Ibanjez: Samo jednom su me verbalno napali u Zagrebu zbog Zvezde

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.03.22. | 13:06

„Ponosan sam što sam igrao za dva najveća kluba na Balkanu“, poručio Argentinac

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada Grafičara Luis Ibanjez pričao je za hrvatski "Index.hr" o svom dosadašnjem iskustvu u karijeri.

Ibanjez se letos vratio u srpski fudbal i zaigrao je za Zvezdinu filijalu Grafičar.

Izabrane vesti

Argentinac je još u Hrvatskoj dobro počeo da vlada ovdašnjim jezikom i nema prepreka da se brzo uklopi u domaće ekipe. Uprkos tome što je igrao i za Dinamo i za Zvezdu, nikada nije imao problema na ličnom planu.

"Ne, nikad! Jednom u Zagrebu sam imao neke verbalne probleme zbog toga što sam igrao u Zvezdi, ali mislim da su to bili neki drugi, a ne navijači Dinama. A ovde u Beogradu nikad nisam imao problema. Znam to rivalstvo, svi su mi pričali, ali ja mogu da kažem da sam ponosan što sam igrao u dva najveća kluba na Balkanu", rekao je Ibanjez i potom dodao:

"Znam da je mnogima smetalo što sam igrao u Dinamu, posle i u Zvezdi, ali ja živim od ovog posla. Moja cela porodica u Argentini živi od toga. I ja u tom trenutku nisam imao klub, dobio sam ponudu od Zvezde i prihvatio sam je. Znam koji su problemi bili ovde i mislim da je to neko prošlo vreme".

Ibanjez nikada ne bi "izdao" klubove za koje je nastupao, pa tako odbacuje mogućnost da bi ikada nosio dresove najvećih rivala.

"Postoje tri kluba za koje nikad ne bih igrao. To su River, Hajduk i Partizan. Ne bih igrao za milione, zbog poštovanja prema klubovima za koje sam igrao. U Riveru ne bih bio ni u stručnom štabu".


tagovi

Luis Ibanjez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara