Komentari na vest

IN MEMORIAM: Franc Bekenbauer

D

Delija33

pre 4 meseca

Da li je neko cuo za tu pricu da mu je otac ustvari zarobljeni srbin koji posle rata ide nazad neznajuci da je zena u koju je bio zaljubljen trudna? Jel istina?
G

Gari 021

pre 4 meseca

Poslednji pozdrav velikoj međunarodnoj legendi
M

Mene cudi kako jos niste Pelea prisvojili da

pre 4 meseca

Mislim da je I Pele srbin
F

Forever Young

pre 4 meseca

Uhhh baš sam se potresao za Švabu. Kao što su se oni potresli kada su nas bombardovali 41' i 99'
g

gama

pre 4 meseca

Sa takvim pogledom na svet neces duhovno daleko dogurati bogami.
K

Kdkd

pre 4 meseca

Bekenbauer poznat po tome sto je ucestvovao u oba bombardovanja...
И

И-ку

pre 4 meseca

Иначе је познато да је Франц Бекенбауер био пилот Луфтвафе и лично бомбардовао Београд са Месершмитом ‘41, какав лик мајко мила..
Đ

Đura će ti oprostiti što te je tukao...

pre 4 meseca

Sa obzirom da se zalagao za ulazak Kosova u FIFU i UEFU neđađ ni jednu lepu reč o njemu a vi Veliki Srbi kako hoćete!!!
S

Srbija 1990

pre 4 meseca

Velika legenda svetskog fudbala. Neka mu je vecna slava.
m

milisav kekez

pre 4 meseca

frenc bakenbaver je bio veliki igrač u onoj vreme ali ni blizu velik ko peleta eusebia garinču krojf maradonu i ostali velikani na fudbal umreo je šta da se radi nemoze vecno da se zive svi
N

Nezvani Gost

pre 4 meseca

Uh matori, svaka cast.
Z

Zivkovic

pre 4 meseca

Moj otac je svaku pricu o fudbalu pocinjao sa Pele,Bekenbauer i Bobi Charlton! Slava Kajzeru!
p

postic

pre 4 meseca

onda je bio navijac malog partizancica
p

plus me zanima imas li vise od 15 godina

pre 4 meseca

@postic,zasto to mislis? Bas me zanima?
x

xyzet

pre 4 meseca

Izuzetno sam ga cenio, mada nisam njegov savremenik. Takva mirnoća, držanje, kontrola lopte, dirigovanje odbranom, za to se čovek rađa. Gospodin, džentlmen, uzor u svemu. Kasnije se dokazao i van terena na rukovodećim položajima. Jednom rečju, pravi čovek na pravom mestu. Fudbal je njegovim odlaskom mnogo izgubio. Neka počiva u miru, zaslužio je. Baš sam se pomalo i smorio kada sam video ovu vest, ali to je život i ima svoj kraj.

Milorad Kordić

pre 4 meseca

Otišao je veliki fudbaler i veliki gospodin! Slava mu!

Владан

pre 4 meseca

Велики Кајзер.. поштован у целом свету..
E

E muko

pre 4 meseca

Ti nisi normalan!Misliš ako radiš na baušteli u Nemačkoj da znaš nešto o istoriji Nemačkog fudbala?!Stidi se..
G

Gost1976

pre 4 meseca

Legenda,kulturan,odmeren,pravi gospodin. Veliki igrač,autoritet,kapiten,svetski prvak kao igrač,lider Bajerna kao igrač i kao predsednik! Počivaju u miru.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre 4 meseca

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Gde smo bili pre Gospodina Terzića a gde smo sada. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Apsolutna podrška za Gospodina Terzića od jedinih pravih Zvezdaša, Delija sa Severa koji vode tribinu. Svi Zvezdaši da ste ODMAH podržali Gospodina Terzića, u inat lažnim Zvezdašima, u inat dušmanima.
G

Gost007

pre 4 meseca

Sto pustate svakaive komentare nije mi jasno,jel postoji neko ko to gleda..postali ste smesna stranica..zalosno
N

NZI... TAKO JE !

pre 4 meseca

Da nije bilo Terzića, jad bi amo mi čuli i videli za igračke gromade kao što su : Joshua Parker, Rikardinjo, Sumaila, Mouče, Žander, Ebisilio, Spiridonović, Fibel, Rišaira, Kafu, Kanjas, Meleg, Kulibali, La Para, Dioni, Pićini, Motika, Šerif Endijae, i ko zna još koliko vedeta , majstora koji danas igraju u sedmoj ligi Engleske, drugoj ligi Poljske, trećoj ligi Nemačke, na Tajlandu, Filipinima ,,, ili ne igeaju nigde, za mnoge od njih koje niko nije čuo pre nego što su došli u Zvezdu, niti hevbilo ko čuo za njih kad su otišli iz Zvezde, a dovođeni su kao pojačanha za Ligu Šampiona i Ligu Evrope. I najnoviji izum Barak Bahar kome sada Zvezdina kasa plača 100.000,00 evra mesečnu platu , a trojici pomoćnika po 25.000,00 evra takođe svakog meseca, i to sada kada više ne rade u Zvezdi,,,,, e to nikom do sada nije uspelo u celokupnoj istoriji Zvezde.
J

Jedan je Kajzer

pre 4 meseca

Preminuo je jedan veliki fudbaler,sportski radnik i gospodin.Slava mu!Ima drugih vijesti gdje se možete provocirati i prepucavati u vezi tih likova koji nikako ne idu uz ovu kegendu.
T

Televizor

pre 4 meseca

Zasto, pa "mi" smo im sve dali u poslednjih 10 godina, sudovi, carinu, razoruzali civile, pozivne broje, telekom, a sada i tablice... Kosova ne sme da stane.
8

8

pre 4 meseca

Kakav igrač je bio govori podatak da je preminuo a Svet još nije pronašao drugog štopera( halfa centralnog beka kako god nazivate tu poziciju ) da mu bude par u timu . Mada bio je i libero dahas izgubljena pozicija u modernom fudbalu .
Y

Yes sir

pre 4 meseca

U izumiranje jeste, tačno je, ali ipak se još nađe poneki. Donekle liči na klasičnog libera Van Dajk, danas. Komanduje odbranom, jedini je glasan na terenu, to se traži od njega, vrši korekcije kod grešaka, iznosi loptu ka sredini, upucuje duge lopte kojima traži saigrače u napadu, bez grubijanstva, gospodsko držanje i još ponešto. On mi je pao na pamet prvi, verovatno ima još poneki. Može neko dopuniti.
P

Pa da

pre 4 meseca

Mi smo od naroda koji je imao saveznike širom sveta i državu od Triglava do Vardara došli do beogradskog pašaluka (sa tendencijom daljeg rasipanja). Nemci su od naroda koji je zgažen i ceo svet ih mrzeo, osvojili sve i digli se i postali u top 5 najjačih država sveta. Naši i dalje gledaju u prošlost i pričaju šuplje priče, zato i jesmo tu gde jesmo (u crnoj rupi) iz koje izgleda nećemo ni izaći
B

Babaroga

pre 4 meseca

Legenda!!! Oličenje nemačke etike, karaktera i posvećenosti. Jedan od najvećih u fudbalu ikada. Ovi sa pričama "srbomrzac" i ostale budalaštine su tek cirkus.
A

AK10

pre 4 meseca

Kao fudbalera itekako ga cenim i njegove uspehe, ali kao osobu ne mogu nikako nakon što se borio za promociju Kosova kao nezavisnog i postao njihov počasni konzul 2011.
B

Brko

pre 4 meseca

Kakva ličnost. Moglo bi se reći da je vratio ugled nijemcima u svijetu, da su ljudi ponovo počeli poštovati Njemačku bez obzira na sve iz razornih 40-ih. Hvala na svemu što si učinio za fudbal. Počivaj u miru
2

24.04.1902.

pre 4 meseca

VECNA SLAVA LEGENDO!
E

E

pre 4 meseca

eeeeeeeeeeeeeee
S

Sivonja iz RS

pre 4 meseca

Švapski srbomrzac, samo ga veličajte.
F

Franc

pre 4 meseca

Pričao mi je stari bio je veliki majstor.
P

Pandora_

pre 4 meseca

Sto bi Šurda rekao Soći " Da si mi dao da igram fudbal, danas bi bio drugi Bekenbauer " Dzine, slava ti!
G

GostRr56

pre 4 meseca

Veliki je kajzer
L

Legenda zauvek

pre 4 meseca

Počivaj, Kajzeru!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 4 meseca

Franc Bekenbauer = Kajzer Franc Jedan od 10 najvećih fudbalera kojevsam gledao, acgledao sam od Pelea pa na dalje sve. Oličenje gospodstva i majstorstva fudbalera na terenu, besprekorna tehnika, brzina razmišljanja, elegancija. Na SP 1966. u Engleskoj jao mladvigrač igrao je zadnjeg veznog i igrajući na toj poziciji postigo je mnogo golova i to veoma cažnih golova., što je mlađoj publici nepoznato. Kasnije igrao libera , i do kraja karijere bio je najbolji libero sveta. Inao sam čast da ga gledam na 4 utakmice uživo na stadionu Hamburgera , klubu u kojem je po povratku iz SAD zvršio karijeru. Bio je igrač ispred svog vremena , kasnije briljantan trener ,prvak sveta i kao igrač i kao trener - selektor. Kapa dole velemajstore za sve što si dao fudbalu i neka ti Bog dušu prosti. P.S. Poštovana redakcijo , meni lično a i većini komentatora je potpuno jasno da među nama žive i egzistiraju teški marginalci ,zlobni,nepristojni,bez skrupula ,koji koriste ovu i slične stranice da istresu iz sebe sve komplekse i sav primitivizam,svo neznanje sa kojim se ponose i koga se ne stide,,,,,, ali se čudim vama, zato što objavljujete takve komentare , a lični sam svedok da ste za poslednjih 3-4 godine, ostavili bar 30 mojih komentara , samo zato što su njima kritikovani oni koji naopako vode ili kradu u Zvezdi, Partizanu ili FSS-u. Nadam se da ćete ovaj komentar objaviti.
P

Podrška Terzi

pre 4 meseca

Ti Pelea nisi video ni na tv, a ne uživo na stadionu. Bolje uradi nešto po pitanju tvoje pismenosti, jer si nepismen. Stop lažnim Zvezdašima, u inat dušmanima.
p

predrag l

pre 4 meseca

U vreme dok je igrao pisala se najlepša fudbalska bajka. Igralo se muški, iz srca iz ljubavi. Igru su igrali muškarci, ne nalickani i istetovirani da kamere to vide manekeni. Igru su čuvali i pronosili čitavom svetu kao najlepšu priču. Jedan od zadnjih fudbalskih mohikanaca. Sauščešće ogromno i naklon do poda.
E

Ej ljudi

pre 4 meseca

Veliki gospodin i vrlo korektni Nijemac, sjecam se jednog njegovog komentarisanja na sport premijer tv kanalu kad je komentarisao igru Barcelone u njenoj vrhunskoj sezoni svih vremena.. rekao je: „nekad je ovako samo Roter Stern Belgrad igrala“ to je pravo priznanje Srpskom fudbalu od strane svjetskog velikana. Vjecna mu slava i nek pociva u miru!
M

Monteroo

pre 4 meseca

Pa prespojili su ga tri puta,vise ni svemoguci wolfgang miler nije mogao nista...koja cuka da izdrzi 13 g bajerna.bez posledica....sve video sve bio sve probao...kajzer... R.I.P.
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Kamo srece da ja toliko zivim. Kaiser R.I.P
M

MileSrbin90

pre 4 meseca

VELIKI SRBOMORZAC!
P

Pocivaj u miru, Franc

pre 4 meseca

Osvetio se (Maradoni i drugovima), ne osvojio.
v

vladano79

pre 4 meseca

Al se ti izlupeta
@

@boli

pre 4 meseca

Na stranu ovaj degutantan komentar, zasto je uopste objavljen, a pregrst normalnih komentara, gde se osporavaju ovakve gluposti, uvek ne budu odobreni??
U

Uroš Kaluđerica

pre 4 meseca

Naživeo se! Saučešće porodici!
M

Makks

pre 4 meseca

RIP Franc. Inace, porodica je izdala ovakvo saopstenje, a ne ovo sto ste vi preneli, amateri. “S dubokom tugom javljamo da je nas suprug i nas otac, Franc Bekenbauer, juce, u nedelju, preminuo mirno u snu, okruzen svojom porodicom. Molimo vas da nam dozvolite da tugujemo u tisini i suzdrzite se od postavljanja bilo kakvih pitanja.”
K

Koan

pre 4 meseca

Ko je imao sreće da gleda Bekenbauera na poziciji libera, zna kolika je razlika između njega, koji je igrao "glavom" i onih koji se hvale da stavljaju glavu gde drugi ne bi nogu. Bio je savršenstvo u lepoti stava, igre..
O

Oksi

pre 4 meseca

Covek fudbal! Mozda i najveci fudbalski radnik svih vremena kada se sagleda igracka, trenerska i funkcionerska karijera.
S

Samo gost

pre 4 meseca

Veliki fudbalski majstor i gospodin
S

Sramota

pre 4 meseca

"Molimo vas da nam dozvolite da zalimo u javnosti". Da li ste vi normalni? Srozali ste se na najnize grane.
С

СРБИН007

pre 4 meseca

Велики Србомрзац,албански лобиста,никаква штета
U

Urgh!

pre 4 meseca

Bio veliki igrač, pojam elegancije, sigurnosti i pouzdanosti. Sinonim za njemački fudbal, veoma prepoznatljiva ličnost i u pravom smislu riječi pravi brend. Mada, kasnije, su se vukli neki repovi, u vezi sumnjivih radnji oko dobijanja onog SP 2006. Kako god, veliki igrač i ličnost.
V

Vi ne znate

pre 4 meseca

Ni da prenesete vest kako treba, "da zalimo u javnosti" sasvim sigurno nisu napisali u saopstenju. Stidite se svi iz mozzarta
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Nema ga u iconi u ea fc 24.Sramota! Pocivaj u miru!