Inter ponudio raskid ugovora i posao skauta Kolarovu, Srbin rekao ne

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.02.22. | 14:46

Ništa od dogovora Nerazura i iskusnog defanzivca

Usled činjenice da Simone Inzagi ne računa na Aleksandra Kolarova, čelnici Intera pokušali su da pronađu kompromis sa iskusnim defanzivcem i rešenje kojim bi bile zadovoljne obe strane, a koje bi istovremeno rasteretilo budžet milanskog giganta, ipak razgovor nije doneo očekivani epilog.

Naime, kako saznaje Korijere delo sport Nerazuri su Kolarovu ponudili raskid ugovora uz otpremninu u visini dve mesečne plate i ulogu spoljnog skauta, međutim ovakva ideja nije se svidela levom beku koji je negativno odgovorio na predlog kluba.

Izabrane vesti

Zamišljenim raspletom Inter je planirao da uštedi trećinu godišnjih primanja bivšeg kapitena reprezentacije Srbije, a kako nije postignut dogovor, Kolarov će nastaviti da trenira u Apojano Đentileu čekajući da istekne ugovor koji je na snazi do juna.

Prema pojedinim tvrdnjama Kolarov je istakao ambiciju da postane deo stručnog štaba Intera, međutim taj predlog nije prihvaćen i gotovo je izvesno da će se priča na Đuzepe Meaci nekadašnjeg igrača Čukaričkog, OFK Beograda, Mančester Sitija, Rome i Lacija okončati ovog leta rastankom.

Podsetimo, Kolarov je u milanski klub stigao u septembru 2020. godine iz Rome, a za Nerazure je upisao minute na 15 utakmica i okitio se šampionskom krunom i trofejem Superkupa Italije. U aktuelnoj sezoni četiri puta je ulazio sa klupe u igru i zabeležio tek 44 minuta.


tagovi

Aleksandar Kolarov

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara