Komentari na vest

Instrukcije Delijama za gostovanje u Lajpcigu: Okupljanje na trgu Rihard Vagner, za korteo potrebna dozvola

T

Trenercina

pre 7 meseci

Izuzetno teska utakmica za Zvezdu u ne bas dobro vreme.Realno vecina nas nezna ni sta da ocekuje.Nadamo se da mozemo da pruzimo dostojanstven otpor ali kako u kojoj formaciji i sa kojim timom ja stvarno neznam kao i vecina nas!Mislim da je momentum tezi nego i u Mancesteru.Verovatno ce posle ove utakmice i stvari oko Bahara biti mnogo jasnije!
N

NAJVEĆI Z.I.

pre 7 meseci

Kao i uvek ja u Lajpcigu očekujem pobedu Zvezde. Zvezda ume da se nosi sa pritiskom, i naši igrači nemaju strah u ovakvim mečevima. Dakle : Glazer Degenek Rodić Mijajilović Dragović Ivanić Hvang Stamenić Kangva Bukari (Kraso) Olajinka Golove za Zvezdu daju : Ivanić i Olajinka 2 kom.
i

iq

pre 7 meseci

5:0
h

hamalal2l

pre 7 meseci

A keln kad je gostovao kod nas , samo sto ih niste pustili da ulaze po kucama i otimaju nam zene i hranu iz frizidera. E Srbijo!!!
T

Tanjepi

pre 7 meseci

Zasto je kvota na pobedu domacina samo 1.25?!?!?!?
A

Ali realno

pre 7 meseci

I ta kvota je zaista velika. Pa vi bez autogol javor ne znate dobiti, kakav bre lajpcig.
g

gosttttttt

pre 7 meseci

7+
D

DelijaSaSEVERNE

pre 7 meseci

Mislim da ce biti remontiranja, nit imamo odbrane nit nekih opasnih napada otkad krasso greje klupu, bukari igra svaku drugu, olayinka cas igra cas ne igra, ne znam zasto su se dovodili igraci koji nam ne trebaju a bekove nismo imali, Terzicu i Mrkelicu pogledajte ovaj sastav za zimu da spremnite, poz DS1989 LW:Radonjic ST:Krasso ST:Olayinka RW:Bukari CDM:Stamenic CDM:Hwang LB:Mladenovic CB:Drkusic CB:Danilo Arboleda RB:Darko Todorovic(ili neki nigerijac) GK:GLazer
Z

Zocky

pre 7 meseci

Karte su tu, 26 evra za sektor do gostujućih navijača, tj Delija. Vidimo se.
g

gagramel89

pre 7 meseci

Protiv Sitija ste se izvukli da ne bude preko deset , mislim da protiv Lajpciga vam ne gine petarda .
g

gost.....

pre 7 meseci

Da, bas je bilo blizu deset
Ć

Ćuti bre

pre 7 meseci

Vi ste se izvukli protiv omladinaca Norsjelanda da ne bude 10 komada.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 7 meseci

Bio sam na tom stadionu dva puta , ,,,,, Gledao utakmicu protiv Borusije Dortmund , i koncert Brusa Springstina. Jedan od tri najlepša stadiona na kojima sam bio. ..... i jedno dobronamerno upozorenje : u slučaju i najmanjeg agresivnog ponašanja , provokacije, neposlušnosti u ophođenju sa policijom (ako se nekom policija obrati iz bilo kakvog razloga) ,hapšenje (a verovatno i batine) su neizbežni. Nadam se da neće biti idiota i primitivaca koji će otići tamo i svojim ponašanjem doneti Zvezdi još jednu drakonsku kaznu.... i izbacivanje iz Evrope na više godina.
E

Evo ga ovaj

pre 7 meseci

Ubačen Trojanac iz komšiluka. Ti ni Zvezdin stadion nisi video a kamoli neki stadion u Nemačkoj. STOP lažnim Zvezdašima i ubačenim provokatorima, u inat dušmanima.
A

Autokomanda

pre 7 meseci

7 .novembra kada njihovi navijaci budu dolazili bolje da porane jel se trenutno u bg rekonstruiše 177 ulica,nek se parkiraju u kaludjerici pa onda pešaka jedno 3-4 sata!Nek im je sa srećom!
b

blablabla23

pre 7 meseci

brate, zemljace, komso, u mojoj Kaludjerici nema vise mesta gde da se parkira, posto vise nije naselje sa vecinski kucama, vec sa zgradama od po 4-5 spratova... jaka urbanizacija..
Ć

Ćelavi osvetnik

pre 7 meseci

Džaba instrukcije, biće nova kazna pa će biti. Zbog toga što rade u prvenstvu 2 kluba koje volite - i sve bez kazni i uz slavlje naroda, ja zato stalno Uefi šaljem foto montaže s utakmica kako navijači ovde krše Uefina pravila, stalno Bogdanov zighajlira na evropskim mečevima, malo kao grobar, malo kao tzigan.
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Hoćemo 4 boda iz dvomeča sa Lajpcigom. Podrška za Zvezdu, Marina, Bahara i sve igrače, u inat ovim tzv Zvezdašima izdajnicima koji svaki dan pljuju po Baharu i igračima, a stadion Zvezde nisu videli osim ponekad preko TV. A pogotovo u inat navijačima malenog klubića koji titulu nisu videli 6 godina, a ligu šampiona skoro 15 godina. "... ti što nikad nisu tako sjali, ljubomorni neka im uzdasi jer tek KOMŠIJA MALI.
D

DonVitoMAMLAZ

pre 7 meseci

Stvarno si ^^^^
ц

црно на бело

pre 7 meseci

Мало је 4...узмите им свих 6🤣🤣🤣
Z

Zvezda_789

pre 7 meseci

Ima jos karata da se kupi za bocne tribine. jeftine su nisu preko 50e. na sajtu lajpciga deo ticket resale
W

WhoAmI

pre 7 meseci

A karte za gostujuci sektor svetlost dana nisu ugledale
Z

ZZ Crew

pre 7 meseci

Kad ce nas klub izdati ovakvo saopstenje ili objasnjenje za gostujuce navijace? Ovako se to radi gospodo... zato cemo dobiti 5 komada, jer smo 100 godina iza njih
D

Djape45

pre 7 meseci

Pa ovo saopstenje i instrukcije nisu izdali iz Lajpciga nego iz Zvezde.
c

cipar

pre 7 meseci

Dzabe idu, ima Lajpcig da ih ošuri sa jedno 3-4 komada. Ljudi igraju egal sa Bajernom, šta će tek ovim jadnicima da urade...

AP11

pre 7 meseci

A sa Bajernom ove godine egal nije igrao samo partizan, toliko su losi ove godine.
g

gost0

pre 7 meseci

Pa Zvezda je Bajern, al srpski Bajern, nek se cikne Lajpcig da ih dobije
p

pera87

pre 7 meseci

izem ti gostovanje ako ne mozemo tamo da pokazemo da smo najjaci i da treba svi da nas se plase, jer mi smo delije najbolji na svetu. a nemci su uvek dokazivali da su kukavice.
m

matoriekspert

pre 7 meseci

Tako je! Zato nemoj ni da ideš.Glupo je da počneš sada kad već nikada nisi izašao iz sobe
@

@pereca

pre 7 meseci

nemce srusili do zemlje '45 oni se izdigli i jedna su od najjacih drzava u svakom pogledu..a sa druge strane pogledaj gde i kako mi zivimo pa onda uporedi ko je kukavica
P

Pooa

pre 7 meseci

Svaka čast.