Komentari na vest

Igraju sezonu karijera i trkaju se za najboljeg strelca: Katai na minus tri, Rikardo pet golova od istorije

y

yayaT

pre oko 2 godine

Poredjenje ova dva igraca je slaba uteha za Partizan. Katai je pokazao ko je i sta je u Evropi,i u derbijima. Plus asistence, plus krilo...
G

Ganga

pre oko 2 godine

Mogao bi Rikardo da bude solidan napadač kad bi ga Čupa i Dragović izvadili iz dzepa
A

Aca.BG

pre oko 2 godine

Oba igraca su klasa za sebe ali igraju na razlicitim pozicijama. Katai je dao 22 gola kao (ofanzivni) vezni igrac a Rikardo 25 kao spic, prednost za Kataija. Katai je odigrao manje utakmica, opet prednost za njega a ima i vise asistencija kao (ofanzivni) vezni igrac. Na kraju, Katai je dao dva gola u derbijima ove sezonme a Rikardo ni jedan. Sigurno bi Katai bio starter i glavni igrac i da je u Partizanu a i Rikardo bi bio starter u Zvezdi. Kad se sve sabere i oduzme, Katai je za nijansu bolji.
S

SilverSurfer

pre oko 2 godine

Dvojica fudbalera koja igraju sezone karijera i jure nekakve rekorde ne mogu da igraju ozbiljan fudbal osim Ling Long loptanja. Činjenice govore ovako. Rikardo je u nekom Turskom klubu, čije ime ne umem ni da izgovorim ni da napišem, za koji je nastupao pre Partizana dao na 31 utakmici 5 golova dok je Katai igrajući u Americi na 44 utakmice dao 10 golova. Krajnje je neukusno ovu dvojicu rekreativaca porediti sa Pančevom pa čak i Savom Miloševićem. Veliki igrači rešavaju velike i bitne utakmice a to nijedan od ove dvojice ne radi. Derbi odavno nije velika utakmica. Da se ne zavaravamo. Najbolji ovosezonski potez Kataija bio je u prvoj utakmici protiv Kairata. Šut u kotner s pola terena iz čista mira. Broj golova koje je postigao Katai i ako uz to dodamo Bena i Ivanića možda i najbolje pokazuju zbog čega Ohi i Pavkov ne mogu da postignu gol. U Novom Sadu ni jedan, ni drugi napadač nisu dobili loptu za 90 minuta. I kako da daju gol? Ivanić i Katai su odavno privatizovali ekipu i njih dvojica u napadu carine loptu do iznemoglosti. Dodaju u krajnjoj nuždi, kada sa loptom ne mogu da urade ništa. Rikardo se nije video u derbijima koji su na malo višem nivou od rekreativnog fudbala. I onda se piše o jurnjavi za nekakvim rekordom i sezonom karijere?!? Razumem da novinari moraju o nečemu da pišu, da izvuku nešto pozitivno iz ove naše lige ali treba zadržati meru. Većina ima priliku da nedeljno pogleda bar jednu utakmicu vrhunskog fudbala. I jasno da vidi da niko ni iz Zvezde ni iz Partizana nema šta da traži u ozbiljnom fudbalu. Kada se već prave poređenja može da se napiše da je na jučerašnjoj utakmici u Novom Sadu bilo 40 faulova. U polufinalu Lige šampiona između Sitija i Reala bilo je 9 faulova za celu utakmicu. Eto jedne bitne statističke razlike. Pitanje da li postoji igrač iz naše lige koji bi izdržao tempo te utakmice. To bi bilo interesantno istražiti a ne pisati o nekakvim sezonama karijere i jurnjavom za rekordima.
s

simpatizer

pre oko 2 godine

Kataji je pokidao u utakmici sa Rendzersom tamo a taj isti Rendzers igra polufinale LE...mislim da je glupo porediti Real,Sity i slicne sa nama...
N

Nista neobicno

pre oko 2 godine

Gledao sam Zvezdu u LS i LE. U LE smo ok tako da bez obzira sto provejavaju u komentaru neke rijece koje su na mjestu nekako mi je tvoj komentar ipak negativan.
G

Gost1976

pre oko 2 godine

Prilično glup komentar.. Kataji je sjajan igrač koji je sa Zvezdom u Evropi igrao odlično, uvek medju najboljima,otkud sad da ne može da igra Evropu, čisto neznnanje i glupost. Za klasu je bolji igrač od Rikarda.
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

Штета што Кантаи није играо претходни дерби, можда би постигао свој првенац у дербијима. А шта, играо је? А да, Миљкон га је спаковао...
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

@Бибарс Катаи није “играо” један дерби, овај ваш “стрелац” пропустио све.
@

@natko

pre oko 2 godine

Prvenac? Pa Katai vas puni skoro kao Pjanovic nekada...
S

Skeptik

pre oko 2 godine

Igrao je kad je trebalo i spakovao vam golcinuko kuca, jel se secas sad Topalovicu???
S

Sniper

pre oko 2 godine

Ali zato je igrao na onom derbiju 2:0. I dao gol. I eto baš taj derbi i baš taj gol će odlučiti titulu, to jest doneti Zvezdi titulu. Mislim da strašno mrziš Aleksandra Kataia
G

Gos

pre oko 2 godine

Ne brinem ja Kataiju će to da se završiž Gde u Drbiji jedan tamnoputi stranac koji igra za Grobare da bude prvi strelac. Ima katai zadnje kolo 7 golova da da sa penala....
С

Сотир Ђубре

pre oko 2 godine

Само ви немојте о пеналима!
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

Статистика Кантаиа против Партизана: 0 голова, 0 асистенција.
G

Gostttt

pre oko 2 godine

nadam se da se salis
g

glok

pre oko 2 godine

Spin vam je jaca strana.Ko dade u prvom derbiju gol i drugom?Hehehe.Spin jsd-ovaca je vas najjaci proizvod.
G

Gost997

pre oko 2 godine

ne, to je statistika 'najboljeg napadaca lige' protiv Zvezde, dok vam je Katai dao 2 gola, samo ove sezone. Pičkardo je bio u Erakovom i Dragovom dzepu.
F

Franja voli partizana

pre oko 2 godine

Samo ove godine vam je dao 2 komada u 3 derbija.
p

portos

pre oko 2 godine

da, al u basketu. u fudbalu vas gazi redovno. pogledaj nekad neki derbi.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Дајте податак о асистенцијама . Немојте само један параметар који иде у прилог једној страни.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Katai kao krilo i to sa manje utakmica preti Rikardu kao centarforu. Ovde ne treba dodatno tumacenje.
K

Kakva istorija

pre oko 2 godine

Rikardo nije postigao gol protiv ozbiljne ekipe!
M

MarkoniPFC

pre oko 2 godine

Oba igraca su super ako neko prica za jednog ili drugog da je los stvarno treba da razmisli malo o tome da prestane da prati fudbal i da proba da bude objektivan za promenu...Rikardo mnogo snage izgubi u duelima jer cesto dobija samo duge lopte jer eto to je taktika, cesto da se salje duga lopta a poslednji igrac koji je znao da centrira je bio Marko Lomic...da nije takva situacija i da ima pored sebe nekog ko ce da se gura a on da trazi prostor i daje golove dao bi jos vise a opet sta reci za igraca koji nije napdac a postigne 22 gola. Meni bi bilo zanimljivo da se odigra neka utakmica humanitarnog tipa nekada kao najbolji igraci iz nase lige protiv neke druge lige ili kluba nekog jaceg ili sta god.
И

Иван

pre oko 2 godine

Слажем се за неку такву утакмицу, можда домаћи играчи против странаца.
G

Gost Djape

pre oko 2 godine

Pa ovaj padavicar samo gleda gde moze da zalegne, odakle Penaltko moze da puca, ili u sesnaestercu da mu pripremi penal. Da igra u nekoj ozbilljnoj ligi gde nije sve premirano, do sada bi imao pregrst kartona za simuliranje, ovako moze kao hoce, zato se i vratio, jer nigde drugo mu to nije prolazilo. A sto se tice njegovog obaranja rekorda u golovima, budite malo objektivni, pustite nam svaki njegov gol, pa neka publika da komentar, o protivnickim igravima, pozicioniranju, bezanju od lopte kad on ide prema njoj, i bacanju golmana na suprotnu strnu, jer je toliko savrsen da njegov sut ne mogu da procitaju. Ali jos uvek se nadam da ce neko nekada da rascisti ovja uzas, i da ce mo jednog dana gledati normalnu ligu bez namestaljki. Ima tu materijala za ozbiljnu ligu, gledao sam i ove takozvane male klubove kad hoce da igraju, nisu oni tako losi, ali nazalost, vecina utakmica je zatvorena, neko uzme lovu, a vi glumite statiste na terenu.
С

Смејурија

pre oko 2 godine

Катаи даје голове у дербијима, Рикарко ништа, ваљда то говори коме се намешта најбољег стрелца
T

TzT

pre oko 2 godine

Inace je Katai odigrao 7 meceva manje.Pametnom dosta.
4

44444

pre oko 2 godine

Rikardo 32 a Katai 28 to bi trebalo da je 4 a ne 7
T

TzT

pre oko 2 godine

Ukupno sam rekao odigrao manje.Za celu sezonu, svih meceva.
R

Realnost

pre oko 2 godine

Katai ima nekoliko utakmica manje, inace bi bio ubedljivo prvi strelac lige
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Namjestiće cigani da i to bude katai.
@

@Rodman

pre oko 2 godine

Nema razloga, dovoljno placete zbog toga sto niste bili u stanju da uzmete namestenu titulu!
.

...8

pre oko 2 godine

A sta ce "namjestiti" Tumbase?
a

abc

pre oko 2 godine

Gol razlika partizana na polusezoni je bila 57-6, jedino je FK Chao Pak Kei iz države Makao imao 51-3 skoro kao partizan ali ipak nešto lošiju. Sad, moze se razgovarati o ligama koje nisu među najboljim, ali FK Chao Pak Kei nema svoje trenere u drugim klubovima i tu je njihov hendikep u odnosu na fk partizan. Njihovi treneri u drugim klubovima su tužni kad ih partizan ne pobedi sa pet razlike, setite se reči njihovog kapitena kad su izlupani od Augzburga "Ne može Braš (Brašanac) da ne padne u situaciji kad je par minuta do kraja utakmice, pa malo odležiš, pa malo uđe lekarska ekipa, i to je to...a Braš hoće da postigne gol po svaku cenu, ta akcija se završi brzo i mi primio gol na drugoj strani, to je neiskustvo", tako je pričao kapiten koji je pre neki dan "terao svog igrača da ustane, da ne leži jer za boga miloga partizanu curi vreme, treba da postigne gol". U takvom okruženju se boriti sa igračem partizana za zvanje najboljeg strelca...ipak to nije ravnopravna trka.
V

VeritaS

pre oko 2 godine

Napredak je smenio trenera cim je partizanu otkinuo bod.Doveo Milinkovica da ae skloni iduci put. Svaka ekipa u ligi skoro ima njihovog trenera.U Toletovo srecno vreme svaka ekipa njihovog trenera + bonus podpredsednik tog kluba je bio predsednik partizana.
С

Сотир Ђубре

pre oko 2 godine

😂😂😂😂 Да може, дао бих ти хиљаду плусева за овај коментар!👍
P

Pa1

pre oko 2 godine

Ne može se porediti učinak Rikarda i Kataia. Katai je timski igrač,mnogo više asistencija ima, golovi Ivanića i Bena su 50% njegovi. Njegov uticaj na igru Zvezde je mnogo veći nego Rikardov na igru Partizana. Katai je ubedljivo najbolji igrač naše lige.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Ne znam zbog cega ima ovoliko minusa komentar, kada je ovo 100% istina. Katai igra u veznom redu ili na krilu, nije spic, znaci ne dobija lopte tek tako na tacni, vec kreira svoje golove, asistira drugima, da ne pricamo koliko je tehnicki bolji od Rikarda. Ja bih samo rekao da je pitanje dal su Ivanic ili Katai najbolji, jer Ivanic vise naprimer doprinosi u defanzivi, obojica su svakako bolji od Rikarda. S druge strane Rikardo je definitivno najbolji napadac u nasoj ligi, ali ne i igrac.
k

koliko

pre oko 2 godine

Porede se igrači po samo jednoj karakteristici, broj postignuti golova. Uzmeš jedan broj i vidiš da li je veći ili manji od drugog broja :) Najbolji strelac ne poredi je bolji otac, defanzivac ili igrač. Ja, kao grobar, se slažem da je Katai bolji igrač, ali je Ricardo dao više golova
b

bgcz

pre oko 2 godine

koliko je datih golova u derbijima? Rikardo isto ubedljiv?
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Rikardo nije igrao na poslednja 3 :D
b

bgcz

pre oko 2 godine

Par derbija iskreno sam brinuo da Rikardo može gol da nam da. U oba mandata. Eraković ga obesmislio kao špica