Komentari na vest

Ibrina ispovest: Šest meseci sam igrao bez ligamenata u kolenu, sa otokom i pod lekovima

M

Maarka

pre gotovo 2 godine

On jednostavno igrace oko sebe cini boljim a to ne moze svako(nocerino postao reprezentativac boateng igrao najbolji fudbal u karijeri kad je ibra bio tu!) Uzeo si titulu majstore oprosti se lagano i sjedi pored maldinija u lozi. Hvala ti za sve zlatna lopto!! Lp Forza Milan

Marko Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Ibrakadabraaaa
D

Dejan Pizon

pre gotovo 2 godine

Kad je Ibraka pitao koji klub nije odavno uzeo prvenstvo rekli su mu Milan on je odgovorio onda tamo idem da uzmemo titulu.
A

Ajmoooooo2

pre gotovo 2 godine

Svaka cast ovom coveku na svemu sto je uradio... Ali mozda je stvarno vreme da zavrsi karijeru. Kapiram ja i tu zelju da pokaze da nije za staro gvoznje,da je Lav,najbolji itd. Ali prosto mora da se pomiri sa cinjenicom da vise jednostavno ne moze. Zaradio toliko para i umesto da uziva u penziji covek govori kako 6 meseci ne spava,kako ima nenormalne bolove? I sad treba da ga neko zali? Care,niko jos nije mogao protiv prirode,siguran sam da neces moci ni ti. Okacis lepo kopacke o klin,upalis onu tvoju jahtu,odes na neko krstarenje,jedes jastoge i cuda i uzivas u zivotu. On kuka kako je igrao 6 meseci sa bolovima? E moj ti,ljudi umiru od gladi svaki dan,a ti kukas sto neces moci jos koji milion da uzmes?
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Prvo ne kuka, Ibr nikad ne kuka, samo opisuje kako je bilo, druga stvar nije to stvar love, to mislite vi luzeri, stvar je životnog stava da uvijek ideš do krajnjih granica. Ne kažem da je dobro, ali to je strast.
r

realno jbg

pre gotovo 2 godine

E moji napaceni Milanezi, Ibra je umalo zavrsio u Napoliju prilikom poslednjeg povratka u Italiju, sticajem okolnosti vratio se u Milan, a vi tu patetisete o nekoj ljubavi

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Dosta je bilo. Šteta ali šta da se radi. Lud je on, vratiće se na teren.
J

Juve 1982

pre gotovo 2 godine

Ibraka Dabra, neponovljiv si. Takvog majka neće više rodit. Okači ih o klin i čuvaj to koljena što imaš. Sjedi sa velikim Maldinijem u ložu i uživaj.
S

Sladjann

pre gotovo 2 godine

Od karijere nema ništa,.....odlazi ko pobednik i car !!!!!
G

GG1

pre gotovo 2 godine

Mašina…