Interesovanje nije kao u martu: Na današnjem derbiju oko 30 hiljada ljudi

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.04.24. | 10:46

Prethodni put u Ljutice Bogdana bilo 48.211 navijača

Ostaće i neutralnim ljubiteljima fudbala prethodni, 172. večiti derbi, u lepom sećanju. Bilo je golova, mnogo šansi, igre sa visokim intenzitetom. A bilo je i lepog kolorita na tribinama.

Marotvski okršaj između Crvene zvezde i Partizana, u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige, bio je jedan od najposećenijih u poslednjih deset godina. Na tribinama stadiona Rajko Mitić, barem prema zvaničnim podacima, okupilo se 48.211 navijača. Bilo bi ih i više da nije bilo neophodnih tampon zona.  Tražila se karta više.

Izabrane vesti

Tada je šampionska trka bila živa. Partizan je imao bod prednosti, navijači crno-belih su popunili gostujuće sektore. Vrlo su motivisani bili i fanovi crveno-belih, koji su osetili da tim Vladana Milojevića igra jednu od najvažnijih utakmica u sezoni.

Mesec dana kasnije interesovanje nije takvo. Može sve da se promeni u toku današnjeg dana, ali već sada se može konstatovati da će poseta biti manja nego u martovskom duelu. Mnogo je razloga za takav epilog.

Večiti već za četiri dana igraju Kup duel. Brojni navijači moraju da biraju utakmicu... Pored toga pobednik šampionske trke se nazire. Crvena zvezda ima velikih sedam bodova prednosti i biće ultimativni favorit čak i ako izgubi večerašnji okršaj.

Čini se da navijači Partizana nisu motivisani kao u martu. Tada su prodate sve ulaznice za gostujući sektor.



tagovi

FK Crvena zvezdaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara