"Nezaustavljivi Kevin Foland"
"Nezaustavljivi Kevin Foland"

Ima šanse sa Srbiju! Nemci demolirali Dansku i pružili nadu Orlićima (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.06.15. | 22:39

Panceri slavili sa ubeljivih 3:0, pa izabranici Mladena Dodića u poslednjem kolu grupne faze u utorak 45 moraju da savladaju Dansku, a da Nemci osvoje sva tri boda protiv domaćina, ako žele u polufinale

Nezaustavljivi Kevin Foland

Mlada reprezentacija Nemačke preuzela je lidersku poziciju u grupi A Evropskog prvenstva u Češkoj, pošto je večeras ma Eden stadionu u Pragu demolirala Dansku i konačno potvrdila da je ozbiljan kandidat za najviši plasman na ovom turniru - 3:0 (1:0).

Izabrane vesti

Najzaslužniji za siguran trijumf Pancera bio je kapiten Kevin Foland, koji je sa dva pogtka u finišu prvog poluvremena i na početku drugog dela igre srušio svaki otpor rivala. Napadač Hofenhajma prvi put je savladao Jakoba Buska u 32. minutu, a u trećem minutu nastavka, dok je konačan rezultat postavio Matijas Ginter u 53. minutu.

Panceri su na ovaj način pružili i poslednju nadu srpskoj selekciji da se plasira u polufinale. Izabranici Mladena Dodića u poslednjem kolu grupne faze u utorak od 20.45 moraju da savladaju Dansku, a da Nemci osvoje sva tri boda protiv domaćina, kako bi Orlići kao drugoplasirani tim grupe A prošli u polufinale Evropskog prvenstva. Ipak, Nemcima je za prolazak dalje dovoljan i jedan bod.


(FOTO: Star Sport)


tagovi

Kevin FolandEP za malde

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara