I Nagelsman besan: Čisto foliranje, tužna odluka, šta su gledali u VAR sobi?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.11.20. | 03:07

"Mislim da Pariz nije imao realne šanse u igri", kazao mladi stručnjak

Nezadovoljan je i ljut posle utakmice na Parku prinčeva bio Tomas Tuhel, a ista situacija i sa šefom struke RB Lajpciga. Najtalentovaniji trener Evrope kazao je da mu nije jasno kako VAR sobi nisu konstatovali da je Anhel Di Marija isfolirao najstrožu kaznu u duelu sa Marcelonom Zabicerom.

Zahvaljujući golu sa bele tačke u ranoj fazi utakmice PSŽ je slavio protiv nemačkog sastava i sada ima bolji međusobni skor. A to znači da Lajpcig ispada ukoliko takmičenje završi s jednakim brojem bodova kao francuski predstavnik. Sve pod pretpostvakom da Mančester Junajted ostane prvi u ovoj grupi...

Izabrane vesti

"Mislim da Pariz nije imao realne šanse u igri, a penal je bio komičan", kazao je Nagelsman u razgovoru za nemački Skaj. "Onakva odluka na nivou Lige šampiona - to je zaista tužno. Bilo je čisto foliranje, nikakav kontakt. Sudiije iz VAR sobe verovatno su gledale neku drugu utakmicu".

Mladi stručnjak je svestan da je sada Lajpcig u dosta teškoj poziciji...

"Ponekad razliku u fudbalu naprave nijanse. Ovoga puta to je bila sudijska odluka. Bilo bi lepo da smo sami sebe nagradili u finišu. Sada nemamo dobru situaciju u grupi, moramo da dobijemo preostale dve utakmice i da se nadamo da Pariz to neće učiniti", zaključio je Nagelsman.



tagovi

Julijan NagelsmanLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara