Ukrajina (©Starsport)
Ukrajina (©Starsport)

Ima nade: Makedonija vratila Orlićima šansu za baraž

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.11.21. | 16:43

Ukrajina ispustila dva boda u Skoplju – 1:1

Mlada reprezentacija Srbije ponovo ima šansu da se domogne baraža za Evropsko prvenstvo.

Pomoć je stigla danas iz Skoplja, gde je Severna Makedonija ukočila Ukrajinu i matematički vratila Srbiju u igru za drugo mesto na tabeli – 1:1.

Izabrane vesti

Recept kojim Orlići mogu da pozicije broj dva je sada jasan: da dobiju sutra Farska Ostrva kod kuće, a onda u Lavovu 16. novembra da savladaju Ukrajinu i revanširaju joj se za poraz u Staroj Pazovi na startu kvalifikacija (0:1).

U slučaju da dobije obe novembarske utakmice, tim Aleksandra Rogića bi se bodovno izjednačio sa Ukrajinom, imao bi bolju gol-razliku, a ne bi bio u zaostatku ni u međusobnim susretima.

Ukrajina je danas povela u Skoplju protiv Makedonije golom Sirota u 42. minutu, ali je domaćin u drugom delu izjednačio preko Grozdanovskog, koji je iskoristio grešku protivničke odbrane. Do kraja meča bilo je šansi na obe strane, međutim, rezultat se nije menjao.

Na Evropsko prvenstvo će se direktno plasirati svi pobednici grupa (a Francuska deluje dominantno u našoj), kao i najbolja drugoplasirana ekipa, dok će sve ostale drugoplasirane igrati baraž.



tagovi

Makedonijareprezentacija UkrajineMlada reprezentacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara