Komentari na vest

I Zvezda da se pripazi, Leh bi mogao da bude koska kvalifikacija (VIDEO)

Z

ZeljkoHN

pre gotovo 2 godine

Ne znam da li je autor ovoga teksta gledao utakmicu ili ovako samo lupa, ali ja koji sam gledao mogu reci da je Karabag bio komad bolji, a to sto ovaj Leh nije primio 2-3 gola neka se zahvale gostima koji su bili katastroffa u napadu. Odbrana Leha uzas, svojim greskama namjestili 3 zicera Karabagu ali ovi nisu znali da daju gol. Sve u svemu Leh u rangu Cukarickog.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Zašto uporno pričate o Poljacima? Tamo je klupski fudbal dno dna po kvalitetu ali je liga ujednačena. Pa pogledajte rezultate u evropi. Tamo bi Čukarički bio šampion. Ko što se cele godine priča kako su hrvati digli ligu a Hajduk ispadne od Tobola iz Kazahstana. Nije se niko digao nego Dinamo odigrao katastrofa pa bilo gusto.
u

ulje od mare

pre gotovo 2 godine

Nema Zvezda sta da se pripazi. Ubijamo sve! Najjaci smo na balkanu ubedljivo! Igramo ligu šamouona treći put u 5 godina! KIDAJ ZVEZDO!!!
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

@Ulje od mare Ispadate vi vec u trecem.kolu za ls...
f

fusbaler

pre gotovo 2 godine

posle omonie i serifa ni sa kim se ne treba opustati, prošle sezone i kairat pravio problem u prvoj utakmici
L

Lazaros

pre gotovo 2 godine

Svakog treba da postujemo ,Ali I da pobedjujemo .Mi smo Crvena Zvezda 🔴⚪,Prvak Evrope I Sveta . Nismo se plasili I jacih protivnika pa smo pobedjivali I igrali egal .Te ekipe treba da se plase nas !!!!!

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Qarabag bolja ekipa proci ce ih.
G

Gost ali pravi

pre gotovo 2 godine

Da li neko zna koliko je povređen Sanogo?

kln

pre gotovo 2 godine

Cista fora da ga se otarase posto nema zarade na njemu a srnic moze da pokrije sve jel da..
L

Lagan

pre gotovo 2 godine

Serif pobedi real u sred madrida a mitjiland za floru i one kiprane velesila
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Najbolji su obi navijaci komsijskog kluba koji komentarisu kako je za Zvezdu svaki protivnik tezak, slabi itd. Ta Zvezda proslih 5 godina je konstantni ucesnik Evropskih takmicenja, zajvaljujuci skoro u potpunosti Zvezdi, od iduce godine ce biti direktan ucesnik LS i jos jedan u kvalifikacijama. Ta Zvezda je ravnopravno igrala sa Milanom, ispala zbog gola u gostima, a taj Milan postade prvak Italije. Protiv Glazgova dali im 5 golova, nisu imali srece da su 4 ponistena zbog minimalnih ofsajda, a Glazgov igrao u finalu LE. U isto vreme su ti drugi gubili od Flore, igrali bunker protiv Kiprana kod kuce, koji su bili na zacelju lige. I ove, a i sledecih godina, ako srpski fudbal bude nastavio da napreduje, to ce biti pre svega zbog rezultata Zvezde. Ta Zvezda je bila prvak Evrope i sveta, sto komsijama nece uspeti ni do kraja planete Zemlje, rang na UEFA listi sto takodje mogu da sanjaju.
S

Sotir gost

pre gotovo 2 godine

Zaboravio si Serif?? Namerno!! Mitjeland veliki u Beogradu?? Nemerno?? Hahahaha sve velikani evrofudbala
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Zvezda je Serif nadigrala,narocito u Beogradu i to u periodu sa igracem manje.Imala barem 3-4 stopostotne sanse. Tamo je izgubila neregularnim golom ali i taj Serif se pokazao kao ozbiljna ekipa koja je u oba meca razbila Dinamo zagreb i Sahtjor a onda i pobedila prvaka Evrope Real Madrid u sred Madrida. Sto se Midtlanda tice,Zvezda je izgubila jer je maltene od pocetka utakmice igrala sa igracem manje. Bole vas uspesi Zvezde i jedino sto vam preostaje je to,da izmisljate da je Zvezda dozivela nekakvo ponizenje a ustvari to je sve doziveo tvoj Partizan
1

1312

pre gotovo 2 godine

Veni, vidi, vici
G

GostDfg

pre gotovo 2 godine

Ovoj Zvezdi ce svi ama bukvalno biti prepreka,sa Gobeljom na beku i Srnicem na zadnjem veznom uz Pavkova koji je obican seljak i sirovina ni Sutjesku ne bi prosli,ali don Terza je kazao kako cemo biti nikad jaci a jos kad nam Odu Erak i Ohi a dodje deda Milun i Pesic koji nije dao gol od Februara prosle godine bice veselo,ili mozda Mudrinski
7

777

pre gotovo 2 godine

Gobelja nece igrati nego Rodic i Picini, Srnic nece igraati nego Sanogo, Pavkov nece igrati nego Ohi... Bolje gledaj svoje dvoriste ne brini ti za Zvezdu... Zvezda je jaca nego prosle sezone i to za dva jako ozbiljna igraca Bukarija i pogotvo Kangve koji je bolji igrac i od Kange... Problem kod nas je desni bek ali uprava i trener su zadovoljni sa Picinijem vecina navijaca nije... A ti si gledao pripreme i zakljucio kako ce Zvezda igrati? Na pripremama igraju svi, sve se isprobava cudi me da nisi izjavio da ce Mustafa igrati a Katai biti na klupi jer smo tako krenuli protiv Zenita...
m

madmix

pre gotovo 2 godine

Pešiç bi sa Ivanićem,Kataiem,Bukarijom,lego ko budali šamar
I

Immobile

pre gotovo 2 godine

Leh je odlican tim, igrali su fenomenalno u Poljskoj prosle sezone. Definitivno su jaci od Apollon Limassola, Ferencvarosa, Ludogoreca... To su sve ekipe koje imaju znatno bolji koeficijent od njih. Dobro su pojacani i na svakoj poziciji imaju odlicne igrace. Ali najbolji igrac im je desni bek, Joel Pereira, decko koji je danas imao prodor po densoj strani i asistenciju za Isaka. Brz, zna sa loptom, fenomenalno centrira. Igrac za ligu petica.

BorisPL

pre gotovo 2 godine

Lech je imao sasvim pristojan sastav prosle sezone,cak sam ih gledao uzivo u par navrata.Medjutim,promenili su trenera,koji je zbog porodicnih problema morao da napusti klupu Lecha,zatim su prodali nekolicinu igraca,veoma sam iznenadjen nihovom pobedom,mada mislim da je to sve od Lecha za ovu godinu.Iako su doveli ovog Holandjanina koji je ujedno i prvi trener sa takvim trenerskim stazom koji je trenirao Lech,klub ima veoma mali roster i bice tesko ,jako tesko da prodju u narednu rundu...

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Vec unazad nekoliko sezona Poljska Liga je kiks Liga ko manje utakmica izgubi taj prvak Legija I'ma velikih problema Visla vec godinama slaba a Liga Poljske spada u one gde se u evropi osvaja Mali broj bodova Leh bio prvak jedva osvojili preko 50% bodova.
M

Mutommbo

pre gotovo 2 godine

Pre će Karabag proći dalje.
c

cccc

pre gotovo 2 godine

ovoj zvezdi svaki protivnik je koska.
M

Mich

pre gotovo 2 godine

Prolazi Karabag
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Ako želimo bodove za srpski fudbal onda trebamo da se nadamo da zvezda dobije protivnika koji je njenog kvaliteta kao tns,linfield,pyunik itd.. Trebamo biti realni i gledati da Ping Pong liga nije isto sto i Evropa sto se vec videlo protiv Omonie, Kairata, Serifa..
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Svi ti klubovi koje si nabrojao su veci od onog za koji ti navijas...
G

Gost1717

pre gotovo 2 godine

Ako je ovaj Isak dobar, kako ga Mrki nas nije skautirao iz Svedske..od prvog mandata Boćka, kuburimo sa 9-kom..ajde vise da se dovede dobar napadac!!! Ne gledah frendli, ali ispade Mustafa ok krilo..dzaba sam placali Bukarija 2 milke, bolje za neku 9- ku da smo dali toliko!!
V

Vita

pre gotovo 2 godine

Qarabag nije potencijalni protivnik Zvezdi u trecem kolu.
:

:3

pre gotovo 2 godine

Realnije je da Karabah obrne jer su bolja ekipa, videlo se i danas.
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre gotovo 2 godine

Kakav Leh branili se ceo meč nisu centar prešli u drugom poluvremenu ...
A

Ammmammam

pre gotovo 2 godine

Nista specijalno. Ekipa u rangu Cukarickog. Ako cemo van Srbije, onda Maribor, Cska Sofija itd...
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Na sta licimo trenutno smo najpozeljniji protivnik.