©Starsport
©Starsport

Inter prosledio Stankovića u Sampdoriju

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.08.23. | 17:28

Mladi golman pred novom pozajmicom

Posle dve sezone na pozajmici u Volendamu Filip Stanković se vratio u Italiju, međutim matični klub Inter ispostavio se samo kao letnja međustanica jer će minute u seniorskom fudbalu nastaviti nastaviti da skuplja u Sampdoriji.

Kako navodi italijanski novinar Đanluka di Marcio perspektivni golman Intera sutra će u Đenovi obaviti lekarske preglede i zvanično se preseliti u člana Serije B na jednogodišnju pozajmicu.

Izabrane vesti

Sin Dejana Stankovića vratio se na Apeninsko poluostrvo posle dve sezone u Holandiji, a uprkos vrlo dobroj prethodnoj godini jasno je bilo da pored Jana Zomera neće biti u prilici da među Nerazurima stekne potrebne minute.

Novu stranicu u fudbalskoj biografiji čuvar mreže rođen 2002. godine ispisaće u Sampdoriji, klubu koji je u prethodnoj sezoni sa klupe predvodio upravo njegov otac.

Istovremeno, u suprotnom smeru u odnosu na Filipa Stankovića, će krenuti Emil Audero. Golman koji je tokom proleća predvodio ekipu iz Đenove sa kapitenskom trakom, početkom marta je doživeo povredu ramena te je od susreta sa Salernitanom u okviru 25. kola bez upisanih minuta, međutim u narednom periodu će u redovima Intera tražiti šansu pored Zomera.


tagovi

SampdorijaInterFilip Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara