Komentari na vest

Interov kraj sezone u velikom stilu: Lukaku pogađa i kad neće, Lautarov možda oproštajni gol (VIDEO)

f

forzainter

pre gotovo 3 godine

Srecan sam zbog skudeta, potpuno zasluzeno. Samo da se izborimo za finansijama da glavni igraci ostanu ,jos mozda 2 pojacanja vezni i krilo i bicemo sila. Vredelo je cekati
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Srecan SKUDETO svim Intervom navijacima na danasnji dan ! fenomenalna utakmica INTERA sa petardom se proslavlja Skudeto, VELIKI HANDANOVIC JE ZASLUZIO OVO ! Mnogo sam srecan, iskreno i ja sam cekao dugo bas ovo. Inter osecam kao deo poridice i danas se osecam kad je Inter U pitannju kao kad sam peoslavaljao TRIPLETU ! sto se Hakimija tice sve je rekao pokazivanjem na grb Intera pa uperio prstom ja ostajem ovde. Danas kod mene ogromno slavlje uz mnogo Heinikena, A vi stavite sliku gde HANDA PODIZE PEHAR, FORZA VELIKI INTER ! Sledece sezone INTER UZIMA SKUDETO JOS U APRILU POZRRAV !
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Gile, srecan nam skudeto. Sledece godine druga zvezdica koja vredi kao juventusove tri...
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Da brate srecan nam Skudeto, nego reci mi brate imali smisla staviti ovu sliku, a ne onu gde Handa podize pehar, nema veze bole ce ih naredne seozone jos jace jace i jace, iskremo za mene ovaj portal pokazuje koliko im je Inter samo stvorio komplexa jednom nedostiznom TRIPLETOM, zasto ova slika a ne ona gde se podize pehar jesu li to komplexi u pitanju, da definitivno jesu !
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Brate sta se cudis, pa nisi od juce na ovom juventusovskom portalu. Neka im je na cast...meni jos sladje kad vidim koliko se jedu.
J

Juventino vero

pre gotovo 3 godine

Cestitke od velikog juventina!!! Apsolutno zasluzeno ove godine ste sampioni!!! Pobedjivali ste kada je trebalo, cesto uz losu igru i sto je najvaznije naucili ste da pobedjujete i kada niste u formi ( nesto sto je dugo godina bila Juventusova odlika pod vodjstvom Antonija Kontea i Alegrija ). Vidim da se ovde pise o nekom kompleksu??? Da li se ja jedem zbog Interove titule??? Apsolutno ne i zasto bi??? 19 trofeja osvojenih od 2012. godine su me nacinili potpuno mirnim i spokojnim. Niko ne moze dozivotno biti sampion drzave!!! Jos jednom, cestitam interovcima na apsolutno zasluzenom 19 Skudetu. FORZA GRANDE JUVE!!!!
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Juventino vero mozda ti nemas komplexe, ali redakcija ih definitiivno ima, da ih nemaju stavili bi sliku gde se podize pahar tako to obicno uvek ide kad jedna ekipa osvoji Sampionat, uglavno da su stavili sliku juventusa uz ne bitan kup kako ga podizu, recimo da su prosle sezone, stavili sliku kako juventus podize skuseto, a sad se kao nesto stekuju, sto kaze brat sa tri zuta mnogo mi drago sto se ovako jednu, FORZA INTER NA 20 SKUDETO !