa Uefa. Polufinale Kupa kupova. Četvrtfinala Kupa Uefa i Kupa kupova i ne računam toga ima koliko hoćeš. 2 Evropska Mitropa kupa ne računam jer ajde nisu učestvovali najveći Evropski klubovi. Pobedjeni maltene svi najveći Evropski klubovi. Na Marakani nekoliko puta po 120 hiljada ljudi, mnogo puta preko 100 hiljada ljudi. Na Marakani protiv Zvezde su igrali 2 najveća igrača u istoriji fudbala, Pele i Maradona. Ove godine Zvezda će imati 35 titula šampiona države, 28 kupova. Poslednjih 7 godina stalno Evro grupe, 3 lige šampiona u 5 godina, 4 lige Evrope od toga 3 proleća. NEMA VELIKE LJUBAVI BEZ VELIKE RADOSTI, ALI I BEZ VELIKE PATNJE, TO JE CRVENA ZVEZDA (čika Ljuba Tadić) NAJVEĆA JE NAJVEĆA MOJA ZVEZDA CRVENA VOLIM JE DO LUDILA ZATO ŠTO SAM DELIJA.
K

Kakvo paljenje

pre 4 meseca

sirokih narodnih masa u Srbiji!?!?!? Neki "insajder" iz Leverkuzena dao vijest Kikeru da zavara trag, pa djecko je vec nastupao za Zvezdu i Graficar i ne bi do kraja sezone mogao da igra u nekom trecem timu u Evropi, a vi pisete da Leverkuzenu fali napadac do aprila. Samo malo mozga i logike i sve vam je nacrtano...
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Ma nije moguce,ja ne verujem,dr.Terzic zaradi preko 20 miliona za Zvezdu na sano dva prodata klinca,a mi naseg najbiljeg igraca Belica dadosmo za samo 3.mil i jos pola o toga ode Cukarickom,a ovu nasu Sladjanu iz brazila novog Ronaldinja nece da kupe cak ni Azerbejdzanci,kazu ne trebaju im amateri koji bez sudija i redovnih penala gola postici ne mogu nikad,to je cinjenica kiju znamo svi mi koji navijamo za vojni klub!
n

nemanja1512

pre 4 meseca

alo rasprodaju nam decu,uprave trpaju u svoje dzepove,lazu mazu i dovode se amateri iz afrike a vi se svadjate za koliko se prodo belic za koliko se prodo mjatovic, urazumite se vec jednom
J

Jole al pravi

pre 4 meseca

Ranije bilo treba nam da prezivimo, pa onda treba nam da bi doveli igrace, a sada.. Sta sada.. Imate igra e, jmate pare od ls.. Za koj onda prodajes decu koja ce sledece leto posle ep da vrede duplo vise.. Ah da, treba pare za novu vilu, za svalerkina kola i bundu, zena hoce maldive i apartman u barseloni... Cerka ide na skolovanje u englesku, sin ima novu sponzorusu.. Idu pare samo tako.. Prodaj ovo sto nije tvoje vec drzavno pa kupi sebi i svojima sta zele
z

zv23

pre 4 meseca

ovo za Maldive i nacine trosenja novca necu da komentarisen.ALI,ODSKLE IDEJA DA CE MIJATOVIC I NEDELJKOVIC ZA 2 GODINE VREDETI VISE??? Zar vas primeri Nikolica i Gavrica nisu bas nicemu naucili?Bogati klubovi od nas kupuju talenat,potencijal i mladost,da bi onda,u svom sistemu,pokusali od toga da naprave kvalitet.Posle 19-20 godine,to postaje tesko izvidivo,i onda klubovi odustaju i gledaju cist kvalitet igraca.A kakav kvalitet moze imati igrac ove nase lige,gde klubovi dozivljavaju ponizenja cim koraknu u evropi?
A

Apoel

pre 4 meseca

Ne prodavati nipošto sada ni njega ni Nedeljkovica. Pogotovo Kostu koji ce gotovo sigurno ici na Euro i mozda biti i startni bek jer desnih nemamo i uz dobre igre u prvenstvu cena moze samo da mu se podupla do leta!! Mijatovic isto, mogao bi da se jos nadaje golova u ligi!!! Prodajte Kangwu i Mitrovica!
S

Samo 3 mil....

pre 4 meseca

A ZA KOLIKO JE PRODAT NJIHOV NAJBOLJI IGRAC BELIC,PITAM ZA DRUGA?
V

Vratolom

pre 4 meseca

Prodat ciji igrac za 3 miliona? Kog kluba? Nije navedeno u komentaru.
L

Lazeta

pre 4 meseca

Belic 22god bez Evrope, Mijat 18god LS i LE igrao
Т

Тај Ти је

pre 4 meseca

више од друга,ал мали је ово град у њему све се зна...
T

Taj Belic

pre 4 meseca

Je imao predavanje za vaše milionere na derbiju :)))
l

ludilo...

pre 4 meseca

Hocemo da sada kmecimo kao grobarcici da nam je neko naredio da prodajemo da bi oslabili tim?
O

Osman iz Danske

pre 4 meseca

Čudi me da Leverkuzen ne želi Saldanju, ili onog Aranđela kojeg sam letos otresao :)
A

Astral

pre 4 meseca

Saldanju??? Gde njega nadje???
а

ал питају за

pre 4 meseca

Родића...
M

Manolas

pre 4 meseca

Treba ih prodat obojicu i uzeti 20 milki. Ionako ima dosta stranaca koji su dovedeni da prave razliku a nisu dobili sansu bas zbog njih dvojice. Pre svih Vigo i Kraso. Kraso je igrac u naponu snage samo mu treba dati slobodu u igri. Mijatovic macka u dzaku. Iskreno mnogo mi je vise zao sto Kosta N. ide jer ga je lijepo vidjet kad krene sa loptom u noge ali opet 9 milki je premija za igraca koji je dao auto gol protiv jang bojsa i koji je tek posta punoletan. I samo kad bi magico otisao i prelazno rok odlican.
a

aa

pre 4 meseca

Znaci nista od titule
P

Projection

pre 4 meseca

Titula je vec dogovorena za zelenim stolom pre pocetka prvenstva. Nisi obavesten?
д

да да да..

pre 4 meseca

цела Европа га тражи,а у звезди није играо..
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Hahahahah standardni naslovi u koje mogu poverovati samo prosečni čitaoci informera i pinka odnosno navijači zvezde.
K

Kalcopolista

pre 4 meseca

@jolevole Jel tesko navihati za klub koji titule video nije cak 7-8 godina a LS igrao nije preko 20 god.i koji cim proviri u Evroou isprate ga kuci deca iz Dansje sa cak 6 komada,pa Sabah sa 3,pa TSC sa 4....itd itd
G

Goxxx902

pre 4 meseca

A sta vi, navijaci malog kluba iz lavora gledate i citate? National Geografic?
P

Preža

pre 4 meseca

Mi ne čitamo Informer i ne gledamo Pink jer nas režimski mediji ne interesuju, bar nas starije navijače. Zato i ne volimo ovu nakaradnu upravi, nego da li vi čitate Novosti vrlog vam Vučele? Nešto ste mi mirni, ne smeta vam više ova vlast, Ostoja Vazura, Vučela??? .
D

Danci x6

pre 4 meseca

Doktor fudbala Zvezdan Terzic za samo 2 igraca Mijatovica i Nedeljkovica zaradi Zvezdi preko 20 Mil.evra od transfera,a neki tamo sto se busaju u grudi da su "institucija" prodadose najboljeg igraca u timu Belica za samo 3 mil i jos pola od toga ide Cukarickom haha. Apsolutna podrska za Terzu i upravu,idemo i do 7-8 titule za rrdom pa opet LS cetvrta po redu i tako svake godine i narednu punu deceniju!
П

Паун

pre 4 meseca

Геније, он може да их прода и за 50 милиона кад ће од тога можда 30% новца да заврши у каси клуба.
9

999

pre 4 meseca

Hocete li iz te novcane mase izdvojiti milion evra da regulisete dugove prema Kataiju?😂😂 Toliko se busate s parama, ljudi oprastaju po 200 000 evra, duzni Kataiju milion evra, Baharovi advokati podnose tuzbe za kasnjenje u isplati.. Nemate prebijenog evra u kasi, dug sve veci, a toliko uspjeha ccc😂
b

bije dareglo

pre 4 meseca

@danci Tako je pravo u centar👌
@

@999

pre 4 meseca

Bolje Kataiju milion nego malom Joviću ;) Samo ne znam gde nalaziš te "insajderske" informacije...
f

fuytdo8iuf

pre 4 meseca

Igrac nastupao za Graficar i za Zvezdu i sad ce Leverkuzen da ga kupi jer im je napadac povrijedjen do aprila i ostaju samo sa dva napadaca. Mozda kao i Nedeljkovic nema pravo nastupa za treci tim u jednoj sezoni.
N

NR

pre 4 meseca

Ma idi. Cela planeta..
O

Objasnili

pre 4 meseca

I POSLE NEKI KAZU "NE ZNA" TERZA I ZVEZDA DA DOBRO PRODAJU IGRACA...🤫
U

U inat dušmanima

pre 4 meseca

Parizer je čudo.
@

@u inat...

pre 4 meseca

Uze dr.Terza i 8mu titulu a ti placi i dalje...
G

Gde je stoper

pre 4 meseca

Prica se o prodaji a Zvezdi pod hitno treba stoper pored ovih matorih i sporih igraca a ne radi se nista povodom toga, Svi zaboravljaju na sta nam je licila odbrana posle odlaska Erakovica i ne radi se nista povodom toga, Od Djige, Degeneka, Milunovica, Spajica moze dad bude 50% dobrog stopera, Zasto navijaci zvezde cute?
K

Kupi Sezonsku

pre 4 meseca

@gde Pa kad ti i svi ovi ostali botovi ovde sto napadate upravu budete iz svog dzepa dali kintu Zvezdi i svi kupili Sezonske ulaznice e tek onda mozes da izvoljevas i trazis pojacanja,plati pa se klati!
@

@ kupi sezpnsku

pre 4 meseca

Sto bo bilo ko davao iz svog dzepa lovu, kad je Zvezda pretplacena na drzavni bankomat (budzet) 30 i vise godina unazad?
.

.....

pre 4 meseca

@Gde je štoper Pored Dragovića, Spajića, Degeneka, Đige i Milunovića ništa ne treba pod hitno ove zime. Kad u junu ode Dragović onda će trebati.
K

Kemp

pre 4 meseca

12.000.000 Eura i 15% od naredne prodaje i slobodno neka ide. pozz
L

Ludilo...

pre 4 meseca

I onako ce da kazu da nam je drzava dala pare
T

Turug

pre 4 meseca

Jel nije?

Sakur

pre 4 meseca

Ma cuj drzava eto samo se poklopilo da dolaskom ove vlasti i zvezda se digne sta ces poklopilo se ahahahahaha.Istorija ne moze da se izbrise ostace zauvek upisana ponocna konferencija za medije ostalo je istorija
R

Realista1389

pre 4 meseca

Pali se masinerija. Krece svakodnevno bombardovanje ponudama za Jovana, hoce ga svi. Na kraju ce ga Terza prodati u Zenit za 4 milijona. Od toga 2 idu Kostadinu i Masi. Magijoooo...
T

Terza...

pre 4 meseca

...stavio🔒na vas jsd!
M

Mrzitelj botova

pre 4 meseca

Za Terza. Je l' je to sto ,kao, stavio katanac na JSD opravdanje da potkrada Zvezdu? Ajde,prepametni ,odgovori ,ako imas i malo mozga.
d

da li si siguran da je

pre 4 meseca

trener Markos Alonso
@

@

pre 4 meseca

Pa ovaj novinar ni ne prati fudbal!
S

Svedoci zeljka pantica

pre 4 meseca

Ma lazu to daje drzava pare ,
P

PAOKara

pre 4 meseca

Ko je doveo Gazprom u Zvezdu?Vanzemaljci?Normalno je da se prodaje kad se na transfere skrsili oko 15 miliona.Mora manjak da se pokrije,barem delimicno.
b

bot brigada

pre 4 meseca

@svedoci Upravo tako tebra,evo ih ovde lazno se predstavljaju kao "zvezdasi" i spinuju protiv uprave i Terzica,providni su da nema dalje haha...
D

Demokratizan

pre 4 meseca

@pao Gasprom je u Zvezdu doveo VLADAN LUKIC dok su vama vas boris i tole sredjivali titule!
H

Haha

pre 4 meseca

Gasprom je sam dosao in produzavao ugovor nekoliko puta. Drzava da moze nekog da dovede, dovela bi jos nekog sponzora ali sipak.
G

Gallina

pre 4 meseca

Interesantan mi je generalno stav navijaca u Srbiji, ali ajde sada konkretno zvedinih, kada treba neki hrvat da predje ili onoomad Omic u kosarci kada je dosao pravili su haos, sada kada se rasprodaju deca za trzisno male pare, svi cute sve ok. E pa zato su prazni stadioni.
D

Dejan96

pre 4 meseca

Nisam znao da je Markos Alonso zavrsio igracku karijeru i poceo da radi kao trener u Leverkuzenu🤔 UPRAVA NAPOLJE
U

U inat dusmanima

pre 4 meseca

PUNA PODRSKA ZA UPRAVU!