""
""

Ibrahimović bi se otvorio – za Lindelefa traže 45.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.12.16. | 14:59

Zlatan Ibrahimović bi Benfikino blago rado doveo u stroj Mančester Junajteda

Zlatan Ibrahimović smatra da bi dovođenje Viktora Lindelefa iz Benfike u Mančester Junajted bio sjajan potez. On takođe tvrdi kako Šveđanin ima neophodan talenat koji će jednoga dana zablistati u punoj meri.
Predsednik Benfike, Luis Filipe Vijeira s tim u vezi navodi da bi Landelefov transfer trebalo da bude vredan bar 45.000.000 evra. Zlatan Ibrahimović izgleda da nema problem s tim. On Benfikino blago želi u Mančesteru bez obzira na novac.
„Lindelef raste! On ima puno orgovornosti sa reprezentacijom trenutno, a da li je dovoljno dobar za Junajted? Mislim da je spreman za veliki klub. Do njega je da odluči i ponaša se shodno situaciji. Šta god da preduzme, to će biti dobro za njega“, rekao je Ibrahimović i dodao kako je „vruće na tržištu igrača“.
„Znam da je za njega vruć prelazni rok, pa neka napravi pravi izbor“rekao je Zlatan Ibrahimović o Lindelefu koji je 2013. debitovao za Benfiku, a u međuvremenu postao kamen temeljac cele ekipe.

Izabrane vesti

Vredno je spomenuti da se švedski fudbaler veoma lepo snašao u državno dresu na Evropskom prvenstvu. Sve tri utakmice odigrao je dovoljno dobro da se i u reprezentaciji istakne kao standardan izbor  selektora.

(Foto: Action Images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićViktor LindelefBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara