(©MN Press)
(©MN Press)

Ilićev CSKA drži rastojanje ispred Ludogoreca

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.03.23. | 17:59

Armejci savladali Spartak Varnu – 1:0

Prognozirali su bugarski mediji pred nastavak sezone da će CSKA, po tradiciji, da se raspadne i da će Ludogorec brzo da preuzme prvo mesto. Ali, izgleda, da Saša Ilić i te kako zna šta radi, jer njegov tim pokazuje čvrste nerve i odoleva svim pritiscima.

Ovog puta je Ludogorec igrao meč pre CSKA, dobio ga, primakao se na bod i zagolicao tabane crveno-belima iz Sofije. Međutim, Ilićeva armija je odgovorila izazovu i minimalnom pobedom je savladala Spartak iz Varne – 1:0.

Izabrane vesti

Iako rezultat jeste minimalan, ovog puta je CSKA odigrao dobar meč, imao mnogo veći posed lopte, mnogo više šuteva na gol, što će reći da je potpuno kontrolisao rezultat. Dosta dobrih šansi stvorili su crveno-beli, promašivali su najbolji igrač Nazon, pa Hajnc, dok je najbolju priliku propustio štoper Matej, koji je pogodio prečku.

Gol odluke postignut je već u 14. minutu, De Nojer je bio asistent, a Maurisio je pogodio mrežu Spartaka iz Varne. Saša Ilić je odradio dva meča suspenzije zbog nagomilanih kartona i danas je bio na klupi CSKA.

Još jedno kolo je prošlo, a četiri boda razmaka u korist CSKA su ostala na snazi.



tagovi

Saša IlićCSKA Sofija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara