(©MN Press)
(©MN Press)

Ilićeva Armija nastavlja da maršira

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.02.23. | 18:32

CSKA lako protiv Boteva – 3:1

Uporno su pisali bugarski mediji tokom pauze da CSKA iz Sofije redovno pada u prolećnom delu prvenstva i da tada gubi trku za titulu, ali ako je suditi po prva dva kola u nastavku prvenstva, Armija je neke lekcije naučila.

Štaviše, te lekcije joj je doneo Saša Ilić, jer je njegov tim ostvario i drugu laku pobedu u drugom delu prvenstva, pa i dalje drži prvo mesto na tabeli i „nervira“ večitog prvaka Ludogoreca. Danas je u Sofiji pao Botev iz Plovdiva – 3:1.

Izabrane vesti

Dve utakmice u drugom delu šampionata – sedam golova CSKA. Ako su se Armejci mučili sa efikasnošću jesenas i pobeđivali čak i kada su statistički bili lošiji od rivala, Ilić je „zategao“ ekipu na pripremama, pa sastav iz Sofije izgleda odlično u nastavku.

Danas se Botev držao samo deset minuta, koliko je bilo potrebno najboljem igraču utakmice, Dakensu Nazonu iz Haitija, da donese domaćinu vođstvo. Isti igrač je u 25. minutu duplirao prednost CSKA i omogućio timu da lakše diše u nastavku meča.

Istina, Botev se vratio u igru pogotkom Minkova u poslednjem minutu poluvremena, međutim, razliku na dva gola rastojanja vratio je Maurisio samo što je drugi deo počeo i to na asistenciju danas ubedljivog Nazona.

Ludogorec će meč 20. kola igrati u nedelju kod kuće protiv Slavije iz Sofije.



tagovi

Saša IlićCSKA SofijaBugarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara