Andrea Pinamonti (©AFP)
Andrea Pinamonti (©AFP)

Inter pre 15 dana prodao napadača, pa ga opet kupuje

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.09.20. | 17:47

Andrea Pinamonti se vraća na stadion “Đuzepe Meaca“

Čuli ste sigurno kako čelnici klubova kažu da je “prelazni rok živa stvar“, a teško da ćete naći bolji primer od sudbine Andree Pinamontija. Mladi napadač Intera je pre samo 15 dana prodat Đenovi za 19.500.000 evra samo da bi ga Nerazuri danas opet otkupili.

O čemu se radi?

Izabrane vesti

Pinamonti je prošle sezone otišao na pozajmicu u Đenovu s tim da su Grifoni imali obavezu da ga otkupe za 19.500.000 evra što su 1. septembra i učinili. Međutim, Inter je prilikom ugovoranja pozajmice zadržao pravo da 21-godišnjeg fudbalera, koga je svojevremeno pratio i Juventus, otkupi nazad za iste pare što će po svemu sudeći i uraditi.

Tako piše ugledna Gazeta delo Sport dodajući da će Pinamontijev zadatak biti da “izvrši pritisak“ na Lautara Martineza i Romelua Lukakua, koji će svakako imati prednost. Moraće ipak i oni nekad da odmore, biće i povreda, otud – Pinamonti.

A za ulogu trećeg špica Nerazura biće nagrađen ugovorom na 3.000.000 evra godišnje.

Toliko je imao i u Đenovi za koju je prošle sezone postigao pet golova u Seriji A uz još dva u kupu. Ali očigledno su u Milanu procenili da njegovo vreme tek dolazi.


tagovi

Andrea PinamontiLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara