""
""

Ima li maleroznijeg srpskog fudbalera? Ivanu Obradoviću opet puklo koleno!

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.11.15. | 15:29

Posle dve teške povrede kolena, srpski reprezentativac opet mora na dužu pauzu zbog ligamenata

Srećo gde si, bože ima li te? Verovatno se pita naš reprezentativac Ivan Obradović… Stvarno je neverovatno kakvi maleri prate levonogog defanzivca koji je obećavao da će biti jedan od nosilaca igre srpske reprezentacije.

Izabrane vesti

Opet je stradalo koleno, opet su otišli ligamenti! Treći put u poslednjih šest godina Ivan Obradović mora na operaciju i dužu pauzu. U meču sa Muskronom, Obradović je doživeo tešku povredu kolena. Stradali su ligamenti desnog kolena. Sreća u nesreći je što nije levo koleno na kojem je tokom staža u Saragosi dva puta pokidao ligamente i zbog kojeg je gotovo nestao sa fudbalske mape.

Posle te dve pomenute povrede, Obradović je morao sve iz početka. Prvo da prođe probu u Mehelenu, pa da se izbori za ugovor, pa da se vrati u formu… I uspeo je! Zablistao je kod Aleksandra Jankovića, obezbedio najveći transfer u istoriji Mehelena (u veliki Anderleht), opet se našao na spisku reprerzentacije Srbije, dobro počeo u Anderlehtu, ali sada se sve to srušilo kao kula od karata.

Anderleht je danas potvrdio posle detaljnijih pregleda da je Obradović pokidao ligamente, da mu sledi oiperacija i proces oporavka od šest meseci.

Odsustvo Obradovića je veliki udarac za slavni klub iz Brisela, pa će trener Hasi sada morati da prekomanduje Ačiamponga na poziciju levog beka iako je reč o igraču ofanzivnijih karakteristika koji se bolje snalazi na protivničkoj polovini. Druga alternativa je neubedljivi N’Sakala u kojeg trener nema poverenja i nijednom ga nije stavio u prvu postavu ove sezone.

Ovo je problem i za srpskog selektora Radovana Ćurčića s obzrom da reprezentaciju Srbije očekuju dve prijateljske utakmice u novembru, a Obradović je do sada bio prva aletrnativa za Aleksandra Kolarova. Moguća rešenja su Duško Tošić i možda Filip Mladenović iz Bate Borisova. 

Obradoviću ostaje da prođe dobro poznati put do oporavka i opet se vrati u formu. Do sada je uspevao, nadamo se da će opet.   

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MN Press)


tagovi

Župiler Pro ligaIvan ObradovićEvropaBelgijaAnderleht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara