Komentari na vest

I Radnik poseže za trenerom iz BiH

Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Posle 14 odigranih kola 10 od 16 timova je promenilo šefove stručnog štaba.
C

Cika Daca

pre 6 meseci

Denis Coric jedan od boljih trenera u BiH Mlad abiciozan ako njega dovedu nije ni play off nedostizan.
b

bata Sibin Surdulica

pre 6 meseci

Ne navodi vodu gde je već mokro.Stanislav nije pao od krušku. Vodio klub iz neko selo dole po Hercegovinu i sad on je najbolji.Da jeste bio bi u Sarajevo u Želju u Borac, tako da si nađi drugi klub kome treba trener,pa ga hvali do mile volje. .
B

BATICA ARIZONA YES

pre 6 meseci

Da je dobar bio bi trener recimo Zrinjski i plus je njihov odmah tu na par kilometara. Radnik je ozbiljan privatni klub i samo kad se jel zahvale sp.direktoru oni izlaze iz krize.
n

nerealni

pre 6 meseci

Kolarov? *Od nasih trenera nista naucio nisam,tek u Italiji*.
m

metalac

pre 6 meseci

Dobar trener
S

Srb RS

pre 6 meseci

Radniku je falilo samo bolja zavrsnica u mečevima protiv Pančeva,Javora,Napredka,Tsc koje su nadigrali,i sad bi imali između 15-20 bodova,ubedljivo najbolja odbrana su bili do pre par kola,igraju jako tvrdo i defanzivno.ali verovatno u odnosu na tim koju imaju,kad je pa Radnik igrao lep fudbal, da ne pričamo o sudiskim nepravdama (Partizan 2 penala u 90..da ne pričamo ostale utakmice a svi znaju da ih sudije gaze cele sezone) i malerima(auto golovima) a protiv svih boljih timova su bili jako korektni. Timski deluju dobro, zna se ko sta radi na terenu, naprosto kombinacija loše sreće i promasenih sansi je dovela da umesto 15-20 bodova koliko su realno trebali da imaju oni su na poslednjem mesto na tabeli. Iako je liga izjadnacena, svega 5 poena je udaljen od opstanka,mislim da lagano ostaju u ligi bez obzira sto su prebrzo doneli odluku o smeni trenera,a prosle godine u ovo doba su imali 3-4 boda...
S

Suboticanin_bere grozdje

pre 6 meseci

Doneli su prebrzo odluku jer su posle 14. kola imali samo jednu pobedu? Sta pises ti druze?
a

aaav

pre 6 meseci

fudbal u srbiji cine pokvarena stvorenja, iskljucivo
?

?????

pre 6 meseci

Ko si ti?
D

DsCz

pre 6 meseci

Tri četvrtine trenera u našoj SLS je smenjeno od početka prvenstva, zbog loših rezultata i lošeg plasmana, a ne zbog toga što ih neko mrzi! Kod svih smenjenih trenera, ekipe su im igrale nedovoljno brzo, nedovoljno snažno u duelima na terenu. Oni kao da ne
D

DonVitoMAMLAZ

pre 6 meseci

Tri četvrtine trenera u našoj SLS je smenjeno od početka prvenstva, zbog loših rezultata i lošeg plasmana, a ne zbog toga što ih neko mrzi! Kod svih smenjenih trenera, ekipe su im igrale nedovoljno brzo, nedovoljno snažno u duelima na terenu. Oni kao da ne gledaju evropske lige na TV! Nisu izvukli nikakvu pouku i dalje im timovi igraju dekadentan fudbal iz ’60-tih! Ako Čukarički, TSC i IMT nastave da igraju ovako ispod očekivanja i treneri u ovim klubovima će biti smenjeni! A, koga dovesti, ili izabrati od nekog od onih koji su prethodno smenjeni u drugim klubovima (što je mač sa dve oštrice) ili dovesti trenera iz inostranstva. Mislim da je bolja ova druga varijanta, sve dok se u Srbiji ne pojavi plejada mladih trenera sa savremenim viđenjem fudbala!
3

30 god sam trener

pre 6 meseci

Mislim da grešiš,ima i do trenera ali trend u Srbiji je da se prvo sve svali na trenera...zato smo prvi u svetu po smenama trenera,jer svi očekuju da u 2 meseca trener napravi čudo od prosečnih igrača i timova,ako to nije slučaj daj da smenimo trenera,to je naš oblik izbegavanja odgovornosti...drugo ne možeš na osnovu slabije rankiranih klubova da ovakve zaključke donosiš,na osnovu Čuke,Vojvodine,Zvezde,Partizana možeš jer je tu skoncentrisan sav kvalitet fudbalera iz Srbije,ali upravo ovi manji klubovi nebi smeli da rade ovo,da smenjuju trenere ko čarape jer je tu najviše vremena potrebno da se nešto napravi,nikad se ovo neće promeniti u Srbiji jer svi hoće rezultat preko noći a puno puno puno je nestručnih ljudi koji vode klubove i imaju loš sistem,da dovedeš ovde u Srbiju top 5 trenera evrope ni oni se nebi snašli,jer je sistem loš i truo,a veruj mi ima i te kako dobrih trenera,samo ne mogu da isplivaju,pozdrav
L

Licenca

pre 6 meseci

Dragi prijatelju. Tužno je sto moram da napišem a pouzdano znam. Nastupila je plejada mladih trenera sa novom vizijom,oni čak vide mnogo više i dalje,shvatanja su im hiper moderna,jedina nepoznanica im je osećaj za fudbalsku igru u pravom smislu te reči i promena toka matrice (šablona) kada ih neko bolje izanalizira od njih samih pa ne znaju mučeni kako dalje,a lap-top nema odgovor za njihov problem jer svima daje isto rešenje ! Za takve “stručnjake,bistroume” isključivo je kriva škola za edukaciju trenera FSS koja “prepoznaje talente u vidu modernih trenera robota” koji veze sa realnošču nemaju,osim sa simulacijom fudbalske igre sa raznih programa i igrica. Ima dobrih trenera raznih starosnih dobi,jedini problem su oni koji misle svojom glavom i neće da im se mešetari mešaju i prave kombinacije u svim mogućim prostorima gde god osete svoju korist i iskoriste svoju dominaciju,polozaj,..”moć”. Proći će,…jednom,..a do tad,…?!?!?!
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Malo nam naših dunstera?
D

Don Vito Corleone@Nenad1246

pre 6 meseci

@Nenad1246 – jeste, ali može li neko iz inostranstva biti veći dunster od naših trenera?! Pogledaj njihove rezultate! Bolje je dovesti nekog trenera iz inostranstva, čoveka sa savremenim shvatanjem fudbala, nego dovoditi nedorasle Afrikance! Jer od trenera van Srbije, naši mladi igrači mogu barem nešto naučiti, a šta mogu naučiti od lakrdijaša iz SAfrike?!
Z

Zvlat Bg pokret

pre 6 meseci

Treba dovoditi trenere iz inostranstva u što većem broju! jer mi u Srbiji nemamo trenera koji zaslužuje da vodi jedan prvoligaški klub, zbog nestručnosti! Najbolji dokaz su smene trenera posle otprilike 6-7 kola. Da ne nabrajam sve SLS klubove koji su otpustili trenere. To je sramota za trenere, jer su po, prirodi kukavice a timovi su im uglavnom opredeljeni na defanzivu. Naši treneri kao da nemaju mogućnost da na TV ARENA gledaju najbolje lige Evrope. Ništa oni ne shvataju. Nikakvog pomaka! Zato im se i dešavaju brze smene! Oni pre svega trebaju da organizuju stručne radionice u klubovima!
G

Gost1234@Zvlat BG pokret

pre 6 meseci

@Zvlat BG pokret - izvini o kakvim se to radionicama radi?! Jel' to nešto sa radom sa alatom?! Molim te da nam to stručno objasniš,,er stalno u komentarima pričaš o nekakvi radionicama.
s

sa

pre 6 meseci

Ako i Coric dodje u Srbiju, doveli ste sve sto valja a da je iz BiH sto se trenera tice.
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Kradljivac nika u naletu! Pošto se sprdaš sa nečim što očigledno ne razumeš, objasni ljudima šta su "radionice" u omladinskim školama/Akademijama, šta se radi na njima, čemu služe, ko ih organizuje, kakav je odnos roditelji - igrač - trener - uprava, koja je uloga roditelja, trenera, uprave u razvoju igrača, koja je uloga ostalih (nutricionista, psiholog, kordinatori, nastavnici/profesori ...) ...