Iliev (©MN Press)
Iliev (©MN Press)

Iliev oprezan pred revanš: Nema euforije, ništa nije gotovo

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.02.22. | 09:35

„Od starta smo pričali da su šanse 50-50, tako i ostaje“, kaže direktor Partizana

Na pragu je Partizan da prvi put od 2005. godine prođe prvu prolećnu eliminacionu rundu u evropskom kupu.

Crno-beli su iz Praga doneli pobedu od 1:0, koja im je odškrinula vrata osmine finala Lige konferencije, ali u Humskoj pred večerašnji revanš (18.45, RTS1, Arena 1) pozivaju na oprez, ne zanose se da je posao već gotov i da je Sparta stigla sa belom zastavom na Topčidersko brdo.

Izabrane vesti

Sportskom direktoru Partizana Ivici Ilievu je optimizam „drugo ime“, ali i on sada spušta loptu na zemlju.

Čvrsto smo na nogama, nema euforije! Svesni smo težine dvomeča. Ništa nije rešeno u Pragu, iako smo pobedili. Česi su ozbiljna ekipa. Biće teško, biće neizvesno. Opet, da budemo realni, posle 1:0 u Pragu prilika za prolaz je na našoj strani. Od samog starta smo pričali da su šanse 50-50. Tako i ostaje. S optimizmom očekujem utakmicu, poznat sam da verujem u ono što radim“, rekao je Iliev za Kurir.

Kec na Partizan - 2,10

Iako ni novac od prolaza dalje nije zanemarljiv, direktor Partizana više gleda ka sportskom uspehu.

Generalno, uvek polazim od rezultata. To je najvažnije. Sportska priča. Sa te strane smo na pragu da ispišemo još jednu stranicu istorije, te da otvorimo još jednu. Imidž kluba se podiže rezultatima u Evropi. Evo, vidite šta su Partizan i Zvezda uradili u Evropi. Želim to da potenciram. Biti na pragu Top10 liga Evrope, to je nestvarno! Nezabeleženo na našim prostorima, u regionu uopšte. Velika stvar za Srbiju, srpski fudbal“, podvukao je Ivica Iliev.


tagovi

FK PartizanIvica IlievLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara