Duljaj između Saše Ilića i Milana Smiljanića
Duljaj između Saše Ilića i Milana Smiljanića

Igor Duljaj i Partizan – negde je zapelo

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.11.19. | 15:44

Nekadašnji reprezentativac se vratio iz Ukrajine u Beograd, ali (još) nije u timu saradnika Sava Miloševića

Još nije Igor Duljaj priključen stručnom štabu Partizana. A kad će – i da li će –  ne zna se. Nekadašnji motorino Parnog valjka posle godina pečalbarenja u Ukrajini vratio se u Srbiju, međutim, i dalje čeka ozvaničene pre nekoliko sedmica najavljenog posla.

Dilema je da li će je dočekati, pošto zeleno svetlo da se priključi ekipi Sava Miloševića još nije upaljeno. Zbog toga je pojačanje u struci, godinama školovano u Sveastopolju i Šahtjorju, na čekanju.
Posle rastanka sa Šahtjorom, vratio sam se u Beograd. Bilo mi je potrebno vreme da se sklonim od svega. Mada, sad već ne mogu da mirujem, da se odmaram. Trenutno sam u krugu porodice, provodim vreme sa najvoljenima. Mnogi misle da i dalje radim za Šahtjor, međutim, nije tako. Već su počeli poziovi, sugestije, pitanje... Zasad sam odlučio da ne preduzimam nikakve korake. Neke opcije postije, razmišljam šta da radim“, smireno će Duljaj u izjavi za ukrajinsku Tribunu.

Izabrane vesti

Nema sumnje da bi Grobari podravili njegov povratak u „Zemunelo“, gde je stasao kao igrač i 2003. se otisnuo u kasnije ratom razrušeni Donjeck. No, bivši reprezentativac sa zadrškom govori i šansama da opet zaduži crno-belu opremu, ovoga puta u novoj ulozi.
„Iz Ukrajine nemam ponude. Postoje iz Srbije i drugih zemalja, ali ne mogu ništa više da kažem na tu temu“. 

Dok se čeka rasplitanje čvora, ukrajinske novinare zanimalo je zašto popularni Duki nije ostao među Rudarima i kad je letos Paulo Fonseka potpisao za Romu.
„Zato što je došao novi trener i predočio da već ima ekipu ljudi koju dovodi sa sobom. Što je legitimno pravo Luisa Kastra. Pokupio sam stvari i napustio Šahtjor, bez ljutnje prema novom šefu struke. Pogotovo što sam čuo da je reč o dobroj osobi. Naravno da nisam očekivao da se tako nešto dogodi, ali život je takav. U svakom slučaju, Šahtjor mi je dao više nego što mogu da mu uzvraitm“.

A da li je bilo šanse da ga Portugalac Fonseka povede sa sobom u Rim, pitanje je na koje odogvara učitovo.
Fonseka je bio siguran da ću ostati deo stručnog štaba i kod novog Šahtjorovog trenera. Osim toga, ima svoj tim saradnika koje je angažovao i na novoj adresi. Opet, siguran sam da bi me poveo na Olimpiko da sam ga pitao. Samo, šta bih radio tamo? Ne kažem da bih se mešao, ali nisam želeo da trošim novac koji zarađuju drugi ljudi. Nije to u mojoj ličnosti, nisam odgajan na taj način“, pojasnio je Igor Duljaj.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: FK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara