Foto: Reuters
Foto: Reuters

Inter u potrazi za napadačem: Zapata sve dalje, Jović se nameće kao alternativa

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.08.21. | 14:33

Srbin potencijalno rešenje za špic Nerazura

Gotovo izvesni dolasci Denzela Damfrisa i Edina Džeka na stadion Đuzepe Meaca trebalo bi da upotpune igrački kadar Intera, međutim Simone Inzagi nema nameru da se zadovolji dolascima holandskog defanzivca i napadača Bosne i Hercegovine, te je u potrazi za još jednim napadačem, saznaje Tutosport.

Isti izvor tvrdi da je prvi izbor Nerazura Duvan Zapata, međutim planove šampiona Italije kvari Atalanta koja nema nameru da se odrekne ofanzivca, posebno nakon odlaska Romera u Totenhem, te se kao alternativno rešenje nametnuo Luka Jović. Srpski napadač međutim nije jedini kandidat za mesto u špicu Intera, a glavni konkurenti su mu Hoakin Korea iz Lacija i Lorenco Insinje iz Napolija.

Izabrane vesti

Činjenica da je ofanziva znatno oslabljena odlaskom Lukakua u Čelsi, ali i čestim problemima sa povredama Sančeza, nametnula je rukovodstvu kluba na čelu sa Marotom i Ausilijom pronalazak napadača kao prioritet, a u slučaju angažmana Jovića olakšavajuće okolnosti su da napadač nikako ne uspeva da stekne poverenje u Realu, kao i da je spreman da se okuša u Seriji A gde je interesovanje za njega ranije iskazao i Interov gradski rival Milan.

Eventualni problem moglo bi da predstavlja obeštećenje imajući u vidu da je Real za Srbina Ajntrahtu platio 63.000.000 evra i da će se potruditi da prilikom prodaje napadača izvuče što veću sumu kako bi smanjio gubitak.


tagovi

Luka JovićDuvan ZapataRomelu LukakuEdin Džeko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara