Komentari na vest

I onda sam Krosov ugovor s Mančesterom stavio u kancelarijski sef...

G

Gaizka

pre preko 2 godine

Stavljena tačka na priče kako ga je Pep Gvardiola oterao iz Bajerna.
M

Monterooo

pre preko 2 godine

I onda je Kros u leto 2014 presao u real....zaboravio si da napises ostalo je istorija....kakav igrac..kakva karijera ...ni ja nisam verovao da ce posle one tekme kao klinac od 16g na marakani ikada napustiti bajern...po onoj oranici bio je predobar..
F

Fabri

pre preko 2 godine

Kros je takodje presao u Real ali je i Alonso krenuo u kontra smeru, to ste zaboravili da spomenete
F

Fabri

pre preko 2 godine

Zamislite npr Krosa umesto Pogbe da su doveli kad je trebalo.. Ali oko Krosa se nikada nije vodio marketing koji je danas potreban a realno je jedan od najboljih cebtralnih veznih igraca zadnjih 20ak godina, suva klasa, osvojeno apsulutno sve u klubskpm fudbalu sto mu je bilo pod rukom, svetski prvak, bez mrlje ili nekog ispada na terenu.. Nemacki mentalitet sto se kaze
r

roni

pre preko 2 godine

druze nije medju 20 cm u ovoj deceniji. Pogbi kad se igra ni mnogo bolji igraci ne mogu da mu pridju a ne kros.
F

Fabri

pre preko 2 godine

@ roni Vecu glupost odavno nisam procitao, uz duzno postovanje jer se ne znamo ali sam si rekao, KAD MU SE IGRA. Nije on devojka da se necka hoce li ili nece, za razliku od njega koji svoje vreme trosi na instagram i vezbanje plesa za proslavu golova, Toni Kros igra preko 10 godina u kontinuitetu i osvaja medalje. U Evropi debitovao na Marakani, ponistio Koromanovo i Milijasevo umece :)
G

Gost123

pre preko 2 godine

@Fabri i umeće velikog Randjelovica 😂😂😂
p

plavac

pre preko 2 godine

tebra,dečko je uzeo tri LŠ zaredom sa modrićem kazemirom i tek smo ih mi prošle godine nadigrali na sredini.ti ako misliš da je bilo bolje 20 veznjaka od njega u poslednjih 10 godina ti pojma nemaš o fudbalu.jedini koji njemu može da izađe na crtu je isti taj modrić a i njega dve godine već nema ovog ima.
w

wqeq

pre preko 2 godine

Misim da je Moyes zasluzio vise vremena, mozda bi bio gori i od Solskjaera i bilo koga ne zna se, al bar nije dobio sansu kao ova dva, a realno zasluzio ju je, jer je imao najgori igracki kadar od svih narednih trenera
?

?

pre preko 2 godine

Najgori igracki kadar samo su osvojili titulu prethodne sezone.
G

Gost 121

pre preko 2 godine

Ja sam bas navijac Junajteda, ali ne znam da li mi verujes da ni za jednog trenera posle Fergusona nisam mislio da je dobar izbor, medjutim ako je vec bio izbor, onda mu daj vremena. Prema Mojesu su imali najmanje strpljenja, realno onaj tim koji je nasledio je cak i dobro igrao, svi stari, ispovredjivani. I oni koji su imali kvaliteta ranije, vise nije moglo. Ne verujem da bi napravio ozbiljan rezultat i da je imao vise vremena, ali ogresili su se o njega. Realni budimo, ni ostali nisu imali one rezultate koji su ocekivani. Nadam se da ce u buducnosti prvenstveno pogoditi uprava sa trenerom. Misljenja sam da Ole ne moze da vodi ozbiljnu ekipu, ali je ekipa totalno ne izbalansirana, u nekim delovima je odlicna, u nekim katastrofalna. Potreban je autoritet i znanje, onda poverenje u trenera i na kraju prava struktura. Mora da se zna ko je ko, ko sta radi i svakako mora da se zna da je trener iznad igraca. Od kad je Ferguson otisao, ne zna se ko je za sta odgovoran i to je najveci problem.
O

Ombucman

pre preko 2 godine

Mojes je nasledio mator, istrošen i ispovređivan tim, i ni jednom treneru na planeti ne bi bilo jednostavno da kroz 18 meseci okrene stvari. Morali su mu dati više vremena, on nije loš trener
J

Jones

pre preko 2 godine

@gost Igrali su jako ružan fudbal te sezone, napad im se svodio na ogroman broj centaršuteva. Nije bio dobra opcija, kao što nisu ni ostali, izuzev možda Murinja, mada je već tada bio u padu, tj. postao je sklon ulasku u sukob sa svlačionicom.
D

Djuricic mora

pre preko 2 godine

Sad sam bas pogledao, jeste Mojes bio 7mi sa istrosenim sampionskim timom, i te sledece godine kada je Kros trebao da dodje (dosao Herera), su otisli Vidic, Rio i Evra. Ali se kupovalo dobro, brutalan tim bi bili sa Krosom umesto Felainija. Samo je Mojes gurao Felainija, a posle Luj Van Gal koliko se secam izigravao autoritet pa su bili bzvz. Tim je bio De Gea (Valdes) - Young, Blind(Roho), Evans(Smalling), Valensija(Rafael) - Kerik (Flecer), Kros, Mata(Felaini) - Van Persi(Falkao), Runi, Di Marija. Bukvalno sam zaboravio da su u Junajtedu propali i DiMarija i Falkao i Kagava sezonu pre.. Treneri se nisu snasli, sta ces..