(© Star sport)
(© Star sport)

Ibrahima Endijaje postao Srbin

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.01.24. | 08:44

Čukarički angažovao novog golmana

Veliki broj stranih Partizanovih i fudbalera Crvene zvezde dobio je srpsko državljanstvo, a u tom društvu je odskora i – Ibrahima Endijaje. Senegalac iz Čukaričkog za sebe komotno može da kaže da je Srbin.

Bar u papirima, jer je službeno potvrđeno kako je krilni napadač dobio pasoš naše zemlje. To će mu olakšati boravak u Beogradu na privatnom planu, a biće od koristi i novom šefu stručnog štaba Brđana, Gordanu Petriću, pošto se u utakmicama Mozzart Bet Superlige neće viditi kao stranac.

Izabrane vesti

Belo-crni u ovom trenutku, od stranaca u kadru, imaju Samba Sisoka (Mali), Marija Gomeša (Gvineja Bisao), Đi Un Džoa (Južna Koreja) i Matea Ahlivnija (Benin). Doduše, za poslednjeg Sportski žurnal piše kako će na pozajmicu.

Baš kao i Stefan Tomović, dok se razmatra prodaja golmana Nemanje Belića, koji ima ugovor do kraja sezone. Zato su na Banovom brdu reagovali i doveli Ivana Lainovića, iz „klase 2005“. U pitanju je čuvar mreže Crvene zvezde, ranije pozajmljen Grafičaru. Lainović je potpisao ugovor do 2026.

Što se Endijajea tiče, u Srbiji je prethodno igrao za Napredak, tako da je skupio 278 utakmica u našem fudbalu.


tagovi

Ibrahima NdiajeČukaričkiMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara