Kandreva u dresu Sampdorije (© Reuters)
Kandreva u dresu Sampdorije (© Reuters)

Inter zvanično prodao Kandrevu za devet puta manje novca nego što ga je doveo

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.02.21. | 16:41

Aktivirana klauzula

Posle četiri i po godine rastali su se Antonio Kandreva i Inter. Iskusni desni spoljni i zvanično je novi član Sampdorije.

Još u septembru je Kandreva prešao u klub iz Đenove, tad u formi pozajmice, s tim da je u papirima bila naznačena klauzula po kojoj na Marasiju mogu trajno da angažuju 33-godišnjeg fudbalera. Uslov je bio da ekipa Klaudija Ranijerija osvoji makar bod posle 1. februara 2021, a kako je do njega Samp stigao na nedeljnom gostovanju Beneventu (1:1) istog časa Kandreva je stekao pravo da potpiše ugovor za drugi klub.

Izabrane vesti

To zadovoljstvo koštaće Sampdoriju 2.500.000 evra. Primera radi, Inter ga je leta 2016. doveo iz Lacija za devet puta više novca. U međuvremenu je odigrao 151 utakmicu, postigao 18 i namestio 31 gol, ali pošto se nije uklapao u trenersku filozifiju Antonija Kontea rešio je da primeni sredinu.

Dobro mu ide. Od početka sezone što u Seriji A, što u Kupu Italije, skupio je 19 mečeva, dao četiri i asistirao za još toliko pogodaka. Jednom baš protiv dosadašnjeg kluba.


tagovi

InterSampdorijaAntonio Kandreva

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara