Inter prodao i Kandrevu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.09.20. | 16:56

Ugovor iz snova za italijanskog vezistu

Inter se rešio još jednog prekobrojnog. Posle Mozesa i Biragija čije pozajmice nisu otkupljene, Ikardija i Karamoa koje su njihovi klubovi otkupili posle pozajmica, Borhe Valera kojem je istekao ugovor i Valentina Lazara koji je otišao na novu pozajmicu, Inter napušta i Antonio Kandreva.

Nekadašnji Konteov miljenik iz reprezentacije ipak nije imao taj status u klubu iako je pristajao da igra i desnog beka kada je bilo potrebno. Međutim, dolazak Hakimija i ostanak Dambrozija je značio da je Kandreva višak u Interu. 

Izabrane vesti

Taj signal su prvi detektovali gradski rivali Sampdorija i Đenova, pominjala se stidljivo i Fiorentina, a na kraju je trku za Kandrevin potpis dobio Samp.

Klub sa stadiona Luiđi Feraris je danas dogovorio sve detalje transfera sa Interom i Kandrevom. Nerazurima će da pripadne 2.500.000 evra na ime obeštećenja, što je pola miliona manje od Interovog početnog zahteva. Milanskom klubu je bilo bitno da se reši Kandrevine visoke plate koja je na bruto nivou koštala klub 5.800.000 evra godišnje (3.000.000 evra neto).

Igrač nije bio raspoložen za odlazak dok ne dobije slične uslove i na kraju se dogovorio sa Sampdorijom gde će biti ubedljivo najplaćeniji igrač u klubu. Kandreva je dogovorio ugovor na četiri godine vredan 2.500.000 evra godišnje. Neto!

Kakav je to ugovor sa Sampdorijin budžet najbolje govori podatak da je do sada Kvaljarela bio najplaćeniji u ekipi sa 1.200.000 evra godišnje, a da su još samo četvorica fudbalera pored njega imali ugovore jače od 1.000.000 evra godišnje. Kandreva je dobio ugovor iz snova za Sampdorijine prilike... 

Očekuje se da Inter sada na Kandrevino mesto dovede Matea Darmijana koji će biti prva alternativa Hakimiju.


tagovi

Antonio KandrevaLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara