Leon Gorecka i Serž Gnabri (©Reuters)
Leon Gorecka i Serž Gnabri (©Reuters)

Igranje na Bajern, Njukasl, Napoli i PSV najisplativije u Mozzartu

Vreme čitanja: 3min | sub. 30.03.24. | 10:39

Nigde nećete da nađete veće

Subota obično sadrži bogat program širom Evrope i sveta kada je najvažnija sporedna stvar na svetu u pitanju.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na planeti. U pitanju su jedinice na Bajern u nemačkom Der Klasikeru sa Dortmundom, zatim na Njukasl protiv Vest Hema u Premijer ligi i kec na Napoli u sudaru sa Atalantom u Seriji A, odnosno dvojka na PSV u okršaju sa NEC-om u Erediviziji. Sve duele šampionata Italije možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Bajern nastavlja borbu u prvenstvu Nemačke, gde je već 10 bodova iza lidera Leverkuzena i nalazi se na drugom mestu na tabeli Bundeslige. Tim je ušao u veoma dobru formu i neporažen je na četiri meča zaredom u nacionalnom šampionatu. Tri puta u ovom kalendarskom periodu je slavio, i što je najvažnije, postigao je 17 golova i učinak igrača je značajno porastao. Hari Kejn nastavlja da blista, postigao je 31 gol i najveća je pretnja Dortmundu u predstojećem Der Klasikeru. Izabranici Tomasa Tuhela pobedili su u gostima Darmštat sa 5:2 u prethodnom kolu. Borusija Dortmund je na četvrtom mestu na tabeli Bundeslige. BVB nastavlja da juri vodeću trojku, za kojom zaostaje šest bodova. Istovremeno, uspeo je da ostvari seriju od tri pobede. Milioneri su pobedili Union Berlin sa 2:0, Verder sa 2:1 i Ajntraht sa 3:1.

NJUKASL - VEST HEM (SUBOTA, 13.30), KEC 1,95

Njukasl se predstojećem 30. kolu Premijer lige približava na desetoj poziciji na tabeli. Svrake su osvojile 40 poena u 28 mečeva, a u minula dva duela pre internacionalne pauze su slavile protiv Vulverhemptona sa 3:0, posle čega su poražene od Čelsija sa 3:2. Tim takođe nije uspeo da pobedi Mančester Siti u četvrtfinalu FA kupa (0:2). Vest Hem je u međunarodnu pauzu ušao u nizu od tri meča bez poraza. U Premijer ligi zabeleženi su remiji sa Barnlijem 2:2 i Aston Vilom 1:1. Između ovih utakmica tim je pobedio Frajburg sa 5:0 i obezbedio ulaznicu u četvrtfinale Lige Evrope. Na tabeli nacionalnog prvenstva, igrači Dejvida Mojesa su na sedmoj poziciji sa 44 boda.

-------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

-------------

NAPOLI - ATALANTA (SUBOTA, 12.30), KEC 2,35

Napoli ima slabu sezonu i već je promenio nekoliko trenera, ali je Frančesko Kalcona tek u poslednjim rundama uspeo da stabilizuje situaciju. Trenutno, Napolitanci zauzimaju sedmo mesto na tabeli Serije A i zaostaju samo dva boda za šestoplasiranom Atalantom. Ove subote imaju šansu da se probiju u zonu evropskih kvalifikacija, pošto baš dočekuju Bergamaske. Napoli je neporažen u šest minulih ligaških susreta, ali je u tom periodu četiri puta remizirao. Atalanta, kao i aktuelni rival, ne izlazi na kraj sa ciljevima. Izabranici Đan Pjera Gasperinija i dalje su tek šesti na tabeli. Boginja već zaostaje sedam bodova za četvrtom Bolonjom, koju će biti problematično vratiti. Remizirajući sa Juventusom 2:2 u prošlom kolu, Atalanta je produžila niz bez pobede na četiri meča.

NEC - PSV (SUBOTA, 16.30), DVOJKA 1,42

NEC Najmegen ima više nego pristojnu sezonu i trenutno je na šestom mestu na tabeli prvenstva Holandije. Međutim, u isto vreme, doći do četvrtog mesta i nadmetati se za ulaznicu u Ligu Evrope biće gotovo nemoguće jer AZ Alkmar ima 10 bodova više i teško da će u preostalom vremenu biti moguće nadoknaditi toliki zaostatak. NEC je u prošloj rundi poražen u Utrehtu sa 1:0 posle serije od tri ligaška slavlja. PSV ima sjajnu sezonu. Izabranici Petera Boša su već odigrali 26 kola šampionata i nisu pretrpeli nijedan poraz. Sa 72 boda, Filipsovci vode na tabeli i imaju 10 bodova više od drugog Fajenorda. PSV je slavio u poslednja dva prvenstva okršaja protiv Go Aheda i Tventea minimalnim rezultatom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Bajern
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara