Marko Nikolić i Miloš Milojević (Star sport)
Marko Nikolić i Miloš Milojević (Star sport)

I opet je Milojević pobedio Nikolića

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.12.23. | 19:26

Nakon više od 100 minuta fudbala

Treći put u dva meseca, Miloš Milojević je pobedio Marka Nikolića i pokazao da njegov tim igra najbolji fudbal u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Nakon dve pobede u četvrtfinalu tamošnjeg Liga kupa, Milojević je slavio i u prvom prvenstvenom derbiju protiv sunarodnika. Njegov Al Vasl je danas savladao Nikolićev Šabab Al Ahli 2:1 i učvrstio se na liderskoj poziciji na tabeli.

Izabrane vesti

Milojevićev tim je na skoro polovini sezone bez poraza i ima šest bodova više od Nikolićeve ekipe ali je utisak da ću najveći konkurent biti Al Ain. Najbogatiji i najtrofejniji klub UAE trenutno za Milojevićevim Al Vaslom kasni pet bodova. Takođe, Milojevićev tim je sa 33 gola i najefikasniji u ligi pa se može reći da po svemu prikazanom zaslužuje prvo mesto.

Jeste Nikolić danas bio liše usluga nekih od zvezda poput Munasa Dabura ili Bogdana Planića, ali su tu bili Luka Milivojević, Fede Kartabija, Brazilci Giljerme, Juri, Renan, Mateusao... Milojević osim Harisa Seferovića nema zvučnih imena u timu ali je očigledno napravio dobar miks stranaca i domaćih igrača i Al Vasl ne zna poraz ove sezone.

Iako je Nikolićev tim poveo posle sedam minuta igre golom Giljermea, Seferović je uspeo da izjednači u finipu poluvremena i obezbedi Al Vaslu mirniji odlazak na odmor. Nikolić je na poluvremenu zamenio Milivojevića, u nastavku i dvojicu Brazilaca ali ništa nije upalilo... Milojevićeva jedina izmena do tada Kajo Kanedo je pogodio za preokret u 86. minutu.

Usledio je buran finiš, crveni karton za domaćeg štopera Abasa, igralo se duže od 100 minuta i Al Vasl uspeo da zabeleži jednu od najbitnijih pobeda u sezoni.



tagovi

Al VaslŠabab Al AhliMarko NikolićMiloš Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara