Komentari na vest

Imobile, Žoržinjo i Insinje napustili Koverćano, neće više da igraju za Italiju?

J

Juve 1982

pre oko 2 godine

Tabor je napustilo 6 igrača, a ova trojica se žele oprostiti od reprezentacije.
k

kakoe

pre oko 2 godine

Da se nije Zorzinjo naljutio na ostatak reprezentacije sto nisu prosli na svetsko?

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Imobile koliko ga za klub seru golovi i svirani penali totalno suprotno za Italiju ne moze gol da postigne samo 15 gola na 60 i vise utakmica mizeran ucinak.
E

Ej

pre oko 2 godine

Kad je insinje trazio desetku u napoliju...hehe
Z

Zorzinjo

pre oko 2 godine

I treba da se povuce...da nije sutirao penal kao p protiv svice, sad bi bili u Katar.
W

Wat

pre oko 2 godine

Sta lupas, ima osvojen kapokanonijere u Torinu 2014. koji je tada zavrsio tek 7.
p

pa eto

pre oko 2 godine

i da ima sta? sledece sezone istu titulu je uzeo luka toni sa skoro 40 godina sto govori o konkurecniji u datom trenutku.I dalje je tu cinjenica da je otisao posle tog zvanja u sevilju i bio lagani promasaj.Znaci jedina liga u kojoj nesto kao moze je seria a.U ls ima devet golova u karijeri

RossoneroVero

pre oko 2 godine

Immobile, Jorginho, Insinge out. Scamacca, Tonali, Zaniolo in.
l

ljudi

pre oko 2 godine

precenjuju imobilea covek je u najboljim godinama bio u juventusu sevilji dortmundu i torinu i nigde nije prismrdeo prvom timu bukvalno ne znam dal je ukupno 10 golova dao za sve te timove.Jedini sistem koji mu je legao lacio.U reprezentaciji takodje prosek znaci 5 timova plus reprezentacija i on radi samo u tom jednom sistemu laciovom valjda to govori nesto
U

Uo

pre oko 2 godine

Imobile top napadac moze da bude samo u Laciju, jer igraju cirkuski fudbal gde pada 7 golova na svakoj drugoj njihovoj utakmici. U klubu sa prosecnim stilom fudbala 15 golova bio bi mu plafon. Razlog sto ga niko ni ne pomislja kupiti iako svako malo obara rekorde u Italiji po broju golova u sezoni.
W

Wat

pre oko 2 godine

Zasto onda te rekorde ne obori napadac nekog drugog tima u Italiji, koji ne igra "cirkuski" fudbal?
U

Uo

pre oko 2 godine

Sam si sebi dao odgovor. Pola utakmica Lacia zavrsi rezultatom 4:4 i slicnim.
I

I

pre oko 2 godine

@wat, pa valjda bas zato sto drugi ne igraju 7+ fudbal?
W

Wat

pre oko 2 godine

Pa cekaj druze, ali tom logikom mozemo da kazemo i za Levandovskog stosta iz razloga sto igra u timu koji lagano daje po 5 golova na utakmici. Kakve veze s tim ima koliko ih primaju? Ja to necu reci ni za Levana ni za Ciru, ali tvoja logika mi nesto ne stima.
S

Smouth

pre oko 2 godine

Wat@ Smesno je u istu recenicu staviti ova dva napadaca cak i kada se ovakve stvari uporedjuju. Levandovski gde god igra trpa, cak i sa reprezentacijom Poljske koja je miljama daleko od najjacih. Imobile je obicna rupetina koji je zasticen kao beli medved u Seriji A. Penali i jak vezni red koji Lacio ima uz sudije su mu omogucili da izgleda kao neka klasa od igraca. Vec 5 sezona je u sami vrh liste strelaca Serije A, ali nikada nisam cuo da je jedan jedini stoper rekao da je Imobile u grupu napadaca koje je tesko cuvati.

ST8

pre oko 2 godine

Insinje je zavrsio sa igranjem ozbiljnog fudbala posle potpisa za Toronto.Imobile je još jednom prokockao svoju sansu.A Zorzinjo nema više sta da ponudi ovoj reprezentaciji.Bolje se okrenuti nekim mladim igračima.
D

DDF

pre oko 2 godine

Zorzinjo jedini i najveci krivac neodlaska Italije na SP,promasio dva penala protiv direktnog konkurenta u oba meca....👀
В

Вукоје Мазић

pre oko 2 godine

Напред Македонија ❤️🇲🇰🏆!!!