(©Starsport)
(©Starsport)

Igor Vujačić nudi rešenje za Keln: Bolji blok kod bočnih lopti

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.10.22. | 12:57

„Ne mogu da garantujem, ali daćemo sve što je do nas da sačuvamo mrežu“, kaže štoper Partizana

Sjajno su delovali Svetozar Marković i Igor Vujačić u Kelnu, isto se od njih očekuje i u Beogradu. Tim pre što Nemci neće menjati stil.

A to znači dosta posla za Partizanove štopere.

Izabrane vesti

„Gosti imaju dobre individualce po boku, koriste rane centaršuteve, opterete nas u defanzivi sa dvojicom napadača, dok se treći dodaje. Zato mora bolje da se uđe u blok što se tiče centaršuteva, da nam to olakša posao“, nudi rešenje Vujačić pred drugi okršaj sa bundesligašem.

Prošle sezone namerio se reprezentativac Crne Gore na različite evropske stilove (Portugalci, Rusi, Česi), ali je jasno da su Nemci možda i najzahtevniji.

Fizički jesu najmoćniji napadači Kelna, ali ne bih zaboravio Depotra iz Genta. Moramo da budemo oprezni 90 minuta, jer i Nemcima je prekid jedno od glavnih oružja. Ne mogu da garantujem, ali daćemo sve što je do nas da sačuvamo mrežu“.

Svi u Partizanu su saglasni da će dešavanja na terenu biti suprotna onima sa stadiona „Rajn Energi“.

„Očekujem fizički zahtevnu utakmicu. Prošli put je Keln odmarao nekoliko igrača, sutra će biti ofanzivniji, ali mi moramo da budemo koncentrisani i uz pomoć navijača se približimo podvigu. Atmosfera je sve bolja, nadam se da će publika prepoznati trenutak i podržati nas“, zove Vujačić Grobare na stadion. 


tagovi

Igor VujačićFK PartizanLiga konferencijeMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara