Komentari na vest

I sa 70 ga žele: Van Gal po treći put selektor Holandije

.

...12

pre gotovo 3 godine

Kakva je to strast za fudbalom kada si spreman u tim godinama da se bakces sa 20 i kusur glava,stresim i pritiskom.Nisam ga voleo u junajtedu,jedva sam cekao da mu vidim ledja.Ali ipak ima moje postovanje jer je mimo toga zaista veliki strucnjak i orofesiinalac
K

KenetAnderson

pre gotovo 3 godine

Van Gal to je tipičan folirant svetskog fudbala. I Milan Živadinović je bolji trener i od Van Gala i od Anćelotija i od Murinja, ali to vam je tako u velikom svetu. Tako je!
V

Vart

pre gotovo 3 godine

Odličan potez holandskog saveza. Jedan od najboljih trenera svih vremena, živa legenda, neverovatna harizma i veliki profesionalac. Jednom je Rajkard rekao da je Van Gal uvek imao problema sa futbalerima da ga shvate jer je on vrhunski intelektualac dok su futbaleri mahom ograničeni ljudi. Evo svi du hvalili Milera posle Bajernove titule LS. Ko je ubacio Milera u prvu postavu Bajerna kad je ovaj imao svega 19 godina? Van Gal. Čovek je bio majstor da pronadje talentovane igrače čak i u ekipama gde mu nije išlo. U tom Mančesteru stvorio je na primer Rasforda. Dok je recimo kod navijača bio miljenik čak su i navijači Mančestera skandirali "Lui Van Gal Red Army". U Barseloni gurnuo je u Cavia u prvi tim, kasnije jednog od najboljeg igrača Španije i Barselone svih vremena. Bio je prvak evrope sa Ajaksom i odvsjac UEFA kupa, treći na SP sa Holandijom, prvak Španije i Nemačke. U holandiji je uz Ajaksa bio prvak sa Az Alkmarom što je bilo neviđeno čudo. Sada će imati vrlo dobru ekipu na raspolaganju sa 5,6 vrhunskih igrača i puno talenata.
Д

Дунстери

pre gotovo 3 godine

Кад погледаш савез Холандије, помислиш да је наш врхунски. Ван Гал једна од највећих фудбалских превара од тренера.
G

Ghost007

pre gotovo 3 godine

Znam da nisam prelep al idalje me zele... :)