Ognjen Đuričin (©Starsport)
Ognjen Đuričin (©Starsport)

IMT se ne šali, potpisao Đuričin za napad na Superligu

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.09.21. | 13:33

Bivši igrač Vojvodine i Radničkog iz Niša zadužio opremu beogradskog kluba

Ne kriju u IMT-u da im je ambicija napad na Superligu i ulazak u elitno društvo, a da bi se snovima približili, angažovali su ozbiljno pojačanje za nastavak sezone. Sa IMT-om je na svoj 26. rođendan ugovor potpisao Ognjen Đuričin.

Bio je Ognjen Đuričin velika nada novosadske Vojvodine, pre nekoliko sezona, dosta se očekivalo od ofanzivca koji može da pokrije sve pozicije iza napadača. Ali, na “Karađorđu” nije ekplodirao. Nije se pronašao ni u Radničkom iz Niša, koji je pojačao u januaru ove godine.

Izabrane vesti

Na jugu Srbije potrajao je znatno kraće nego u Vojvodinu, čiji je dres nosio dve i po godine. Posle godina igranja u Superligi, Ognjen Đuričin će se spustiti stepenicu niže i zaigrati u Prvoj ligi Srbije. IMT je slabo otvorio sezonu, krenuo je porazom od Bačke Palanke, da bi potom dva puta remizirao, a pred odlazak na reprezentativnu pauzu pala je prva pobeda – srušen je Radnički iz Sremske Mitrovice.

Ognjen Đuričin će bez ikakve sumnje biti kapitalno pojačanje za IMT. Zaigra li kao u vreme kada je nosio dres subotičkog Spartaka, lako bi mogao sebi da kupi novi ugovor u nekom od standardnih članova Superlige, ali i pogura IMT u viši rang.



tagovi

Ognjen ĐuričinIMT

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara