Komentari na vest

I Udineze upao u Interovu centrifugu: Nerazuri za sedam minuta preskočili Juve (VIDEO)

J

Juve 1982

pre 5 meseci

Inter igra svemirski fudbal, ubjeljivo najbolji u kalču. Ove sezone ponovo ih očekujem u završnici UCL.
E

Erector

pre 5 meseci

Vidim ovdje neki pričaju o tome kako Juventus ima loše igrače i loš tim pa kao čudo što su na drugom mjestu i tako opravdavaju ovaj dekadentni fudbal lošiji od najgoreg Simeoneovog i Murinjovog(jer njih najviše spominju u tom smislu). Samo ću reći da Juventus najviše novca daje na plate svojih fudbalera u Seriji A, pritom su samo u zadnje tri godine potrošili 405.68€ na transfere plus €79.60m koje moraju platiti na ljeto. Inter je recimo potrošio 239m plus €63.75m koje ima platiti. Razlika je jasna, pritom znamo da Juventus ne mora prodavati svoje najbolje igrače kao Inter pa je opet ovakva situacija. Sa ovakvim omjerom bi trebali biti najjači i najbolji na terenu, aoni igraju kao Leće što neko reče, što mi je uvreda za Leće.
I

Inter

pre 5 meseci

Apsolutno se slazem. Velika je stvar sto je Juventus u situaciji da ne mora prodavati najbolje igrace, a Inter cak i uz finale LS mora da proda nekog nosioca igre. Pa Inter da nije izborio LS, kao sto je sad slucaj kod Juventusa moram bi prodati barem pola tima. Zamislite samo da Inter nije morao prodati posle Skudeta Hakimija i Lukakua i da je samo nadogradjivao ekipu . Sa ove tacke gledista, u ovoj sezoni Lukaku ne fali, ali Hakimi je druga dimenzija za Damfrisa. Uz to Juventus nema toliko lose igrace kao sto neki pricaju. Bremer, Vlahovic, Kijeza, Pogba, zatim ima tu jos odlicnih igraca. Danilo i Alex Sandro su tu jos iz perioda u kojem je Juventus bio sampion. Po kladionicama Juventus je i bio 2. favorit za Skudeto, tako da nisu ni kladionice bas naivne. To sto Alegri koristi ovaj stil fudbala to je nesto drugo. Slicno je bilo i pre u ovom njegovom mandatu, setimo se samo koliko je osporavana odluka Vlahovica da predje u Juventus bas zbog stila fudbala koji forsira Alegri. Razlika je sto Alegri ove sezone ima bolju kontrolu u ekipi, manje kikseva, bolje su organizovani u odbrani.
b

barsa998

pre 5 meseci

ne znam da li primecujete ali pogledajte prosek godina intera u pocetnoj postavi i koliko su igraca doveli besplatno. Acerbi Sommer Darmian Mhktarian Cuardado Arnautovic Sanchez svi preko 33 godina, definitivno se odavno pomerila granica u godinama sa tim godinama pre su se igraci vracali u maticne klubove da pomognu i da se penzionisu, a sada se u tim godinama osvaja italijanska liga i igra finale lige sampiona svaka im cast. Thuram kada je dolazio niko nije verovao u njega a on odusevljava.
I

Inter

pre 5 meseci

Prosle sezone Inter je imao jos stariju ekipu, sad su se i podmladili. Od ovih nabrojanih igraca, Sancez, Mhitarijan i Kvadrado su jedini dosli za 0. Od nabrojanih igraca Mhitarijan i Acerbi su starteri, a Darmijan je vazan sraf jer moze da igra na vise pozicija i nekad igra prvu postavu, ali i cesto uskace u slucaju povreda saigraca. Ali generalno, granica se ocigledno pomerila, ali sve zavisi i od pozicije igraca u godinama. Igraci kojima je glavna prednost i u najboljim godinama bila brzina tesko ce uspeti taj svoj kvalitet da iskoriste kad udju u ozbiljne fudbalske godine.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Moram da pomenem jos jednog igraca. Uglavnom smo videli ceo roster Intera, dva skoro pa podjednako jaka tima. Ali Bisek nije dobijao sansu i nisam imao misljenje o njemu. Sad je dobio sansu zbog manjka defanzivnih ugraca i odigrao savrsenu utakmicu. Stvarno ne znam ni jednog igraca Intera da je los, sem Aslanija. Ne znam sta taj decko radi u Interu.
R

Roberto Baggio99

pre 5 meseci

Denzel mi je najslabija karika jednostavno covjek nece da se opusti da igra sve u nekoj blokadi pa i gresi puno mora da skonta da igra vec 3 sezonu da nije novi da treba da drma na boku kao qvadrado.
S

Sempre Ac Milan

pre 5 meseci

Braćo interisti ako vam ovaj raspali juventus uzme skudeto ugasite klub!!!
L

Lektor

pre 5 meseci

Ako oni treba da ugase klub, sta mi onda treba da uradimo? Da se pretvaramo da nikad nismo ni postojali? Verovatno to.
J

Juventino vero

pre 5 meseci

Juventus i titula ove godine? Da se ne zezamo, nema od toga nista. To vam govorim ja koji navijam za Juventus jos od 1995 godine, koji sam bio na jedno 20tak Juveovih meceva u soon zivotu. Da se ne lazemo, s obzirom kako igra, ja sam prezadovoljan drugim nestor na tabeli. Tim je veoma limitiran u veznom redu, mongolian stvari skripi, ali eto, Alegrija i dalje drzi na klupi basnoslovna plata od 9 milliona evra godisnje. Klub bi ga sutnuo odavno da nije te plate. Inter? Odlicno igraju za sada, nema sta. Videcemo hoce li izdrzati tako do mana meseca dogodine. Ako se Juve pojaca u januaru, a sva je prilika da hoce, ocekujem neizvesnu zavrsnicu serije A. Interisti kukaju da ne bi bilo dobro da Juve osvoji titulu sa ovakvom igrom? Malo golova na svakom mecu i pobede od 1:0? Milan je pre vise od 25 godina jedne se one uzeo skudeto i to zasluzeno gde je na 36 meceva u sezoni dao 36 golova. Sezona pod Kapelom. Juve? Bicu srecan ako zauzmu jedno od prva 4 mesta u ligi na kraju sezone? Titula? Ne bih se bunio, taman posla, ali ne verujem. Pozdrav.
N

NZ

pre 5 meseci

Nije na 36 kola nego na 34, moze da bude 30, 34 ili 38 kola.
M

Mareence

pre 5 meseci

Na 36 utakmica je Milan dao 34 golova i uzo skudeto, sezona 93/94.
R

Roberto Baggio99

pre 5 meseci

Mislim da Inter nije zeleo vise u Torinu od boda da ne bi slucajno doslo do sramocenja.Kada Juve bude gostovao,Inter nece imati toliko milosti kao u Torinu,, Demoliranje ....
c

cl16

pre 5 meseci

Da da... :) nisu se zalijetali, jer je Juve dobar u tranziciji, kontranapadu... pa tako i postizu vecinu golova, kao sto su i njima u stvari! Primili su gol zbog Kosticeve takticke greske. Decko se malo zbunio, krenuo u presing na centru, a bio 10 metara od igraca kod kojeg je lopta... svojom greskom stvorio visak protivniku... da nije bilo te greske ne znam kako bi bilo na kraju. :) Juventus nije slucajno u vrhu koliko god bili osporavani ovdje... ne dobija se slucajno u kontinuitetu... i jos da dodam da Juve nije izgubio ni jedan derbi. Igraju cvrsto, onako kako njima odgovara. Svi su se upecali, jedino je Inzaghi provalio i spustio loptu, nije se zaletio... da jeste, mislim da bi Juve i intera nanizao. Imate analize Juventusove ovogodisnje igre i taktike ozbiljnih trenera, sto bivsih sto sadasnjih, pa malo procitajte. Nemojte samo kladionicarski :) fudbalski se edukujte malo... ovdje 90% ljudi nema pojma o fudbalu, a kao voli i prati fudbal. :) u glavnom su to strastveni navijaci, bez imalo objektivnosti i fudbalskog znanja. Inter je trenutno ekipa sa najboljom formom u Evropi. Sve im ide od noge. I meni se svidja kako igraju. Ako ova forma bude u aprilu i maju imaju sanse za ušatog. Prosle sezone su imali srece na žrijebu, ali ne u finalu. Ovog puta treba sve da se poklopi. A imaju ekipu za najvece domete!
R

Roberto Baggio99

pre 5 meseci

cl16 videcemo tu ekipu u narednim kolima,ja ti garantujem da ce biti preko 18 bodova razlike,Juve ne igra nista bolje nego prosle sezone.Neka se povredi par bitnih igraca druze vi idete u provaliju.Inter jednostavno nije zeleo da doda gas Inzaghiu je bio dovoljan bod .
S

Smouth

pre 5 meseci

Kada igras na 3 dana i to sve derbije onda je normalno da balanairas sa snagom. Inter je momentalno odgovorio na gol juventusa i to akcijom iz udzbenika, gde su ih izbacili kao malu decu sve do jednog, a ne samo Kostica. A ako se prica o gresci kod gola onda je to Damfrisova gde je mogao lagano da ustopa loptu, ali on se spetljao i ostavio otvorena vrata za gol. Da je Interu trebalo, video bi kako bi kidisali na gol. Ovako sacuvali prvo mesto, rutinirali najveceg konkurenta u gostima i nisu se umorili za Benfiku i Napoli. Puka sreca peotiv Napolija gde je Kvaraskelia promasio zicer, pa onda onaj sut Politana koji krza stativu, Di Lorenzo napucava Sceznog...to je samo puka sreca kako nije uslo, kazna ih je docekala, ali to nece ici uvek tako. Sto se muce protiv malih ekipa, zato sto i one igraju zatvoreno. Tada se juventus gubi na terenu jer ne umeju da diktiraju tempo, kontrolisu igru vec samo iz kontri gde im napadaci stoje na 30 metara od gola. Da igraju LK, a ne LS oni bi se borili za 4. mesto sada
c

cl16

pre 5 meseci

@Roberto99... eto jos jedan dokaz da samo navijacki gledas stvari! Ne sporim da je inter favorit i da ce osvojiti scudeto... ali sa 18 bodova razlike. :) Malo si poletio zbog njihove trenutne forme, ali i to je normalno za navijaca. :) sto se tice Juvea i povrijeda... pa Juve vec nema Pogbu i Fagiolija, do ove, 6 ili 7 utakmica nije imao Sandra i Danila, Mirettija nema vec 3-4... Vlahovic se redovno povrijedjuje... zamisli samo da se interu povrijedi Lautaro i Barella i niko drugi... :) probaj malo objektivno da gledas, ne samo navijacki. 30 godina pratim Serie A, a fudbal gledam drugacije od nekadsnjeg ostrascenog navijaca. Juve igra dosta drugacije od prosle sezone... rekao bih od poraza od Sassuola... imaju svoj uigrani recept koji im odgovara i drze se toga. Sto se intera tice samo rijeci hvale za njihovu igru i mislim da ce lagano osvojiti scudeto, ali ne sa 18 bodova razlike, vec mnogo manje, i bez strepnje do zadnjeg kola. :) poz
c

cl16

pre 5 meseci

@Smouth... ne vrijedi... :) inter najjaci na svijetu!
I

Inter

pre 5 meseci

cl16@ Pogba i Fadjoli ne odsustvuju zbog povred, vec zbog nedozvoljenih radnji. Naravno, Juventus je bio bez Danila i Alex Sandra, ali Inter je ostao bez Pavara i Bastonija, pa sad i bez De Fraja, sto je 2/3 odbrane, Naravno, bilo je tu jos povreda i kod jednih i kod drugih, ali da ih sad ne nabrajamo. Sto se tice povreda Lautara i Barele i to kako bi Inter igrao bez njih, mogu da kazem da bi bez Barele mogli jer je svakako bio u slaboj formi (do pre 10 dana), najslabijoj od svih igraca u vezi koji igraju stratnu postavu. Bez Lautara bi bilo tesko, jer Inter pre svega nema valjane rezervne napadace, kako njihovog kvaliteta, tako i njihovog fizickog stanja (ceste povrede). Mislim da bi Interu najteze pala povreda Tirama, on je po meni igrac koji pravi najvecu razliku, a uz to Inter ima najslabije alternative bas u napadu. Sto se tice proslogodisnje LS, Inter je prosao grupu smrti, gledaju imena u nokaut fazi Inter je imao srece, ali ne treba zaboraviti da je Benfika u tom trenutku bila jedan od najjacih timova u LS (po rezultatima), uostalom koliko se secam zavrsili su u grupi i ispred Juventusa i ispred PSG. U polufinalu je dosao Milan, jesu veliko ime, ali ocigledno itekako prijaju Interu vec godinama. Sto se tice Interove forme, jeste sjajna, ali tesko ce se odrzati do aprila-maja. Ne treba zaboraviti da Inzagi cesto zna da upadne u losu seriju pogotovo tamo u razdoblju oko februara-marta, cak nekad taj pad krene i u januaru. S druge strane Alegrijev Juventus u proslosti je cesto ulazio u formu tamo negde u martu, tad budu na vrhuncu. Objektivno Inter ima jacu ekipu, ali igranje samo jednom nedeljno je velika prednost Juventusa. Mozda Juventusova igra nije za pohvalu, ali se na kraju rezultat gleda. Uz to Interu sledi Superkup Italije u novom formatu, sto ce jos vise opteretiti ekipu i u ovako zgusnutom rasporedu.
c

cl16

pre 5 meseci

@Inter... objektivan komentar u svakom slucaju... sve osim Pogbe i Fagiolija... ipak su oni, bez obzira na radnje, igraci Juventusa koji fale! kao sto ce interu tek da fale ovi stoperi!
I

Inter

pre 5 meseci

cl16@ naravno da fale, samo sam napomenuo da su oni zbog nefudbalskih razloga van terena, ali to svakako smanjuje rotaciju Juventusu. Sto se tice Interovih povredjenih odbrambenih igraca oni se polako vracaju, tacnije Bastoni se vec vratio, a Pavar se oporavlja bolje od ocekivanog, tako da ga mozda vidimo vec i protiv Lacija. De Fraj i Damfrisu su se tek povredili. Povreda De Fraja je manji problem, ali veliki problem je povreda Damfrisa, jer mu je alternativa Kvadrado koji je nedovoljno spreman i jos je rovit, ne moze odigrati celu utakmicu. Tu sad uskace Darmijan, ali i to je problem kada ima dosta povredjenih igraca u odbrani.
1

101

pre 5 meseci

Inter je najjaca ekipa Italije, a i u LP su top 4. Siti,Real,Bajern i Inter.
c

cl16

pre 5 meseci

Bez Bayerna molim! :) ozbiljna ekipa ne gubi od Ajntrahta 5-1!
M

MANOL0

pre 5 meseci

Ne bih se slozio za bajern
p

pablooo

pre 5 meseci

pratim inter vise od 20 godina,ovaj fudbal je fantazija,igraju kao arsenal sa anrijem i bekampom nekad
e

egerke

pre 5 meseci

Juventus "prokrvari" da bi stigao do vrha, Inter u šestoj brzini pregazi rivala i vrati se na čelo kolone. Pa to bas i je u skladu s kvalitetom ekipe. S takvom ekipom Juveu je drugo mjesto uspjeh, Inter bi s druge strane s ovakvom ekipom trebao lagano bit prvak
S

Smouth

pre 5 meseci

Smarate vise sa tom pricom kao da je juventus Lece. Pa samo 200 miliona su u napadace utrosili, vise nego Inter na ceo tim. Na sve to bez drugih obaveza sem Serije A. 55 miliona su Bremera platili, a ovde njihovi navijaci pricaju kao da su puki siromasi, pa su napravili neku senzaciju. 100 miliona eura vise na plate od Intera odvajaju, ali na Inter se stavlja obaveza da mora uzeti Skudeto.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Jel se i u Interovoj svlacionici prica o skudetu, ili je to rezervisano samo za juventusovu posle krvavih pobeda od gola razlike? E grbavci, jeste li se ponadali necemu? Koji put cete biti prvi na po jedan dan? 😂
E

Erector

pre 5 meseci

Ljepota pobjeđivanja, nevjerovatna razlika između njih i Juvea, a ovi još u igri, tragedija bi bila za fudbal da oni osvoje.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Jel se i u Interovoj svlacionici prica o skudetu, ili je to rezervisano samo za juventusovu posle krvavih pobeda od gola razlike? E grbavci, jeste li se ponadali necemu? Koji put cete biti prvi na po jedan dan? 😂
J

Jjj

pre 5 meseci

Polako bez nervoze..FINO ALA FINE 🔥
G

Gile Interista

pre 5 meseci

alegri je nervozan svaku utakmicu. svaki put je na klackalici i samo je pitanje kad ce da klizne dole, javi mu da bude bez nervoze. u Interu niko nije nervozan 😄😄😄😄😄😄
R

Roberto Baggio99

pre 5 meseci

🎧🏆⚫🐍🔵
M

Motivisani Brat

pre 5 meseci

Samardžić HAHAHHAHAHAHAHAAHAHAH Smešno je.
R

Roberto Baggio99

pre 5 meseci

Samardžić 200%👀👀👀👀
A

Aleksandar1988

pre 5 meseci

Dobra utakmica, i dobro je da se u strelce upisao i Tiram, jer asistencije su dobra i korisna stvar, ali opet gol je gol. Ne treba se zanositi, Juventus koji nema opterecenje je tu na 2 boda iza, plus ce se sigurno malo pojacati na zimu. Sto se Intera tice da se ozbiljno pripreme za Lacijo, jer ako neko ume favorite da saplete i da igra nepredvidljivo, onda je to Lacijo. Plus prethodnih nekoliko godina Inter gubi protiv Lacija na strani, zato maksimalno da se spreme. Forza Inter
R

Roberto Baggio99

pre 5 meseci

Predobar rezultat,uzivanje je bilo gledati,mada su malo stali u drugom poluvremenu.Mogli su dati jos 3kom.Bravo Inzaghi prelep fudbal igra Inter.Idemo sada da Real S dobijemo 🏆🔵⚫🐍
S

Smouth

pre 5 meseci

Inter je drugi nivo. Najbolji napad, najbolja odbrana, u 4 utakmice LS izborili plasman dalje, 80% ekipe reprezentativci sa ozbiljnom minutazom. Juventus bez pritiska se odrzava, ali iskreno gledano mislim da ni jednom pravom ljubitelju fudbala nije drago da bude takva konkurencija

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Jel se i u Interovoj svlacionici prica o skudetu, ili je to rezervisano samo za juventusovu posle krvavih pobeda od gola razlike? E grbavci, jeste li se ponadali necemu? Koji put cete biti prvi na po jedan dan? 😂
'

'90

pre 5 meseci

Galopiranje serijom A... Inzagi, sumnjao sam u tebe ali svaka ti cast. Tako mlad a tako vec formiran trener... Ocigledno da je trebalo proci sezonu-dve pod pritiskom da se sazrene, ali tu cestitke idu i upravi koja je verovala u njega. Doduse, za dve sezone je uzeo 4 trofeja i finale LA a pritom igrao prelepo, tako da nije to bez razloga. Ali ovaj Inter trenutno predstavlja fudbal, onaj pravi.
A

Armirani beton

pre 5 meseci

Slazem se sa ovim oko sumnje u Inzagija, ni ja nisam verovao da moze ista ozbiljno s njim da se napravi. Ali po stoti put je dokazano, treneru treba dati VREME, a niko ziv nema strpljenja ni za sta danas.
c

calciomercato

pre 5 meseci

kakav fudbal igra inter...
G

Goa_trance

pre 5 meseci

Bez preterivanja, najbolji na svetu.
G

Gaxter

pre 5 meseci

Predobro igra Inter,i ne bi se iznenadio da opet i u Ligi Šampiona dodju do samog kraja.
m

mancester

pre 5 meseci

ako Inter ne uzme titulu liga treba da se ugasi,da uzme ekipa koja daje 1 gol po mecu
M

Marlon

pre 5 meseci

Oni su već na polovini sezone prešli igricu, ubrzo će je i deinstalirati :)