Inter i Napoli u trci za Emersona, Čelsi traži 20.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.03.21. | 13:35

Defanzivac pred povratkom u Italiju

Iako se tokom zime Emerson Palmieri našao na listi želja Intera i Napolija, do realizacije transfera nije došlo, međutim italijanski klubovi nisu odustali od angažmana fudbalera Čelsija koji bi već na kraju sezone mogao da se vrati na Apeninsko poluostrvo.

Prema saznanjima Kalčomerkata bivši defanzivac Rome pod budnim je okom Intera i Napolija koji imaju nameru da ga dovedu u svoje redove, a olakšavajuća okolnost je činjenica da je Čelsi spreman da se odrekne igrača koji je u dosadašnjem delu sezone zabeležio skromnih 688 minuta na 11 utakmica.

Izabrane vesti

Isti izvor navodi da je londonski tim odredio otkupnu klauzulu u visini od 20.000.000 evra koliko su Plavci platili njegovu slobodu prilikom otkupa od Rome.

Predost Intera u trci za igrača poniklog u Santosu je činjenica da je već sarađivao sa Antoniom Konteom koji je lično izrazio želju da ga Nerazuri dovedu u svoje redove, dok sa druge strane tim iz Napulja ima imperativ dovođenja igrača na levom boku s obzirom na povredu Gulama i promenljive igre Maria Ruija. Ipak, glavno pitanje biće koje su sume novca spremni da se odreknu konkurenti u trci za 26-godišnjeg levog beka.


tagovi

Emerson PalmijeriInterNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara