Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Iliev: Glavni deo prelaznog roka je završen, doveli smo najboljeg

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.01.22. | 09:52

Sportski direktor Partizana zadovoljan nakon angažmana defanzivnog veziste

Danima, čak i nedeljama, trajala je misija rukovodstva crno-belih označena kao primarna tokom zimske pijace. Potraga za adekvatnim rešenjem na poziciji defanzivnog veziste odvijala se u više pravaca, a okončana je potpisivanjem ugovora sa Ljubomirom Fejsom.

Povratak iskusnog fudbaera u Humsku, posle 11 godina obradovao je crno-belu javnost, ali i sportskog direktora Ivicu Ilieva koji je dočekao nekadašnjeg saigrača ne skrivajući oduševljenje, a potom se osvrnuo na planove kluba u preostalom delu prelaznog roka.

Izabrane vesti

"Fejsa pre svega donosi karakter pobednika. Deset titula u nizu, sa tri različita kluba u isto toliko zemalja, ejj. Plus, profesionalnu energiju. Bio sam u poznim, Fejsa u ranim igračkim danima. Izlazio je iz povrede, međutim, video se potencijal. Čovek tim, čini druge boljima", kazao je Iliev za Sportski žurnal.

Iako su se uz Fejsu u vezu sa klubom iz Humske dovodili i Srđan Mijailović, Marko Jevtović i Everton Luiz, Partizan je poslednjim pojačanjem stavio tačku na poziciju u srcu terena.

"Rekli smo da dovodimo samo jednog. Ne želimo da gomilamo igrački kadar. Glavni deo prelaznog roka je završen, međutim to je živa stvar. Svi žele da ostanu u klubu. Hoće da osvoje titulu", istakao je sportski direktor Partizana.

Crno-bele već danas očekuje druga provera u Turskoj protiv Bašakšehira, a duel je zakazan za 15 časova.


tagovi

Ivica IlievFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara