Komentari na vest

Ima šta da se vidi i po snegu i po blatu: Spektakularan gol Nikole Stankovića za Čukinu treću pobedu u nizu (VIDEO)

K

Krbt

pre 5 meseci

Trenutno je lep pogled na tabelu, a biće takav i posle 20og!

Luka CFC

pre 5 meseci

Ne izuvaj se pre vode dečko.......
R

Rajko car

pre 5 meseci

Nikola Stankovic je bolji igrac od Stamenica i Hvana 10 puta,a mi ga dali Cuki,a dovodimo igraca za 5 mil koji ne pravi razliku ni u nasoj ligi.
b

baba Kurana

pre 5 meseci

Ne može više da se gleda,sve se unapred zna. Ko prezivi ove nepravde pričace deci ... Al realno treba sve zamrznuti do pionira i krenuti iznova. Sudija bez perspektive u karijeri uzima lovu od bogatih koji na silu pobedjuju uslovno receno MALE klubove. Al sve dodje na naplatu,samo polako
@

@pregalac

pre 5 meseci

Tačno si u pravu, eno svi stadioni su puni, traži se karta više!!! To što plaćaju igrače unapred, što nikome ne duguju i što ne troše narodne pare, to nema veze….
S

Santlac

pre 5 meseci

Stidim se sudija Živkovica i Matica
h

hulio

pre 5 meseci

Svi mogu u ivanjicu da igraju po blatu samo partizan ne moze ...odlozeno kolo zbog njih...zasto onda javor igra prvu ligu ako nema uslova ??
f

fss gost

pre 5 meseci

Atomskom bombom i krađom sudija Živkovic Alekandar doneo je tri boda Čukarićkom.
p

pomalo se razumem

pre 5 meseci

Sramota je za FSS da sudija u ovoj meri navija za jedan klub kao sto je Zivkovic sa pomocnicima danas radio u Ivanjici. Skidanje sa liste po kratkom postupku. Moraaaaa ...
a

asteriks011

pre 5 meseci

Kako vas nije sramota da tako spinujete? Da je sudija hteo da gura Čukarički, priznao bi gol Ivanovića. Ni sam ne zna zasto ga je poništio. I pricate o nekoj krađi. Sramota!
l

lol12

pre 5 meseci

I Nikole se Zvezda prelako odrekla.Bukvalno nema losu utakmicu u dresu Zvezde,uvek je bio najveci borac na terenu a pokazao je i neke dodatne kvalitete.Moglo se naci mesta za njega jer ne mislim da je gori od Mijailovica a s obzirom na Stamenicevu formu mogao je lagano ponekad i u startnu,plus startni je u21 reprezentativac.Takodje sam isto ovo mislio i za Stanica.Bespotrebno dovodjenje velikog broja stranaca na pozicije na kojima imamo jako talentovane igrace.Razumem da je doveden levi bek stranac kad nemamo naseg (a to npr nije).
E

E moj ti

pre 5 meseci

Pustili Stankovića i Nikolića a doveli(platili) Ada!! Tačno kompletna uprava da podnese ostavku
G

Gost999

pre 5 meseci

Stanković može da bude odličan igrač, samo da nađe boljeg agenta, koji će da ulaže u njegov razvoj kao igrača. Jer ovo šaltanje iz sredine na beka, iz Zvezde u Napredak, Čuku, i ostalno, ne ide. Treba da dobije šansu u Zvezdi sledeće godine.
:

:) :)

pre 5 meseci

Kako da dobije šansu u Zvezdi kada je zvanično prešao u Čukarički, nije pozajmljen?! Transfer je bio 0 dinara i 50% od sledećeg transfera…isto kao Stanić u TSC!! Umesto njih doveden je Ado
B

Brđanin

pre 5 meseci

Hvala bogu, hrlimo opet ka plasmanu u Evropu gde nam je i mesto. Stabilizacija pa dominacija.
p

pregalac fudbalski

pre 5 meseci

Brate oni su jedini klub koji nema navijace, ne tripuj se