Fudbaleri Loznice (©Printscreen)
Fudbaleri Loznice (©Printscreen)

IMT ne zna za poraz u 2022. godini, Lozničani nišane plej-of

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.03.22. | 09:17

Prva liga Srbije: Danas (16.00) u Klupcima zaostali meč 14. kola

Dva kola su ostala do kraja prvog dela sezone u Prvoj ligi, pred plej-of, odnosno plej-aut, koji će dati odgovor na pitanje ko će u Superligu, a ko u niži rang. Loznica je prethodnog vikenda pobedila na svom terenu Kabel sa 1:0 i sada je na željenoj osmoj poziciji koja osigurava opstanak i vodi u bitku za ulazak u elitni rang srpskog fudbala.

U zaostalom meču 24. kola, u Klupcima danas (16.00) stiže IMT, ekipa koja se bori za Superligu. Zeleno-beli svoje utakmice ne igraju više na Lagatoru koji je srušen, a gradi se moderan stadion. Loznica će naredne nedelje igrati opet na svom terenu protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice, a u poslednjem kolu ovog dela šampionata ide na Banjicu protiv Rada. Trenutno, zeleno-beli se sa Mačvom bore za osmu poziciju, mada preti i sve bolji Grafičar.

Izabrane vesti

Trener domaćeg tima Duško Obadović imao je prethodnih nedelja problema oko tima, ali su sada svi u stroju.

"Pokušaćemo da nametnemo naš stil igre i da osiguramo plasman među osam najboljih. Siguran sam u plej-of, ostaje da to potvrdimo u naredne dve utakmice”, reko je Veljko Kijevčanin, fudbaler koji je nosio nekad dres IMT-a, prenosi portal infolo.rs.

16.00: (2,25) Loznica (3,00) IMT (3,30)

IMT je siguran u plej-ofu, ali Traktoristi imaju superligaške ambicije. Zaostaje šest bodova manje od drugoplasirane Mladosti iz Novog Sada. IMT nema poraz u 2022. godini. Ostvario je četiri trijumfa i dva remija. Na poslednje tri utakmice ekipe sa Novog Beograda bio je tip GG3+.

Beograđani su u prvom delu sezone pobedili Loznicu sa 2:0 golovima Lučića i Stamenića. U proteklom šampionatu u Loznici, Traktoristi su dobili zeleno-bele sa 2:1.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

PRVA LIGA SRBIJE – ZAOSTALI MEČ 24. KOLA

Sreda

16.00: (2,25) Loznica (3,00) IMT (3,30)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Srbija 2Prva liga SrbijeLoznicaIMT

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara