Imamo 13 od 24 učesnika EP, nove projekcije šešira i baraža

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.11.23. | 23:33

Stvari se polako kristališu...

Iz dana u dan popunjava se broj učesnika predstojećeg Evropskog šampionata. Nakon večerašnjih utakmica imamo ih više od polovine - 13/24.

Pored Nemačke (kao domaćina), Belgije, Francuske, Portugalije, Španije, Škotske, Turske, Austrije, Engleske, Mađarske i Slovačke, večeras su vizu za Nemačku čekirali Albanija i Danska. Takođe, od danas je jasno da ćemo imati tri direktna okršaja što će odlučiti ko se pridružuje ovom spisku.

Izabrane vesti

Ukrajina - Italija

Slovenija - Kazahstan

Češka - Moldavija

Radi se o susretima poslednjeg kola u kojima je favoritima, dakle, Italiji, Češkoj i Sloveniji, dovoljno i nerešeno za overu plasmana na završni turnir.

Po običaju tu su i svakodnevne projekcije šešira uoči žreba koji je na programu za petnaestak dana u Hamburgu. Ništa još nije definitivno, ali polako se kristališu mnoge stvari...

Reprezentacije ispisane masnijom bojom osigurale su plasman na EURO, ostale prema trenutnom plasmanu imaju najveće šanse da im se narednih dana pridruže.

Kao što je poznato, poslednja tri učesnika biće poznata tek iduće godine. Baraž susreti na programu su između 21. i 26. marta.

Evo i projekcija kako bi to doigravanja moglo da izgleda:

Evropski šampion u Nemačkoj startuje 14. juna i trajaće do 14. jula. Igraće se u 10 gradova. Finale je u Berlinu.


tagovi

EURO 2024Kvalifikacije za Euro 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara