Komentari na vest

Igor Duljaj: Samed Baždar ima želju da ode iz Partizana na leto

N

Nejbi

pre 23 dana

Kakav Bazdar ,on ne bi mogao dofacati lopte u nekadasnjoj Jugo ligi.
Z

Zaxxo

pre 24 dana

Bazdar u onostranstvo? Zainteresovani klubovi? Mozda Sloboda iz Tuzle.?
G

Grga Cvarak

pre 24 dana

Ovo je apsolutno ludacka izjava. Tako nesto reci za svog igraca... Stvarno nemam rijeci. Ali covjek sa imalo mozga tako nesto nikad nebi rekao za svog igraca. Malo je reci da sam sokiran.
D

Djura...

pre 24 dana

Znali smo mi to jos kad ste ga gurnuli u repku!
G

Godzila

pre 24 dana

Ovakvi u inostranstvu posle 25-te godine idu u moleraj. Kakvo crno inostranstvo, dečak ne bi mogao da igra na Ubu.
D

Deyan X

pre 24 dana

I mi navijaci imamo zelju da Bazdar ide na leto!
O

Ojo

pre 24 dana

Jel se to javio Real.
M

Maler

pre 24 dana

Jeste Real, ali Oviedo
g

gostnezvani

pre 24 dana

zato i igra
j

juznyyy

pre 24 dana

sit se izigrooo!!!!
D

Djapex

pre 24 dana

To sto Bazdar igra pre Nikolica je problem kluba... svaki klub moze da stavi koga hoće u prvih 11... mogu vise da zarade a rezultat ne pati toliko... problem je sto se tice reprezentacije... indirektno je rekao da Bazdar igra u A reprezentacija da bi se prodao bolje... znaci u to su ukljuceni I Piksi I FSS... A to je zabranjeno... I onda se cudimo sto Svilar ilo Pavlovic hoće da igraju za druge reprezentacije... ako se dolazi da je Bazdar pozvan zbog prodaje, treba odmah Piksi I ceo FSS da da otkaz...
P

Prcko33

pre 24 dana

Co'ek javno kaze da mu ne igraju najbolji, vec najpodobniji i nikome nista ! 'Ladno co'ek omalovazi trenersku struku , "popisa se po sebi" , i kao treneru tako i kao co'eku ! Mucno je slusati Dulja kako prica , koliko se pati da izgovori neku recenicu ! Nedostojan trenerskog posla , a kamoli klupe Partizana!
G

Grga Cvarak

pre 24 dana

Pop... se on tu jos vise i na Bazdara. Apsolutno neshvatljiva izjava koja me u ovom momentu ubjedila da je Duljaj zesce neinteligentan covjek. Volio sam ga kao fudbalera dok je igrao u Partizanu, pa sam mu na osnovu toga i gledao kroz prste za milion nekih stvari po preuzimanju ove trenerske uloge, ali ovo... kakav kret... covjece!
P

Prcko33

pre 23 dana

Rijetko neinteligentna izjava, sramna ... Zalosno je da ovakvi uopste budu u sportu! Co'eku svaka cast , vidi se da se trudi ali ovo je sramota za trenersku struku, jos veca za Partizan ko ih vodi !
p

podesen

pre 24 dana

Bazdar trenutno bi bio 2.rezerva u Cvoleu.I tip hoce da ide.Pa gde ces sine da ides i da budes standardan u 11, jer da bi bio igrac moras sada da treniras i igras non stop.Imas 20 g,zivis u Bg u,imad lepu platu i premije za srpske uslove,kod kuce si,volis svoj klub,ne ti hoces jos i sve i odmah.Ne ide to tako sine,brzo ces nazad veruj mi .
Z

Zovli

pre 24 dana

Dal si realan? Vidis da mladi igraci jedva cekaju da odu odavde. Kakva crna nasa liga, ako se to moze nazvati ligom. Idu negde u neku normalnu drzavu gde se zna sistem vrednosti, da napreduju.
N

Nejbi

pre 24 dana

Malo macku telaca glava !
D

Dragan Arsenovic

pre 24 dana

PUTUJ IGUMANE... I POVEDI KOMPLETNU UPRAVU SA SOBOM...
J

Jelenko N

pre 24 dana

Izgleda da ste dobili naredjenje (a nije tesko predpostaviti od koga) da NE SMIJETE OBJAVLJIVATI komentare protiv Duljaja. Pravi REZIMSKI MEDIJ. Vama na cast.
z

zona sumraka

pre 24 dana

Malo sam zbunjena kad trener koji je zaduzen da vidi potencijal i izvuce maksimum od igraca daje izjavu "trpimo ga svi".... Iz ovih nespretnih izjava sam jedino mogla da zakljucim da Duljaj nema petlju da bude dovoljno otvoren vec potrebu Partizana da zaradi novac svaljuje na klinca od 20 godina. "Vidim da zeli da ide" ?!? Da li "vidi" ili zna? Pretpostavke ne znace ama bas nista. Pa da je zeleo vec bi otisao, obzirom na ponude koje stizu. Maliciizni komentari su slika ljudi koji ih daju i nemaju veze sa onim na koga se odnose!
s

sb

pre 24 dana

Za razliku od Andrija Živkovića, Baždar je produžio ugovor, a Matija Popović je odlepršao pre prof.ugovora. Klub renomea Partizana bi morao da se oglasi i zaštiti igrača od ovakvih nespretnih i nekorektnih izjava trenera.
V

Vlada79

pre 24 dana

Čovek je indirektno rekao zašto Srpski fudbal propada. Baždar mora da igra, jer hoće da ide a Partizanu to odgovara jer će da uzme lovu. U celu kombinaciju su uključeni i FSS, FSB, Reprezentacija, selektor....a ovom slučaju Nikolić i ako je kvalitetniji sedi na klupi? I sad da zamislimo tako u svakom timu po 2-3 igrača se guraju (daj Bože da je samo 2-3) i eto, 16 ekipa po 3 igrača, svake sezone mi sami sebi upropastimo 50 fudbalera godišnje! Molim lepo...
A

Ajaoooo

pre 24 dana

Pa.znači da i on u svemu učestvuje i neko drugi mu sastavlja tim. Ako sam ja dobro razumeo
B

Boners

pre 24 dana

Neka ode sto pre da ga vise ne gledamo u reprezentaciji. Sramota da Piksi ucestvuje u tome ali nije iznenadjenje.
Z

Zvezdasnbgd

pre 24 dana

Napravili su sprdnju od fudbala, ja sam zvezdaš ali ovde podržavam Duljaja. Guraju se igrači pre vremena zbog roditelja, menadžera i funkcionera koji samo vide novac. Gledam malog Mijatovića pre neki dan evo ga u Srbiji gleda utakmicu neku a prodat je zimus u Ameriku a dečko je usred sezone ovde i dalje, pa on pojma nema ni gde igra ni kad će da igra ali je bitno da su ga prodali. Malog Lazetića više niko ni ne pominje, sprdnju prave od fudbala i od nas gledalaca. Gde je mali Nedeljković? Šatro povređen, kad ce on odigrati utakmicu za Aston Vilu i hoce li ikada? Potpunu sprdnju su napravili od fudbala roditelji, menadžeri i Uefa koja je to sve dozvolila, da Siti ima 50 igrača pod ugovorom i slične stvari...
I

Ibibfccg

pre 24 dana

I ja podržavam Igor moga Duljaja...
G

Grga Cvarak

pre 24 dana

Podrzavas li i ovakve izjave za javnost? Onda si isto inteligentan kao i Duljaj. Ja jos nisam cuo nekog profesionalnog trenera da ovako nesto glupo izjavi javno.
b

budvanin

pre 24 dana

Dabome, i da za 3 4 godine moli da se vrati "da ozivi karijeru". Odi brzo, zavrsi karijeru premlad. Brzo ce zavrsit u OFK Zarkovo kao najvece pojacanje.
D

Dejan mm

pre 24 dana

pa onda piksi kaže ne sme niko da mu se meša u sastav tima, pa pozove baždara u tim. mislim stvarno dokle više
M

Mitros

pre 24 dana

Onda se postavlja pitanje šta je poenta fudbala ovde uopšte? I ujedno odgvor zašto ima malo gledalaca i biće još manje. Sami igrači žele da odu što pre zbog para, 90% njih kad ode ne uradi ništa napolju i onda oće da se vrate kad ih niko više neće kao Jojić, Marković itd. I to je začarani krug gde svaki igrač koji nešto pokaže bude prodat posle dve dobre utakmice i gde od rezultata i kontinuiteta nema ništa. Da bar reprezentacija ima koristi od toga pa ajde, nego od njih brda što se proda tek poneko napravi karijeru. Ranije bar svaki igrač kojeg Partizan proda napravi neku karijeru napolju kao Jovetić, Ljajić itd. Sad koliko smo igrača prodali u zadnjih 10-15 godina jedino Vlahović pravi ozbiljnu karijeru i ajde Milenković i Pavlović imaju neke ok karijere. Samo su pare bitne za fudbal nikoga nije briga.
S

Sukno

pre 24 dana

Poenta je da igraci ne mogu da napreduju u ovoj i ovakvoj ligi. Liga koja je namestena u korist BG blizanaca decenijama unazad i ekipe j ligi koje moraju da se sklanjaju (zbog pritiska politicara iz BGa) ne doprinose nicemu, sem prepucavanju navijaca Zvezde i Partizana po forumima. Tako da je fudbal potpuno obesmisljen ovde, i glavne krivce treba traziti upravo u drzavnom monopolu BG blizanaca nad ligom, tj. cinjenici da ostale ekipe ne smeju da igraju fudbal protiv njih.
Г

Гос'

pre 24 dana

Ајде, баш сам мислио да ће остане до 30те
g

gost 1235

pre 24 dana

Što da ne ode kad će i sledeće godine biti na klupi jer uvek prednost imaju stranci a nasi mladi igraci odlaze sa vrlo mladi jer znaju da će teško da dobiju šansu jer mora dobro plaćeni stranac da igra tako je bilo i sa Vlahovicem igrao Božinov a Vlahović na klupi Đorđe Jovanović takodje pa pole pričamo kako su ponikli u Partizan gde nisu dobili pravu šansu tako će da bude i sa Baždarom i ako tvrdim da nista nije lošiji igrač od Saldanje samo mu treba više utakmica u kontuinetu i ovo do sad što je igrao bilo je toplo hladno jer mu hvale utakmice ali je opet davao golove
R

Rodman93

pre 24 dana

Je li bolji od Saldanje?? Nije ni blizu. Je li bolji od Nikolića? Nije, a eto ispred njega igra. Kad bude bolji od svih njih igraće prije, do tada, evo još jednog "bisera" koji će da grije klupu Alavesa C u 3. Španskoj ligi.
N

Nejbi

pre 24 dana

_hvali-njemu dobra samarcina. Sta je to pokazao do sad od fudbala. Nista ,fol talenat !
s

sb

pre 24 dana

Žalosno je de će navijači videti kvalitet Baždara tek kad ode.
J

Jhubjbu

pre 24 dana

Nije on Baždaren
U

UPRAVA PARTIZANA NIKAKVA

pre 24 dana

PA TAMO IMA KVALITETNE TRENERE I USPESNE UPRAVE.
D

Decko je pazarac

pre 24 dana

Decko je Pazarac i voli svoj lokalni klub kao ljajic i svi Dole.pazarci parizan postuju,tj zbog mnogih pazaraca koji su imali odličnu karijeru zahvaljujuci partìzana,Ali ipak oni vole svoj gradski klub 🤷‍♂️znamo svi kad gosujemo dole,da svi lokalci bodre Novi Pazar🙂i bazdar je jedan od njih😊
G

Gostgost

pre 24 dana

Ma nemoguce. Svi smo iznenadjeni. To sto je isforsiran na poslednjih nekoliko utakmica i dobio nicim zasluzen poziv za reprezentaciju nije bio indikator toga da se sprema prodaja, nikako.
г

гм

pre 24 dana

срећан му пут,охрабрујем га да оде
R

Rodman93

pre 24 dana

Mladi koji su posljednjih 6 7 godina bili u fokusu u Partizanu uglavnom nisu imali ono što Duljaj traži, izraženu Partizanštinu i zato niko od njih nije ni profitirao, pa neće ni ovaj. Ni Stevanović, ni Jović i neki prije njih...Daj u prvi tim samo prave Partizanovce makar bili i nešto slabiji u odnosu na konkurenciju.
L

Lnonbuvyvy

pre 24 dana

Partizanština?!Sibe niti ti niti ovaj Baždareni imaju pojma...A,Duljaj moga Ljuljaj
@

@rodman

pre 24 dana

Partizanstinu??? 😂😂😂😂😂😂😂 Ulepsao si mi dan! Hahahaha! Kakav stend ap komicar... 🤡
d

dusan1993

pre 24 dana

nek ide….decko pojma nema,dobije loptu ne zna da se okrene ka golu da zavrsi kao napadac nego uvek ledjima okrenut golubi deli neke povratne lopte….
B

Bomba

pre 24 dana

OVO JE PREVIŠE ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK?!!!! PA DA MISLI O MLADIM IGRAČIMA DAVAO BIH ŠANSU NEKOME IZ OMLADINACA A NE NEKE TRULE STRANCE!!!
U

Urke777

pre 24 dana

Vrlo realan odgovor, i nije lose da se malo pobegne od standardnih floskula, vec i jeste poenta da se prica “outside of the box”. Sve je rekao, e sad ajde malo na drugi deo novcica. E sad, ovde se dolazi do prostog zakljucka da ako je ovo poenta, kako i zasto se onda borite za titulu? Ne moze i jare i pare i leba i pogacu, jednostavno ne ide. Nikada i nije, nikome to nije poslo za rukom. I to je taj izmisljeni pritisak unutar Partizana i njegovih navijaca, koji se preliva u hibridni rat kroz medije i portale. Nije Miloje nista pogresio kada je to rekao. Gledao je da ne bude direktan jer zna da ce biti kaznjen ako bude, ali svako je shvatio sta zeli da kaze. Ako ti ja Bazdar prvi napadac koji jedva da gol tu i tamo da bi se prodao zbog godina, onda od titule mozes da se oprostis. Jos gore je kada mu je zamena Nikolic. Bolji od Bazdara svakako, ali za njega je Silja Pesic Levandovski licno. Cisto primer. Saldanja jeste dobar napadac, ma odlican, ali eto, povredi se i cao, jedva ima neko da da gol umesto njega. Kako onda titula? Pa ne moze, ne ide. Samo covek treba da bude iskren, a istina je da Partizan nema dovoljno kvalitetnih igraca za nasu ligu, a tek da ne pricamo o evropi.
A

ApsolutnoJa

pre 24 dana

Jos malo pa ce i ovaj da iskace iz frizidera...
i

igor978

pre 24 dana

Bravo! Konačno da neko sa karakterom izađe i kaže jasno i glasno na koji način danas funkcionišu klubovi, ili bar Partizan. O trenerskim kvalitetima Duljaja nemam mjogo šta lepo reći jer Partizan igra očajan fudbal od kada je Duljaj došao (a možda to nije do trebera već do kvaliteta ekipe), ali zato što se tiče karakternih osobina, meni je Igor Duljaj primer za sve sadašnje i buduće trenere.
N

Nenad B.

pre 24 dana

Problema u igri ima i zbog selekcije igrača ali prevshodno zbog neznanja trenera. Hoće li neko da me ubedi da recimo Radnički KG ima kvalitetnije igrače? Izgleda da je ipak do trenera.
B

Babaroga

pre 24 dana

Igor Duljaj treba da vodi reprezentaciju na EURO 2024!!!
b

baldhawk

pre 24 dana

Druže, lik blagog pojma nema i taktici fudbala. Jesi li ti pogledao neku utakmicu Partizana? Na stranu sve ostalo, pričam samo o postavci igre...
Z

Zdruka

pre 24 dana

Pa naravno da ima zelju da ide. Ne, nego ce da ostane u ovoj krs namestenoj ligi da lomi noge.
4

40+

pre 24 dana

EVO RASPLAKAH SE,,NEKA IDE,,
D

Dojčilo

pre 24 dana

Tačno. Partizan živi od prodaje igrača i zato od Partizana nema niša i nikada neće biti.....Zato ni ne idem na utakmice...a prošao sam u vreme bivše države i Zagreb, Split, LJubljanu, Vinkovce...i dao i dobio batina....
N

Nisam gost

pre 24 dana

Ovo ti je kao kad u familiji imas tetku tracaru .PA pocne da prica po komsiluku
C

Carim9

pre 24 dana

I masnu mu stavite,i kartu da mu platimo
V

Voždovac

pre 24 dana

Svi smo znali da ga guraju u reprezentaciju jer na leto ide prodaja. A i da se svi malo istale.
X

XD

pre 24 dana

Ne zna se da li je bolji talenat ili savetnik. Nikolić se vratio iz Junajteda pa deli savete biseru Zemunela.
N

Ne dijele

pre 24 dana

savjete uspješni samo, ponekad je čak mnogo bolje uz sebe imati nekog ko se nije u potpunosti ostvario i svjestan je toga, ali je i dovoljno dobar čovjek da svoje greške podijeli sa kolegom. Ljudi gledaju samo ka gore, zato se rijetko koji igrač vrati jednom kad padne... jer kad ideš gore, gledaš samo ka gore, a tako i kad padaju gledaju samo ka dole i ne znaju da se dignu. Svaka čast Nikoliću ako je voljan da trezvene glave ukaže na svoje propuste i time pomogne Baždaru ili bilo kom drugom momku u razvoju. Ponajviše jer istu podrškui razmišljanje često puta ne nose iz porodica koje samo gledaju kako da konačno unovče djetetov talenat i gledaju svoje zrele godine umjesto samog djeteta koje je tek na početku i za njega ima vremena. Kultura nam je da smo egoisti, pa čak i sa sopstvenom djecom. Nažalost.
b

banence

pre 24 dana

AKO JE TO PROBLEM PRODAJTE GA ODMAH...OBJEKTIVNO NIJE DAO NISTA PARTIZANU..I NE VIDIM KOD NJEGA NEKI IZRAZUTI TALENAT...PA DANILO PANTIC JE U NJEGOVIM GODINAMA BIO MESI ZA OVOGA ...A STA JE SA NJIM IGORE?
K

KM12

pre 24 dana

Srecan mu put, necemo suzu pustiti
K

Kme

pre 24 dana

I sad hoce da ljudi napadnu momka
2

2305

pre 24 dana

nikad se ovo ovako nije pricalo.ej za klinca kazes oce da ide a ima jos ceo plejof..svaka cast treneru pedagogu.pa nije ronaldo pa kao nemoguce ga zaustaviti traze ga svi..komedija
@

@Kme

pre 24 dana

Covek indirektno iznosi kako fudbal funkcionise. Kao kad su vasi gurali Grujica, Racica, Gavrica i slicne, kako bi ih prodali i zaradili. A vibste se tad pitali zasto igraju oni, a ne neko drugi. Ovde covek objasnjava ono sto se svi koji pratimo Partizan pitamo: zasto Bazdar, kad se vidi da je los. I dobili smo odgovor - jer mora.
N

NoName1

pre 24 dana

od onih koje smo mi tad gurali jedan je stigao Reala, jedan do Liverpula, jedan do Valensije, jedan do Sevilje......ovaj ako dobaci do Ekscelziora ja sečem glavu
G

Gost1234

pre 24 dana

Grujic je za razliku od Racica, Gavrica, i Bazdara, makar fudbaler………
@

@No name1

pre 24 dana

Baš su uspeli ti vaši Grujić u Liverpulu igrao manje od Lazara Markovica a Racic evo ga ispada iz lige sa Sasuolom.